Перейти до змісту

Мерехтить екран в планшеті

Рекомендовані повідомлення

Прошу допомоги. Подарувала чоловікові на день народження ось такий планшет

http://allo.ua/ru/products/internet-planshety/lenovo-a3000-7-3g-16gb-59366238-white.html

вчора весь вечір бавилися, розрядили, поставили на зарядку. А сьогодні на екрані періодично з'являється мерехтіння(рябь, мерцание). Ледь помітне, але ж його не повинно бути. Це якось лікується? Й чи може бути результатом зміни настройок?

Планшет тільки вчора куплений, може краще його відразу поміняти на новий? Вже уявляю скільки мені нервів в "ельдорадо" витріпають(((((

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

мерехтіння(рябь, мерцание). Ледь помітне, але ж його не повинно бути. Це якось лікується? Й чи може бути результатом зміни настройок?

Планшет тільки вчора куплений, може краще його відразу поміняти на новий? Вже уявляю скільки мені нервів в "ельдорадо" витріпають(((((

Спробуйте хард ресет, якщо не допоможе :_11: , то несіть назад в магазин

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Ще поясніть, що воно таке й як зробити. Бо комп'ютерщик з мене нікудишній. Тобто що це таке я знаю. А як робиться ні.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Вже уявляю скільки мені нервів в "ельдорадо" витріпають(((((

:g12:

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Ще поясніть, що воно таке й як зробити. Бо комп'ютерщик з мене нікудишній. Тобто що це таке я знаю. А як робиться ні.

Скидання налаштувань на "нуль" - видаляються всі користувацькі налаштування, та файли.

якось так

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Дуже дякую, зараз планшет на зарядці. Зранку спробую.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

До ранку планшет здох зовсім, навіть не включився. Сьогодні поїхала в ельдорадо й обміняла планшет на аналогічний. На диво без тріпання нервів, буквально за 10хв. Побачу за кілька днів, як цей себе вестиме. Якщо знову виникнуть проблеми, тоді поверну. Якщо не помиляюся до 14 днів маю повне право.

Дякую всім за участь. Якось легше, коли знаєш що є де спитатися поради.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Утилізовую планшети , які мерехтять не дорого. тел.0951780201

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

• 2 тижня потому...

Утилізовую планшети , які мерехтять не дорого. тел.0951780201

шутнік однако)

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Заархівовано

Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.

Hosting Ukraine
AliExpress WW

• Створити...