Перейти до змісту

як правильно підключити світлодіодні лампочки,mr11mr16 220в?

Oli

Рекомендовані повідомлення

сабж.... при відключені живлення(1 провід) лампочки гаснуть але всеодно продовжують ледь-ледь світитися...

це норм? чи буде крутити лічильник?

667_123112.jpg

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Я собі підключав, виключаю і нічого не світиться

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

100% не скажу, але по ходу напряму на лампочку заведена "фаза", а на вимикач "нуль", при вимиканні "фаза" залишається на лампі, тому лампа продовжує "жевріти". Вимикач вимкнений, "нуль" розірваний, струму немає, лічильник крутити не повинний, але візуально переконатись не завадить (при вимкненні всього іншого навантаження з розеток).

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

sss381

100% не скажу, але по ходу напряму на лампочку заведена "фаза", а на вимикач "нуль", при вимиканні "фаза" залишається на лампі, тому лампа продовжує "жевріти". при таких "жевріннях"енергозберігаючі лампочкі довго непрацюють(Я думаю і для діодних це не є добре .На рахунок електр. ліч якщо стоїть Нік в якого клас точності 1то рахувати буде 100% в інших моделях(механічних лічильників) рахувати не буде

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

У мене біля сходів стоїть така лампа, коли вимикаєш світло вона ледь-ледь світиться, це для того щоб носа не побити на сходах. Це такий тип ламп.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

це "фаза" заведена на ноль,3 рік в коридорі офіса така лампа на 7Вт працює,ніби в аварійному режимі ,коли вимкнутий вимикач :)

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

та це проводка на кухні ще така дивна,напередодні взяв викинув з вимикача діода щоб не світив, а на наступний день ставив лед-лампочки... в щиток вже не хотів іти

вимкнув... перед встановленням все перевіряв тестером-викруткою збирав на колодках, і на одному місці де мала бути лампочка мене стукнуло...

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Переверни лампу на 180 градусів і повинно пропасти.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Для таких гавноякості як на фото це норма, лічильник крутитись не буде. Користуйтесь якісними світлодіодними лампочками з вмонтованими драйверами і нічого світитись не буде.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Кофеварка рожкового типу Де-Лонгі теж погана? А лампа там світиться, якщо вилку в резетці переключити на 180 град. Я до того, що в одному випадку фазу вимикач не вимикає і через індикатор перетікає ток і ця лампа світиться майже не замітно. Не треба змішувати котлети і мухи. Тут про якість ніхто не казав. Я запропонував перевернути лампу для зміни фази на контактах. Як результат можливо співпаде вхід фази на лампі і на контакті і система буде правильно ввімкнута. Інше питання, якщо у вимикачу є підсвітка, тоді і буде лампа світити (ток перетікає). В мене одна лампа в люстрі (енергозберігаюча) в ночі блимає з періодичністю 1 раз в 2 сек. Попробуйте напряму в розутку ввімкнути, без "наворотів" типу підсвітки.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

foma144,

контакти?

Так.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

сабж.... при відключені живлення(1 провід) лампочки гаснуть але всеодно продовжують ледь-ледь світитися...

це норм? чи буде крутити лічильник?

в мене була похожа ситуація тільки з енергозберігаючими лампочками..

зробив ремонт, поставив в коридорі вимикачі з "підсвідкою" і шо головне нові енергозберігаючі лами...

так ось коли вимимкав вимикачем світло, то лампи типу "жевріли" тобто трошкі світили, ледь замітно...

думав думав і поставив старого без "лампочки" вимикача... і після цього все стало на своє місце...

якшо вимкнув то вимкнув.. і нічього не підсвічується...

хз чому воно так...

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Нічого дивного. Це конденсатор всередині лампи віддає накопичену енергію. Звісно, при цьому енергія не споживається.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Заархівовано

Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.

• Останні відвідувачі   0 користувачів онлайн

• Жодного зареєстрованого користувача не переглядає цієї сторінки

• Створити...