Перейти до змісту

Моя подруга постійно хвилюється через пилюку в клавіатурі ноута... Чи критично це?

Рекомендовані повідомлення

Опубліковано

син попісяв - з таким зверталися

:_07: Гг.. Ну і фантазія в молодого чоловіка :_16:

До чого тут фантазія? Мені особисто ноут в ремонт приносили, де дитина на клаву напісяла. Вижила лише матриця )

• Відповідей 64
  • Створено
  • Остання відповідь
Опубліковано

Зазвичай подруги переживають я не залетіти або навпки як то залетіти. А тут таке.......... :)

Ну це стандартна опція... :)... Форум Комп'ютери комплектуючі і периферія. цим не займається. :_08:

І хто Вам таке сказав? В нас тут спеціалісти широкого профілю! )))

Опубліковано

илюка легко змивається під душом за допомогою прального порошку і щітки.

А після такого його ще й відремонтувати можна? :) Хіба добре висушити... перед тим як включати.

в тему байка з життя (чужого)...

Звонок в сервисную службу софтверной компании.

– Я пролила кофе на клавиатуру.

– Ничего страшного, как можно быстрее отключите ее от системного блока, аккуратно промойте и просушите пару дней.

Через два дня.

– Не работает.

– Привезите, разберемся. (Про себя: только бы не как в прошлый раз, только бы не как в прошлый раз, только бы не как в прошлый раз).

Привезли.

– Черт, как в прошлый раз - ноутбук!

Опубліковано

ну не була б це Борда: і клавіатуру допоможуть почистити, і особисте життя підкажуть як влаштувати... :)))))

Опубліковано

В мене 200~ робочих станцій у обслуговуванні/ Просто як у кожної господині плита або чиста, або не дуже.

Крихти -вони фігня - вони (або не вони) мусять попасти якщо перед нею читати ті ваші тирнети

С Красной строки: в жизни каждого мужчині наступает момет, коггда он может позволить себе купить новые носки, чтобы не ститрать старые.

Опубліковано

Познайомте мене з подругою - я буду її чистити

Чисть, хулє нє...

t4_1330955.jpg

ну з цією подругою ви і самі справитесь.

я навіть не сумніваюсь,що це фото вашої сестри!

тому не гарно пропонувати рідну кровиночку незнайомцям)

Опубліковано

Може я звичайно помиляюсь, але мені кажеться, що ваша подруга - це ви. :_08:

Помиляєтесь.

Опубліковано

Женись на ней!!!! (на подруге)

В нас одностатеві шлюби ще не легалізовані. :)

подруга це я... :_10:

Опубліковано

нежонаті компутерщики та вирішіть вже цю проблему! поїдьте, познайомтесь ближче... з клавіатурою і "почистіть" вже її, можливо клавіатура гарна, томиться в очікуванні коли її встряхнуть від пилу волосаті чоловічі руки )))

Опубліковано

томиться в очікуванні коли її встряхнуть від пилу волосаті чоловічі руки )))

- О чём мечтает 40-летняя библиотекарша?

- Что бы ее взяли на неделю, и вернули потрепанную.

Опубліковано

да проблема то глобальніш ніж думали

Cкажімо так... :) тут не тільки ця проблема, тут зразу уся невизначеність жіночої долі через призму проблеми "чистки" чи то клавіатури чи то самої дівчини...

З пилососом - чудова ідея.

А на рахунок хвилювань... то в мене таке відчуття що ви, народ, за наші проблеми вболіваєте і хвилюєтеся ще гірше як ми... стільки емоцій. :0162:

Просто гірше усяких мексиканських серіальчиків... А в мене нарешті хоч якась популярна тема. Зачепила за болюче й живе...

Опубліковано

Я сам розбирав 2 рази за 5 років кваліатуру від свого старенького Асер 5315 за допомогою голки (знімав всі кнопки акурано чистив та ставив назад). Нічого складно в чистці нема, а срані там було багато хоча на роботу не впливало . Розбирав бо клавіатура сірого кольору і за час користування доглядав за нею, але як не доглядай всередині буде пил, волосся та крихти хліба (.... да я жру за компом/ноутом і мене це ні грама не смущає). Все доречі працює, як годинник. Від останньої чистки пройшло десь 2 роки

Опубліковано

Cкажімо так... :) тут не тільки ця проблема, тут зразу уся невизначеність жіночої долі через призму проблеми "чистки" чи то клавіатури чи то самої дівчини...

Мабуть варто тему було назвати так:

"Не одружена, симпатична молода дівчина, познайомиться із хлопцем, який і клавіатуру в ноутбуці почистити зможе!"

або

"... - для сумісної чистки клавіатури ноутбука удвох"

чи

"Не одружена, симпатична молода дівчина, найме майстра на годину (або як карта ляже), для чистки клавіатури ноутбука. Борщ уже вариться"

Заархівовано

Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.

Hosting Ukraine
AliExpress WW

• Створити...