Перейти до змісту

Жахлива ДТП


jack74

Запитання до водіїв. Признаймося собі... і зробимо висновки  

47 проголосували

Ви не маєте дозволу голосувати в цьому опитуванні або переглядати його результати. Будь ласка, войдите або зареєструйтесь для можливості голосування у цьому опитуванні.

Рекомендовані повідомлення

В гілці "Сьогоднішня чергова ДТП" постяться повідомлення, в основному, про наші місцеві ДТП, тому вирішив створити окрему тему, щоб викласти таку страшну новину, бо вона хоч і не зовсім "місцева", але й не така вже далека...

Зрозуміло, що нічого приємного в перегляді таких "новин" немає, але такі події повинні озвучуватись, щоб всі ми, хто сідає за кермо, не забували, якою потенційно-смертоносною "зброєю" ми керуємо і яку небезпеку ми несемо іншим людям, коли трішки сильніше натиснемо на "газ", чи підемо на обгін з невиправданим ризиком, чи засинаючи намагаємось проїхати "ще кілометр", і т.д...

Сьогодні зранку в Дубно на об'їзній біля "Шибенної гори" сталася жахлива ДТП - лоб в лоб бус з людьми і "п'ятитонник".

05a5a779d9.jpg

ДТП на трасі Київ-Чоп: четверо людей загинуло

Сьогодні, 12 лютого, близько 8:00 поблизу села Тараканів Дубенського району Рівненщини на трасі Київ-Чоп трапилась масштабна ДТП. Мікроавтобус «Renault Trafic» влетів у вантажівку одного з молокозаводів. Внаслідок аварії троє людей загинули на місці, а п'ятеро отримали поранення. Ще одна жінка згодом померла в лікарні.

Як повідомляє видання «Рівне вечірнє» з посиланням на начальника відділу ДАІ області полковника Олександра Семенюка, водій «Renault Trafic» їхав зі сторони Радивилова у напрямку Рівного.

За словами Олександра Семенюка, опитати поранених з мікроавтобуса неможливо, бо люди непритомні, тож наразі достаменно невідомо звідки та куди вони їхали. Пошкодив собі ноги і водій вантажівки.

12 лютого на автодорозі Київ - Чоп біля села Тараканів Дубенського району сталася жахлива дорожньо-транспортна пригода за участю мікроавтобуса і вантажного автомобіля.

За попередніми даними, на місці загинули 4 людини в результаті інциденту, а ще п'ятеро отримали важкі травми.

Інформація про подію надійшла за номером 101 приблизно у 07:15, після чого на місце аварії в терміновому порядку виїхали 5 співробітників 5-ї державної пожежно-рятувальної частини та оперативна група 3-го державного пожежно-рятувального загону Головного управління ГУ з надзвичайних ситуацій у Рівненській області.

За рахунок злагоджених дій рятувальників вдалося витягти з пошкодженого мікроавтобуса чотирьох травмованих пасажирів, які самостійно не могли вибратися назовні, також були вилучені чотири тіла загиблих. Допомога знадобилася і водію вантажівки, який зміг вибратися з кабіни тільки за сприяння рятувальників.

Попередньо встановлено, що водій мікроавтобуса, рухаючись у бік Рівного, не впорався з керуванням, пересік суцільну лінію розмітки, виїхав на зустрічну смугу руху та допустив лобове зіткнення з автомобілем «Мерседес-Атего».

"Водій "Рено" рухався з боку Радивилова у напрямку Рівного. Попередньо встановлено, що чоловік не впорався з керуванням, пересік суцільну лінію розмітки та виїхав на смугу зустрічного руху, – розповідає керівник обласного відділу ДАІ Олександр Семенюк. – У цей момент мікроавтобус влетів у вантажівку одного з молокозаводів. Під час зіткнення троє людей у "Рено" загинули одразу на місці ДТП, інших потерпілих госпіталізували до лікарні. Згодом ще одна пасажирка мікроавтобуса померла в реанімації".

Удар був настільки потужним, що мікроавтобус зім'яло майже до середини, кабіну розтрощено на друзки. Водій вантажівки також постраждав – за попередньою інформацією, він пошкодив ноги у суміші розбитого металу та скла.

Прізвища та вік чотирьох загиблих поки невідомі, а п'ятеро травмованих людей перебувають у лікарні.

"Опитати, звідки й куди вони їхали – не змогли, бо поранені люди були непритомними, - додає Олександр Миколайович. – Обставини жахливої автопригоди ще з"ясовуємо. Можу лише сказати, що рух на цій ділянці автотраси Київ-Чоп уже відновлено".

фото з Рівне1tv

ui13922090421.jpgui13922090422.jpgui13922090423.jpgui13922090911.jpgui13922090912.jpgui13922090913.jpg

і декілька наших фото (клікабельні)

afc6cb27ce_preview.jpg

b6235c5c16_preview.jpg

f6f23410c7_preview.jpg

-----------------------------------------------------------------------------------------------------

додано 13.02.2014

У мікроавтобусі «Рено» їхало шестеро чоловіків та двоє жінок віком від 18 до 38 років. Половина з них є мешканцями Львівської області ще частина жителі Луцька. Саме в обласний центр Волинської області люди їхали на роботу. Відправилися з міста Броди, що на Львівщині. Поблизу міста Дубно 38-річний мешканець селища Демидівка, куруючи «бусом», виїхав на зустрічну смугу руху, де зіткнувся з вантажівкою «Мерседес». Внаслідок удару четверо людей загинули. Всі їхали у мікроавтобусі. А це три чоловіка та одна жінка. Останній було 18 років, вона мешкала у Бродах. Серед загиблих чоловіків був водій та двоє мешканців Луцька віком 22 та 31 рік. Зараз у лікарні перебувають ще п’ятеро людей. Найважчий стан у водія вантажівки. У 40-річного мешканця Радивилівського району ЗЧМТ, струс головного мозку, травма грудної клітки із забоєм серця. У чоловіка є загроза для життя. Інші четверо потерпілих у важкому проте стабільному стані. Лікарі прогнозують, що всі житимуть.
Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

  • 6 місяців потому...

08.09.2014

Жахлива ДТП на Рівненщині: загинуло чотири людини, ще п'ятеро в лікарні

ogCK.jpg

У понеділок, 8 вересня, по обіді (близько 15-ї години) на перехресті доріг «Доманово-Ковель-Чернівці-Тереблече» та «Рівне-Млинів-Берестечко-Перемишляни» неподалік села Ужинець Млинівського району (дорога на Дубно, перехрестя на Млинів) зіткнулися три автомобілі - "Фольксваген", "Опель" та "Рено" (Volkswagen Transporter, Opel Movano та Renault Logan).

jdYDm.jpg

Внаслідок аварії чотири пасажирки «Фольцвагена», чотири монахині з подвір'я Свято-Миколаївського жіночого монастиря УПЦ, що в с.Городок Рівненського району, загинули на місці.

3zQtq.jpg

Водій даного авто, а також решта кермувальників та пасажирів двох інших автомобілей у важкому стані.

gCWVv.jpg

...причина ДТП наразі невідома...

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Заархівовано

Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.



×
×
  • Створити...