Перейти до змісту

Блокування ВВ на Лідавській - координація

Zevs_Isver

Рекомендовані повідомлення

• Відповідей 407
  • Створено
  • Остання відповідь
Опубліковано

Не знаю,чи зараз все влізе,але щось таки зможу забрати. Але тільки після 13.30. Якщо буде актуально,дайте номер телефону в приват.

Опубліковано

температуру спробував заглушити)) іду знову на ніч (з 2.00 й до 7.00). в машині два вільних місця.

маршрут володимирська-львівська-гпз-набережна (або центр)-лідавська. пишіть в лічку.

Опубліковано

в дворику за "Базиліком" зі сторони стоянки біля смісттєзборища лежить близько 20 ялинок станом на 23:00 28.01.14 (десь говорилося про них)

Опубліковано

А який толк з ялинок? Згорять миттєво, та й в легковушку їх не запхаєш.

Зверніть увагу на підвали. Я вже в свому будинку почистив і вивіз на Лідавську. Розбив старі віконні рами + куча іншого дерев"яного мотлоху. Хоч не будуть такі захаращенні.

Опубліковано

За дві ходки перевозив всі дрова,що були. В силу обставин,не можу бути на Лідавський,але якщо хтось має дрова пишіть в приват. Завезу.

Опубліковано

Дров сьогодні трохи привезли, іх розприділили по постам( дай Бог здоров*я добрим людям).

ОСНОВНА ПОТРЕБА - ЛЮДИ, катострофічно не вистачає. На вечір трохи сходяться, а от на протязі дня, на деяких постах, було по одній людині.

Опубліковано

Євромайдан Луцьк

На Лідавській є все! ...окрім людей, на 7 ранку 6 чоловік, з них 2 жінки

якось соромно за лучан...я буду в ночі, не один. може хто вдень прийде?

Опубліковано

Пропоную для підтримки та оперативності (в разі потреб) підтримувати зв"язок з автомайданівцями. Вони нають чергування як вдень так і в ночі.

Діяди не обхідно злагоджено.

Не варто забувати про сусідні загони - ми ж всі на одному фронті стоїмо, а робим так ніби кожен щось своє робить...

Опубліковано

якщо в луцьку є автомайдан, то є проста пропозиції))

складаєте список та маршрути, що можуть возити людей з лідавської та на лідавську вночі, коли не має транспорту.

було б бажання.

Опубліковано

якщо в луцьку є автомайдан, то є проста пропозиції))

складаєте список та маршрути, що можуть возити людей з лідавської та на лідавську вночі, коли не має транспорту.

було б бажання.

Дивно що ти не знав !!! Ти ж активіст....

Він вже давно є в Луцьку. Місцевий очільник- Поха.

Опубліковано

Місцевий очільник- Поха.

поняття не маю, що за Поха. та мені й однаково.

то що возитимите людей на лідавську ночами?

Опубліковано

Місцевий очільник- Поха.

поняття не маю, що за Поха. та мені й однаково.

то що возитимите людей на лідавську ночами?

Треба визначитись - як буде організований привіз людей, хтось з чергових на Лідавській виступатиме в ролі - диспечера і дати охочим його номер телефону, до котрого охочі прибути на Лідавську дзвонитимуть. Привіз організувати раз в 2-3 години.

Оскільки я не координатор і не уповноважений вирішувати це питання від імені людей що блокують ВВ на Лідавській то вище наведене є лише моє бачення ситуації з доїздом.

Опубліковано

Треба визначитись - як буде організований привіз людей, хтось з чергових на Лідавській виступатиме в ролі - диспечера, до котрого охочі прибути на Лідавську дзвонитимуть. Привіз організувати раз в 2-3 години.

ну так під'їдьте на лідавську, домовтесь з координаторами. дайте знати тут, та на інших ресурсах.

це реальна допомога. я як їду то збираю людей в декількох районах міста. самі розумієте вночі не багато варіантів добратись.

Заархівовано

Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.

Hosting Ukraine
AliExpress WW

• Створити...