Перейти до змісту

Майдан, або бути нам, чи не бути від (20.01.2014)

kmd

Рекомендовані повідомлення

• Відповідей 1,5 тис
  • Створено
  • Остання відповідь
Опубліковано

Тітушки наживо. їх розглядають з близька ті, кого вони бють в реальному часі. прям вам тітушки так і засвітяться

Опубліковано

Дописувач (військовий):

це була ПРОБНА атака, скоро буде справжня, наступна буде сильніша, за будинками ще так само є. вони побіжать в останній момент, готуйтесь до вогнепалу

Опубліковано

Боже мій, як це страшно... страшно бути безпомічним,... безпорадно спостерігати з екрану.. не можу на це дивитись. Боже, врятуй наших хлопців.

Anastasia Rozlutska

Хлопці на Грушевського дуже згуртовані, вони як одне ціле, вони себе не шкодують... Кожен є корисним. Дівчата розливають чай та дають трохи перекусити. Деякі допомагають збирати каміння, деякі надають першу допомогу... Це протистояння між нами і владою, за право бути людиною в себе дома... Отож, ніякий газ, кулі та гранати нас не зупинять...

І ще...

ПРАВИЙ СЕКТОР ПОТРЕБУЄ

- захистні окуляри (від газу та куль

- рогатки та пращі

- підшипники або сталеві кульки діаметром біля 1 см

- дощовики

- бензин, пінопласт, мастило, ацетон, аміак

- лазерні указки

- скляні пляшки

- ланцюги будь-якої довжини

- великі гаки або палки з гаками

- молотки та сокири (лід рубати )))

- каски та захист на тіло (броніки, велосипедний або мотоциклетний захист, щитки на коліна та лікті і т.д.)

- ПІРОТЕХНІКА

- балаклави або медичні маски

- теплий одяг (бо мокнемо)

- медикаменти для перев'язки в асортименті

- джгути (багато)

-скіпідар

-господарче мило

-цв"яхі, шрапнель

-ВСЕ ЧИМ МОЖНА ВОЮВАТИ, ВСЕ ЩО ВИ МОЖЕТЕ ВИГОТОВИТИ САМІ!!!!

РЕПОСТ!

Опубліковано

Сволочі! Сліплять операторів. тоже дивляться трансляію і бачать де шо робиться. Перед тим взагалі в камеру стріляли. Оператор герой, я ним пишаюсь. він не зрушив місця і не переключився 6 пострілів підряд

Опубліковано
‪#‎ЄвроМайдан‬ Автомайдан починає ганяти тітушок "Начали концентрироваться автомобилисты. Титушки завернули на Хмельницкого, стоят возле Макдональдса. От Кличка убегают как зайцы."
Опубліковано

‪#‎ЄвроМайдан‬ Автомайдан починає ганяти тітушок "Начали концентрироваться автомобилисты. Титушки завернули на Хмельницкого, стоят возле Макдональдса. От Кличка убегают как зайцы."

трансляція пропала, як тітушки пішли в атаку

вже є http://www.ustream.t...annel/vichekyiv

П.С. згов нема, може знайдеться, хто ще стрімить, викладіть

Опубліковано

В біжучій стрічці знизу -- "Волинський "Беркут" в Київ не поїде". Хочу почути поясненя. в чому причина?

Опубліковано

В біжучій стрічці знизу -- "Волинський "Беркут" в Київ не поїде". Хочу почути поясненя. в чому причина?

Не пустили в сарнах, змерзли,....

Хоча думаю вони будуть дивитись, яка буде далі ситуація і хто буде перемагати.

Опубліковано

В том что пишите, но не читаете написанное другими

Щойно були у селі Довжиця Маневицького району. Близько ста людей розмістили свої автівки уздовж дороги спереду і ззаду колини ВВ. Всі гріються біля вогню, їдять, співають пісень. На жаль, дме холодний вітер, що погіршує перебування там, втім наші тримаються. Поза собачий холод ВВшники перебиваються бутербродами і чаєм з польової кухні. Тим не менше вони не відгукнулися на запрошення євромайданівців приєднатися, тому сидять у автобусах і мерзнуть, про що свідчать заморожені вікна усіх автобусів. Повертатися до Луцька вони не можуть, бо відданий наказ їхати на Київ. Будь-де аби не в Луцьку, ось така їх позиція. Неможливо спрогнозувати, як буде далі. Лише розуміємо, що така абсурдна ситуація склалася самі знаєте чого і через кого.

Розрізняйте ВВ і "Беркут". Я виявляється весь день пишу вам про одних, а ви думаєте про інших. ВВ - це внутрішні війська, в основному строковики і молоді контрактники. а Беркут -- це професійні дядьки, спецпідрозділ

Опубліковано

в кабіні ЗиЛ-131 тільки що випадково зійшлись беркутівець і протестувальник, обоє вдарили по кабіні і розбіглись...

Опубліковано

та я читаю. все правильно я пишу. не поїде -- значить не виїде взагалі, а якшо заблокований по дорозі, то треба писти -- недоїде

Заархівовано

Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.

• Створити...