Перейти до змісту

Шукаю майстра по ремонту газового котла

igorgame

Рекомендовані повідомлення

Виникають проблеми з роботою котла. Проблема, скоріше за все, у платі керування. Хто може допомогти з ремонтом або порадити кваліфікованого майстра, фірму? Котел Chaffoteaux & Maury Elexia (як на фото)

post-8803-0-74253800-1392229832_thumb.jp

post-8803-0-94430100-1392229841_thumb.jp

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

майстра можу порадити, зроблять точно, але 50% що проблеми потім знову виникнуть, так як марка котла по якості сумнівна, добре подумайте про заміну. Завжда раджу вибирати при покупці котел який може бути в свому місті взятий на обслуговування. тел 0952875410

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

при покупці котел який може бути в свому місті взятий

Встановлював не сам, а вселявся в новобудову де такі котли по всьому будинку ставили! Відпрацював 7 років без проблем, але з минулого почав барахлити. По документах є координати фірми яка встановлювала, але як виявилось її вже нема у Луцьку, по підряду працювали, встановили, перевірили і шукай вітру у полі... а кому техобслуговування робити, ремонт, якщо у людей проблеми з'являться?! А це ж не жарти і обладнання серьйозне з газом працює і вартісне... Ото так працюють! :(
Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

А в чому саме проблема?

Можливо Нет допоможе?

Зі своїм так і довелося розбиратися самому бо ті хлопаки які мене обслуговували, то мав я десь такий сервіс.

З цього року мінятиму фірму, але цієї зими довелось розбиратися ще і в котлах.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

в Луцьку нормальні сервіси на котли Протерм, Вісман, Вайлант, всі остальні це як повезе. основна проблема в тому що котли можуть інших виробників бути нормальні по якості, але є газова служба Волиньгаз, яка без офіційної гарантії, офіційного технічного обслуговування, сертифіката якості і на ньому мокрої печаті від фірми яка робить обслуговування чи зробила продаж навіть не візьметься підтверджувати правильність документів, тому коли вибираєте котли добре думайте з ким будете мати справу. Одна справа купити, друга встановити і проводити сервіс з офіційними документами.

В вашому випадку з таким котлом є такі варіанти:

1) ремонтуйте котел своїми силами щоб газова служба про це не знала ( знайти шабашника який відремонтує)

2) шукайте знайомих по газови службах, і там вирішйт свою проблему

3) шукати горе сервісну службу по таким котам ( хоча я впевнений що її в Україні офіційної не має)

4) купуйте новий, і робіть нові документи

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

067-334-28-54 - Саша, непоганий майстер, запитайте

саме цікаво як газовщики Вас перевіряли, оскільки договір щороку тре переукладати

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Для інформації, не реклама.

В районі зупинки братський міст є фірма по обслуговуванню котлів.

Спілкувався з директором. Вартість договору 170-270грн. Як сказав залежить від котла.

В цю суму входить щорічна профілактика перед опалювальним сезоном. Як було сказано це перевірка і чистка котла що займатиме 2-3години.

Договір на папері з підписами і печатками і актами виконаних робіт.

Особисто мене такі умови влаштовують.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

цікаво як газовщики Вас перевіряли

Та за всі 8 років газовщики тільки лічильник газу перевіряли і до котла ніколи і не наближались, а ні - колись тягу перевірили і все!

В районі зупинки братський міст

Будь ласка! Можна координати конкретніше?

А в чому саме проблема?

Коли котел вимикається, то блимають діоди-індикатори 70-80, що за інструкцією неполадок означає: "помилка датчика контролю полум'я". Хвилин 20-30 resetишь і потім добу-дві працює, а потім знову в штопор ...:( Пипець якийсь!:(

dimon18

Natik

S30

Дуже вам вдячний за поради!!!

P.S. Але саме зараз, коли завів цю тему, закон підлості - котел працює 3-тю добу без проблем(тьфу-тьфу-тьфу)!:)

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Якщо за 8-м років профілактика не проводилась то не дивно.

Могли окислитись, засмітитись, вийти з ладу датчики.

По Вашому котлу інфа є в неті.

Почитайте з четвертої сторінки. Можливе рішення на пятій.

Успіхів.

Щодо контактів фірми. Знайду телефон відпишу. Я просто візуально знаю де знаходиться.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

По Вашому котлу інфа є в неті.

Читав и теж тему там завів!:)

Знайду телефон відпишу.

Дякую, буду чекати!
Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

• 1 місяць потому...
  • 2 року потому...

Елексія 20-ОК  (20кВт, камера згорання відкритого типу). Та ж проблема - 70+80. Прийшов майстер, сказав з датчиком все норм, проблема в платі. Забав на діагностику, вартість - 1000грн. Я в шоці.) Поліз в нет шукати, яка саме наполадка в платі, що видає "помилку датчика контролю полум"я". Нічого не знайшов (

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Почитайте ось цю тему:

http://krainamaystriv.com/threads/12135/

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Заархівовано

Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.

Hosting Ukraine
AliExpress WW

• Створити...