Mi$h@ Опубліковано 26 Січня, 2014 в 18:15 #1 Опубліковано 26 Січня, 2014 в 18:15 Маю проблему: є два монітори: один підключається через D-Sub, інший - через DVI (обидва роз’єми інтегровані в материнську плату). У випадку підключення одного будь-якого з цих моніторів комп’ютер завантажується без проблем, а у випадку підключення одночасно двох з них комп’ютер не завантажується (не доходить навіть до завантаження операційної системи).В UEFI налаштовано конфігурацію вмонтованих графічних пристроїв наступним чином:Инициация графического адаптера - IGDРазделение памяти встроенной графики - 256МПамять DVMT - МаксимумНесколько мониторов IGD - ВключеноБільше налаштувань до конфігурації вмонтованих графічних пристроїв нема.Конфігурація:Материнська плата: MSI H87M-G43 (MS-7823)Проц: Intel i5-4440Відеокарти нема.Прошу допомоги: в чому може бути проблема і як її вирішити?
Mi$h@ Опубліковано 26 Січня, 2014 в 19:44 Автор #3 Опубліковано 26 Січня, 2014 в 19:44 а порядок там є?порядку немаєякщо підключити один монітор, загрузитись і підключити інший - що відбувається ? драйвер знаходить другий чи ні ? можливо нюанс з самими моніторами (материнка можливо не може одночасно працювати з аналоговим і цифровим сигналом) .. на зовнішній відеокарті таких проблем немає (хоча я завжди підключав другий монітор при включено компі, тоді він розпізнається і налаштовуєш драйвером)Якщо підключити один з моніторів, завантажити операційну систему і після того підключити інший монітор, то останній розпізнається без проблем, і тоді можна працювати з двома. Проблема тільки в завантаженні комп’ютера з підключеними двома моніторами.
Mi$h@ Опубліковано 26 Січня, 2014 в 20:31 Автор #4 Опубліковано 26 Січня, 2014 в 20:31 а "не завантажується" як саме ? видає помилку, вимикається ? що саме відбувається ? драйвера нові і повні (не ті що система сама поставила, а ті що на сайті виробника) .. система "чиста" чи "збірка от ...... " ?Після включення кнопкою Power не доходить навіть до завантаження біосу (вірніше UEFI). Екрани чорні без будь-яких помилок. При клацанні по клавіатурі (NumLock, CapsLock) нічого не відбувається (світлодіоди не реагують). Система Ubuntu 13.10, драйвер не ставив (правда відповідно до сказаного раніше, я вважаю, це не має значення :-) )
Mi$h@ Опубліковано 26 Січня, 2014 в 20:40 Автор #5 Опубліковано 26 Січня, 2014 в 20:40 Якщо ти маєш на увазі налаштування по дефолту біоса, то не пробував, правда я нічого, здається, не міняв після покупки комп’ютера. Ну... можу спробувати... Ще була рекомендація поновити біос, чим я вже завтра займусь. Дякую.Якщо ще хтось володіє інформацією, яка може допомогти, прохання написати.
Factory Опубліковано 28 Січня, 2014 в 00:02 #6 Опубліковано 28 Січня, 2014 в 00:02 Спробуй поставити драйвеи із сайту MSI, не зажди убунта правильны дрова ставить, особливо нові версії ОС,постав офіційні драйвери і діло має піти
Mi$h@ Опубліковано 1 Лютого, 2014 в 18:32 Автор #7 Опубліковано 1 Лютого, 2014 в 18:32 Спробуй поставити драйвеи із сайту MSI, не зажди убунта правильны дрова ставить, особливо нові версії ОС, постав офіційні драйвери і діло має піти Поновив біос з версії 1.2 до 1.5 (версію брав із сайту виробника). Все пішло Дякую всім за рекомендації! Тему можна закривати.
Zheny@ Опубліковано 1 Лютого, 2014 в 20:21 #8 Опубліковано 1 Лютого, 2014 в 20:21 Поновив біос Так, як я і казав
Рекомендовані повідомлення
Заархівовано
Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.