Перейти до змісту

Моя подруга постійно хвилюється через пилюку в клавіатурі ноута... Чи критично це?

Рекомендовані повідомлення

• Відповідей 63
  • Створено
  • Остання відповідь
Опубліковано

нежонаті компутерщики та вирішіть вже цю проблему!

а чому зразу нежонатi ? в одружених й досвiду бiльше i якiснiше почистити можуть й аккуратнiше :)

Опубліковано

а чому зразу нежонатi ? в одружених й досвiду бiльше i якiснiше почистити можуть й аккуратнiше :)

а їх дружина потім не *почистить* :0167: за походеньки до дівчат яким потрібно прОчистка?

Опубліковано

та воно то так, і якісніше, і акуратніше, та може дівчина хоче знайти когось щоб він постійно клавіатуру чистив, і тільки її клавіатуру ))

Опубліковано

мораль басні такова - в любому комп'ютерному магазині Луцька купуєте набір для чищення,який складається із всяких там тряпочок,щіточок,спреїв - хоч там і написано що для всіляких там моніторів і тд і тп,але з клавою напевно також має справитись,ну хіба якщо ви на ній тісто не місите) - вартує 20-60 грн,дивлячись що входить до складу.

наприклад,подібні бачив сьогодні в Спрайті,навіть прикупив собі один, color way 3 в 1 - і напевно проблеми вирішаться,я так надіюсь:)

Опубліковано

Блін, давно на борду не заходив.. але теми бачу не змінились як і логічно-послідовні пости в них ))) ..

З.І. Так що там з очисткою/прочисткою/продувкою/промивкою/ і т.д. девайса або господарки ? Оправдали оказану довіру ? Фото фстудію (чистої клави або задоволеної господарки)

Опубліковано

мораль басні такова - в любому комп'ютерному магазині Луцька купуєте набір для чищення,який складається із всяких там тряпочок,щіточок,спреїв - хоч там і написано що для всіляких там моніторів і тд і тп,але з клавою напевно також має справитись,ну хіба якщо ви на ній тісто не місите) - вартує 20-60 грн,дивлячись що входить до складу.

наприклад,подібні бачив сьогодні в Спрайті,навіть прикупив собі один, color way 3 в 1 - і напевно проблеми вирішаться,я так надіюсь:)

Після виконання цієї поради їй точно прийдеться звернутись у майстерню.. якщо не купувати новий ноутбук.

Напевно, краще віддати відразу профі, чим лізти самій ;)

Опубліковано

наприклад,подібні бачив сьогодні в Спрайті,навіть прикупив собі один, color way 3 в 1 - і напевно проблеми вирішаться,я так надіюсь :)

Після виконання цієї поради їй точно прийдеться звернутись у майстерню.. якщо не купувати новий ноутбук.

Напевно, краще віддати відразу профі, чим лізти самій ;)

Ай все,більш я в цій темі не відпишусь :_07:

Хай відразу несе в ремонт і не париться - там і клаву і куллєра і все інше почистять!

Опубліковано

я думав дівчат більше хвилює чи вилізе збоку прянік, який вона зтоптала перед сном на ранок, чим пил на клавіатурі :)

Опубліковано

Якщо подруга хвилюється через клавіатуру то очевидно її давно ніхто не чистив, настільки давно що це стало вже критично :)

Заархівовано

Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.

• Створити...