Перейти до змісту

Блокування ВВ на Лідавській - координація

Zevs_Isver

Рекомендовані повідомлення

Терміновий збір на Лідавській!

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

• Відповідей 407
  • Створено
  • Остання відповідь

Барикада виросла під воротами. Є правий сектор і автомайдан.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Повідомило джерело в міліції: "За його словами, міліціонерів із Луцька під загрозою звільнення посилають у Київ та видають бойові патрони. До відправки готують правоохоронців, які не зайняті в оперативній роботі. Міліціонерам, які не бажають їхати в столицю для участі в сутичках, пропонують написати рапорт про звільнення. Їм видають бойові патрони до табельної зброї. "

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

ВО Майдан-Волинь

На Лідавську потрібні дрова, чай!

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Терміново потрібні дрова на Лівавську

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

ТЕРМІНОВО ПОТРІБНІ ДРОВА НА ЛІДАВСЬКУ !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

зара троха підкину

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

в кого є дрова, а нема машини телефонуйте за номером: 066-ІІ4-80-4І Сергій, я підїду і заберу, спати не буду години до 3ї, можна звонити

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

шо мав відвіз :)

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

народ, ви мене вибачайте вже за "провокацію", але певно досить там морозити здоров'я. Не з-за того, що "все дарма" чи "все закінчилось", а з-за того, що ваше здоров'я може бути потрібне дійсно в більш важливішому місці і в більш важливіший момент. Зараз там в Києві ...

... тепер, я так думаю, пора кучкуватися в партизанські загони, і чекати часу "Х"...

час "Х" настав
Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

і скоро їм прийде "Пі"

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

На Лідавську просять людей. Все тихо але людей мало.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

та які там термінатори? більшість срочники, зелені.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

як там зараз ситуація на Лідавській?

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Треба щоб хтось звідти тримав борду в курсі

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Випалили ВВ-шників к є*еням. Львів. вул. Стрийська.

http://vgolos.com.ua...ada_135077.html

Хотіли виїжджати, включили сирени, проте стільки люду і авто набігло/наїхало шо виїхати не змогли.

Фото не робив, то треба бачити вживу.

ПС - вояки вночі здалися, їх вивели, амуніцію відправили на Київ, склад зі зброєю опечатали.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Проїжджав на Лідавській, бачив одну барикаду в чоловік 10 максимум, був там хвилин 25 тому назад

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Закликаю всіх активістів! Створіть СПРАВЖНЮ Народну Раду у Луцьку. Нехай перебирає на себе всю владу. Беріть приклад зі Львова!

Включіть до Народної Ради не лише продажних політиків, а, перш за все, людей, які користуються авторитетом в області - громадських діячів, науковців, і т. д.!!!!

ЗАРАЗ, АБО НІКОЛИ!!!!

https://www.facebook...tif_t=notify_me

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

3) НУЖНЫ ВОЛОНТЕРЫ В РЕГИОНАХ

Если вы не в Киеве:

— Отдерите, черт возьми, свою задницу от стула!

— Напечатайте 20 или 200 или сколько сможете экземпляров новостей.

— Разложите их в почтовые ящики в подъезде.

— Раздайте людям в своем офисе

— Принесите 100-200 экземпляров на рынок в своем городе

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

просили передати з Лідавської що в них дуже мало людей

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

в мережі з"являється інфа, що їх хочуть відправити на Київ: Я дзвонив другу в ВВ, нікуди вони не збираються, сидять на місці, але чергувати потрібно, не розслабляємося

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Вы вот можете меня накуй посылать, минусовать и так далее, но я вам все равно скажу: вы, хохлы, самые настоящие идиоты...

В подвале мусарни, еще с советских времен, лежит вооружение, на случай войны, для пехотной дивизии, комплектация для военного времени: пулеметы, автоматы, гранатометы, патроны, гранаты, каски и так далее....

А ваш сранный сотник погнал людей в Киев, с черпаками на голове, но зато с матюками, для, блеять, задора...

В Киев, где сегодня РЕАЛЬНО УБИВАЮТ...

Я, одним словом, просто с вас ХУЕЮ....

А потом начинайте думать, почему у вас за всю историю не было своего государства, почему под крутами погибли только студенты и так далее...

Да.....розуму в тебе канєшно не багато, це ж треба бути настільки тупою і не розумною людиною, щоб такий брєд говорити, це може тільки душевно хвора людина.А те що ми Українці ми цим пишаємось, а якщо вам не подобається щось пане георг їдьте ви в свою росію, там багато таких як ви, будете разом літачки креййдою на асфальиі малювати, бо на більше у вас розуму нема.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

georg, Шановний,прикрийте своюхарю морду, та по-ширше розкрийте дупу і моліться на свого путіна,який убиває націю не так відкрито

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

И, к счастью, или к сожалению, я не русский по национальности...

дякуй Богу шо не москаль :)

я не відношу себе до фанатів georg`а але в тому що він написав декілька постів вище (№388) - є сенс

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Я не обидчивый... И если бы вы могли, только обидев меня, что-то выиграть, я был бы только "за"...

И, к счастью, или к сожалению, я не русский по национальности...

Ну якщо ви е жалієте що Ви не "рускій" то думаю не складе проблем сісти на перший потяг Ковель-Москва і поїхати туди до своїх побратимів, з роспростертими руками вони вас там зустрінуть, а може ще й в дупу поцілують якщо пощастить.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Заархівовано

Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.

• Створити...