Перейти до змісту

LineAge2

Mr.@NcLe

Рекомендовані повідомлення

• Відповідей 924
  • Створено
  • Остання відповідь
Опубліковано

Для тих кому цікаво побути БОГОМ у свілі ЛА2 я закинув la2 server на 193.109.80.8 де є детальна інструкція як установити і що далі робити (є також всілякі патчі)

P.S. для того щоб щось робити, вже в САМІЙ грі напишіть //admin ну і ентер, і вам буде показано всіможливі фішкі.

Грайте на здоровя =))

Опубліковано
Хто знає де можна знайти прикольні емблеми кланів і ал`янсів... ? :(

Я так зрозумів, що зі всіх гравців ЛА нашого міста нема КМ-ів і глав алянсів... :(:(

Опубліковано
Прсто такий сайт я колись теж шукав але так і не нашов.

Сайт я один надибав, але не знайшов нічого путнього.

На свій основній клан я значок переконвертовував. На свій клан баферів та сполерів значок ще не вішав, але хочеться щось таке цікаве. Малювати самому не пре, так як 16 х 12 пікселів малюнок буде лайновитий.

• 4 тижня потому...
Опубліковано

Переходьте на хроніки 4. Кажуть вообще пушка.

сервер http://l2.kievnet.com.ua/

Ти не шариш, клієнтом С4 можна зайти на любий так називаємий С3 сервак, а реально фішок з С4 там немає.

Полный бред :blink:

Опубліковано

Чето ваши серваки неочень, у одних онлайн маленький ппц, у других лагает просто ж..па, предлагаю всем посилится на одном сервере а именно: ДР www.darkrealm.ru.

Обьясню почему: ЛАГОВ ПОЧТИ НЕТУ, рестарты по расписанию!!!!!!!! при этом предуприждают за 10 минут )), работает помоему почти все, щас переход на с4(недельки 2 будут лагать), людей с Луцка немеряно играет, поскольку это САМЫЙ СТАБИЛЬНЫЙ СЕРВЕР С БОЛЬШИМ ОНЛАЙНОМ, почти напостой 1300-1700, кроме утра конечно. Народу много и на диаллапе играть можно свободно :blink:.

Вот рейты: 5/5/2/2/7

Опубліковано

щас короче 2 недели лажа будет, переход на с4 щас, время тестов, с3 перенесли на какойто левый сервак, лаги ппц, а так пушка.

Да кстати я уже 50 лвл за 4 дня набрал )), так что не сильно то и тяжко с начала начинать, зато какая комфортная игра на сервере=)

Опубліковано

Ти краще зкажи чи ти спать взагалі лягаєш коли небуть ???

За 4 дня з рейтами 5/5/2/2/7 набрать 50ЛВЛ з нуля це нада грать непробудно.

Опубліковано

Да не, не больше 4-5 в день лобал =) почти, максимум 6-7. Ну просто я все топ покупал, кроме Цгрейда конечно =)

Опубліковано

Да не, не больше 4-5 в день лобал =) почти, максимум 6-7. Ну просто я все топ покупал, кроме Цгрейда конечно =)

Или на боте качался :smile-zachot:

Опубліковано

Народ для тих хто любить онлайн ігрухі є прикольна ігра яка називається World Of Warcraft :) . Її бесплатно виставили на луцьких мережах майже зі всіми патчями. Вона дуже похожа на Лінейку і зовсім не схожа на Warcraft III, це не стратегія а РПГ, там так само збирати шмоткі і качяти героя. Хто зацікавився той може мені відповісти, розповім шо як ставити і дам прикольний українській сервер з онлайном більше як 500 чел. :)

Опубліковано
прикольний українській сервер з онлайном більше як 500 чел.

Насмішив :) на серверах Лінейкі онлайн більш як 1000 або і навіть 1500 чол.

І взагалі ВоВік проти Лінейкі не вспливає :)

Опубліковано

Смішні ви всі!

Краще скажіть скільки МАХ може підтримувати Лінейка а скільки ВОВ.

А взвгалі не в кількості щастя :)

Опубліковано

На ліцензії ВоВ рве всіх в мясо!!! Хіба що Гільд варс трохі пробує вспливать.

Пограв я в л2 на піратських серваках і можу зказать чесно що кривість і недоробленість оних не дають добитись того ефекту погруження в світ що має буть в таких іграх.

З варіком ще гірше адже сервера ще менш стабільні (як ніяк л2 вишла раніше)

Опубліковано

Та ОФФ СЕРВЕРА любої онлайн ігри чи це Ла2, ВоВ, Рагнарок і т.д.. це Руль, а всі решта піратські - це гаВно..........

"Сапёр" - бомба :-)

Опубліковано
Народ для тих хто любить онлайн ігрухі є прикольна ігра яка називається World Of Warcraft :ok: . Її бесплатно виставили на луцьких мережах майже зі всіми патчями. Вона дуже похожа на Лінейку і зовсім не схожа на Warcraft III, це не стратегія а РПГ, там так само збирати шмоткі і качяти героя. Хто зацікавився той може мені відповісти, розповім шо як ставити і дам прикольний українській сервер з онлайном більше як 500 чел. :ok:

Ліцензійний бокс (коробочка з диском) вартує 70 Убітих Єнотів. Далі щомісячна плата складає 70 грн. Доплюсуємо до цього ще вартість трафіку і отримаємо чималу суму. Варто іграшка даних затрат чи ні - це вирішувата кожному особисто, але я не готовий платити стільки щоб погратися.

З.І. На не офовських серверах робити нічого.

З лінєйкою простіше. Я повністю солідарний з точкою зору silia-і на дане питання.

Опубліковано

Нашо Ліцензійний бокс?

якщо береш клієнт - просто напросто обновляєш з оффа...

купляєш Акаунт - 15 убітих... (1 місяц ігри)

а дальше є різні варіанти - один з найкращих я не помню точно це гри на Півроку - получається здається 250 грн. якщо мені память не підводить.

я говорив з людми, які займаються продажою акаунтів. і з тими хто вже купляв, і грають...

З.І. якшо серёзні ГЕЙМЕРИ - то на оффі, можна собі заробити - на ОПлату гри, оплату трафіка, і щей ПИвА попити...

взяти не офф сервера, на них продають Ітеми, Адени і т.д... за реал - сама адміністрація. Но і є ж наприклад АНТАРАС на ньому ігрокі тулять Адени і остальне, і я впевнений на 100% що є ті хто купляє. А що робиться тоді на оффі... Памятаю статтю як тільки боти вийшли - боти були тупо для вибивання Аден, а потім же їх тулили за РЕАЛ. Це було перше призначення перших БОТІВ. І люди я думаю непогано на той час заробили, і оплатили собі гру на рік два - вперед %)

А щас БОТИ - КачкачКачКАччКачКачЧкКачЧкАЧкАкаЧЧЧ +))))) (ну і плюс крафт,реси,спойлспойлспойл)

Опубліковано

А ктото может скинуть мне робочий С4 клиент линейки...

Скачал тот что на лм серваке и у меня выбивает после установки критическая ошибка... Даже запустить игру немогу...

CPU: GenuineIntel Unknown processor @ 1739 MHz with 255MB RAM

Video: NVIDIA GeForce4 MX 440 (8198)

General protection fault!

History: ATerrainInfo::UpdateVTGroup <- ATerrainInfo::PostLoad <- UObject::=

ConditionalPostLoad

<- (TerrainInfo Lobby.TerrainInfo0) <- PostLoadObjects <- UObject::EndLoad =

<- ULinkerLoad::CreateImport

<- IndexToObject <- ULinkerLoad<<UObject <- (LinkerLoad Transient.LinkerLoa=

d10 1467963))

<- FBspSurf<< <- TArray<< <- TTransArray<< <- UModel::Serialize <- LoadObje=

ct

<- (Model Lobby.Model5 1467963=3D=3D1467963/4703418 1435916 1604319) <- ULi=

nkerLoad::Preload

<- ULevel::Serialize <- LoadObject <- (Level Lobby.myLevel 1467963=3D=3D146=

7963/4703418 935797 3269)

<- ULinkerLoad::Preload <- PreLoadObjects <- UObject::EndLoad <- UObject::S=

taticLoadObject

<- (Engine.Level None.MyLevel Lobby) <- LoadLevel <- UGameEngine::LoadMap <=

- LocalMapURL

<- UGameEngine::Browse <- UGameEngine::Init <- InitEngine

• 3 тижня потому...
Опубліковано

Є знайомі які продають на www.l2server.ru на х10 різний шмот і акаунти.

Ціна 1кк=1грв. Є куча різного шмота Б і персів 60+ так що якщо цікавить пишіть.

Серв ща перейшов на повні Ц4 (тобто все що паше на офіційних ц4 паше і тут) так що грать стає цікавіше

Заархівовано

Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.

• Створити...