Перейти до змісту

Моя подруга постійно хвилюється через пилюку в клавіатурі ноута... Чи критично це?

Рекомендовані повідомлення

Опубліковано

Cкажімо так... :) тут не тільки ця проблема, тут зразу уся невизначеність жіночої долі через призму проблеми "чистки" чи то клавіатури чи то самої дівчини...

Мабуть варто тему було назвати так:

"Не одружена, симпатична молода дівчина, познайомиться із хлопцем, який і клавіатуру в ноутбуці почистити зможе!"

або

"... - для сумісної чистки клавіатури ноутбука удвох"

чи

"Не одружена, симпатична молода дівчина, найме майстра на годину (або як карта ляже), для чистки клавіатури ноутбука. Борщ уже вариться"

щось мені борща захотілось ..... клавіатуру також можу почистити

• Відповідей 64
  • Створено
  • Остання відповідь
Опубліковано

нежонаті компутерщики та вирішіть вже цю проблему!

а чому зразу нежонатi ? в одружених й досвiду бiльше i якiснiше почистити можуть й аккуратнiше :)

Опубліковано

а чому зразу нежонатi ? в одружених й досвiду бiльше i якiснiше почистити можуть й аккуратнiше :)

а їх дружина потім не *почистить* :0167: за походеньки до дівчат яким потрібно прОчистка?

Опубліковано

та воно то так, і якісніше, і акуратніше, та може дівчина хоче знайти когось щоб він постійно клавіатуру чистив, і тільки її клавіатуру ))

Опубліковано

мораль басні такова - в любому комп'ютерному магазині Луцька купуєте набір для чищення,який складається із всяких там тряпочок,щіточок,спреїв - хоч там і написано що для всіляких там моніторів і тд і тп,але з клавою напевно також має справитись,ну хіба якщо ви на ній тісто не місите) - вартує 20-60 грн,дивлячись що входить до складу.

наприклад,подібні бачив сьогодні в Спрайті,навіть прикупив собі один, color way 3 в 1 - і напевно проблеми вирішаться,я так надіюсь:)

Опубліковано

Блін, давно на борду не заходив.. але теми бачу не змінились як і логічно-послідовні пости в них ))) ..

З.І. Так що там з очисткою/прочисткою/продувкою/промивкою/ і т.д. девайса або господарки ? Оправдали оказану довіру ? Фото фстудію (чистої клави або задоволеної господарки)

Опубліковано

мораль басні такова - в любому комп'ютерному магазині Луцька купуєте набір для чищення,який складається із всяких там тряпочок,щіточок,спреїв - хоч там і написано що для всіляких там моніторів і тд і тп,але з клавою напевно також має справитись,ну хіба якщо ви на ній тісто не місите) - вартує 20-60 грн,дивлячись що входить до складу.

наприклад,подібні бачив сьогодні в Спрайті,навіть прикупив собі один, color way 3 в 1 - і напевно проблеми вирішаться,я так надіюсь:)

Після виконання цієї поради їй точно прийдеться звернутись у майстерню.. якщо не купувати новий ноутбук.

Напевно, краще віддати відразу профі, чим лізти самій ;)

Опубліковано

наприклад,подібні бачив сьогодні в Спрайті,навіть прикупив собі один, color way 3 в 1 - і напевно проблеми вирішаться,я так надіюсь :)

Після виконання цієї поради їй точно прийдеться звернутись у майстерню.. якщо не купувати новий ноутбук.

Напевно, краще віддати відразу профі, чим лізти самій ;)

Ай все,більш я в цій темі не відпишусь :_07:

Хай відразу несе в ремонт і не париться - там і клаву і куллєра і все інше почистять!

Опубліковано

я думав дівчат більше хвилює чи вилізе збоку прянік, який вона зтоптала перед сном на ранок, чим пил на клавіатурі :)

Опубліковано

Якщо подруга хвилюється через клавіатуру то очевидно її давно ніхто не чистив, настільки давно що це стало вже критично :)

Заархівовано

Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.

Hosting Ukraine
AliExpress WW

• Створити...