Перейти до змісту

Майдан, або бути нам, чи не бути від (20.01.2014)

kmd

Рекомендовані повідомлення

• Відповідей 1,5 тис
  • Створено
  • Остання відповідь
Опубліковано

Якщо закони ополікували то вони вступлять в дію, залишилось 20 хв. Міліція оточить зі всіх боків вулицю і буде повна каша.

Чи є надія, що вони всетаки будуть на місці.

Опубліковано

і коктелі полетять дальше ... навіщо той цирк кидання на 10-15 метрів ? ...

які ви всі тут" мудрі", поїдь туди і покидай, і тоді будеш писати!

Опубліковано

і коктелі полетять дальше ... навіщо той цирк кидання на 10-15 метрів ? ...

які ви всі тут" мудрі", поїдь туди і покидай, і тоді будеш писати!

чому ж це ти не там .... ?...

Опубліковано

Це в мене одного така фігня з ЕспрессоТВ цілий вечір?

s_1390254262_4433365_d5ed2526af.png

то у всіх так. оце трансляція http://espreso.tv/new/2014/01/19/espresotv_nazhyvo_translyuye_protystoyannya_z_berkutom_na_hrushevskoho

(дивись нижче під заголовком

"На вулиці Грушевського триває протистояння між активістами Євромайдану та бійцями МВС

Еспресо.TV веде живу трансляцію подій.")

Опубліковано

Нещодавно з Майдану. Вистояв близько 12 годин. Відігрітись дуже важко, промерз буквально до кісток. І ні краплі не шкодую. Вперше за багато років бачу таку єдність Нації, такий вогонь в очах при -10С, і впевненість народу в своїх діях. Обраний правильний шлях. Слава Україні!

Опубліковано

мої джерела -- стрільбу ведуть Беркут, ВВ уже зовсім як масовка використовується і морально виснажені

Опубліковано

LID190136 20 січня, 17:22

Я хочу подякувати всім, хто не дозволив нашим солдатам поїхати до Києва. Хочу звернутися до командира з проханням пам*ятати, що він перш за все людина, яка повинна думати не лише за своє становище, а й за життя і здоров*я тих бійців, яких йому довірили батьки, дружини. Тому пане командиру, перш , ніж виконувати ДУРНІ накази, подумайте, як потім дивитися в вічі українцям, тому що Вам з ними жити. Ця влада вже не влада, це банда дебілів. Тому прислухайтеся до свого серця. Ще раз ДЯКУЮ, що повернули нам дітей, повернули нам - батькам ,спокій за життя наших дітей. Але чи це надовго, це ще питання.

http://www.volynpost.com/news/25940-yak-blokuyut-luckyh-soldativ-na-rivnenschyni-foto-onovleno

Опубліковано

В попередній темі, дехто так захищав силовиків, мовляв вони теж люди, такі ж як ми. От щось я не впевнений...

Якось не в моїх правилах шукати слабшого і відігруватись, роздягати догола і знущатись. А те що поранених з київських лікарень мусара (по іншому сказати неможна) вивозять у невідомому напрямку (інфа з Еспрессо ТВ).

І це наша правоохоронна система? Це професійна робота в рамках правового поля? Це нелюди і банда чистої води.

Опубліковано

Мда... Для влади зараз такі канали як Громадське, Еспрессо, а особливо онлайн стріми з епіцентру подій як більмо на оці.

Опубліковано

Кернес заявив про мобілізацію тітушок.

Буквально за день до приймання тупих законів той же Допа підняв питання про прискорене зняття з депутатів недоторканості.

Робимо висновки.

Опубліковано

Ви в щось вступили?

канал 112 належить Захарченку.

Я дав ссилку онлайн трансляції подій на пр. Грушевського,і це не означає,що я поділяю точку зору даного каналу!

Опубліковано

Я писав про ВВ а не про штатно закріплений корпус МВС. Я пишу те, що мені пишуть хлопці які стоять в першій лінійці. вони просили, а їх ще більше закидають.

Заархівовано

Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.

• Створити...