Перейти до змісту

LineAge2

Mr.@NcLe

Рекомендовані повідомлення

Опубліковано
Це ти про осаду Годдарта коли сервер посередині осади тупо упав( на пів дня)? :lol:

за 20 мін до кінця провели рест перед тим оголосивши коли продовження осади, так що все нармал

Зараз клан на абісі х3

• Відповідей 924
  • Створено
  • Остання відповідь
Опубліковано
Харош скірни з ПВП серваків постить :)

Чому зразу "ПвП сервер"? Рейти Х2.

Идите на рейты 3 и глянем кто КРУЧЕ :D:P

Велком на Х2 :blush:

Опубліковано

Перечитал всю тему и появился вопрос. Почему вы так на донаторов гоните? WMZ у них много, все куплено, а попробуй без денег и т.д. Благодаря таким ребятам как с клана "NightPatroL" все бесплатные сервера на плаву держаться. А вы честые и благородные имеете чудесную возможность играть...причем "на шару". И ето не только к ЛА2 относиться, так есть и в combats.ru і WOW і в многих других играх. Альтруистов в наше время уже нигде нет..

Опубліковано

Е ні не путать правду з вимислом.

"NightPatroL" завжди старалось дотримуватись балансу в грі. Це самий сильний клан не через мощ зброї а саме через організованість і прямоту рук. Заточувати зброю вони почали лише після того як зявилися пару людей в противників котрі вклали стільки грошей що в 1не рило могли перевалити мінімум з 10ток простих гравців.

Опубліковано

На мою думку взагалі потрібно перейти на якийсь сервак з рейтами від х15, не важко качатися, і так, щоб розслабитися від х2 чи 3.

Створити чисто ЛУЦЬКИЙ клан (на мою думку людей буде чимало) і давати там всім пілюлєй хто просить і не просить.

на х 15 ж не важко качатися та розвиватися.

що скажите ???

Опубліковано

2silia

Сорри если "NightPatroL" опорочил ) В верхних топах был на них наезд из-за доната, я их в пример и привел! Больше не буду :blush:

2Innate

Cобрать всех(многих) луцких на одном сервере да еще в одном клане, я думаю, нереально! Вкусы на счет серверов настолько разные, что ето делает невозможным выбор оптимального варианта. Некоторым нравятся международные серваки, некоторым русские, некоторым украинские. Те люди, кто серьезно и давно играет Ла2 очень сильно привязаны к своим серверам, кланам, друзьям и т.д. А донаторы 100% не будут никуда переходить, чтобы не потерять вложеные кровные $.$$$. Были неоднократные попытки сделать нечто подобное, но все они закончились ничем.

Возможен такой вариант-пусть все у кого есть луцкие групировки в кланах и на определенных серверах напишут детально где они играют(сервер), какие рейты, онлайн и сколько людей из Луцка там есть и с кем связаться в случае чего. А те кто захочет перейти к своим землякам, выберут себе наиболее подходящий вариант.

Опубліковано

я це звісно розумію, але ж всерівно, якщо підібрати нормальні рейти, на яких легко набивати лвл та вибивати шмот, не так вже і важко буде перейти та начати все з 0.

на ла2сервер.ру був весь клан наших, ЛУЦЬКИХ, біля 10 спочатку, а потім і до 20 приблизно, людей дійшло (ну декілька персів на одном акк, але ж . . .)

можна на ПВП спробувати раді прикола, наприклад КПІ сервак. норм рейти, і продається так все до Б, А купляється за АА, S -- крафтиться. норм пвп рейти.

все можливе, якщо тільки забажати цього =))

Опубліковано

Зібрать тучу луцьких не питання, питання в тому щоб всі ужились нормально :smile-zachot:

Да і надоїла вже л2 як гірка редька

Опубліковано

ну да, дістала,стільки грати і такого лвл добитися =)

ну спробувати можна, розслабитися. . . .

Опубліковано

Мені б ще хоть 500 Мб трафіка - тоді я з вами.

а то сьогодні ще навіть не миколая, а я свої оплачені 500 вже фактично висидів... (((((

Опубліковано

сервак нормальний, є ГМшоп,геройські прибамбаси і таке інше

злегка підлагує, людей багато, грати можна.

Опубліковано
Найшов нормальний сервак з рейтами х20 - 25

на 1 місці в ла2топ. онлайн 550 чел.

думаємо і говоримо . . .

http://la2elpy.ru/index.php

В чому суть гри? Просто не можу зрозуміті змісту.

ПвП сервера (Х100+) - тупо для того щоб валитися.

Низькі рейти - для того, щоб розвиватися і обдумано будувати взаємостосунки з іншими кланами в т.д.

А ти пропонуєш ХЗ що. Такий сервер надоїсть за 2-2,5 місяці

З.І. За місяць чи півтора я буду на тому серваку 78-м (на рейтах Х20 брав за день лвл - з 75-го став 76-м), а що далі?

• 2 тижня потому...
Опубліковано

Народ є невеличке прохання:

вернувся я в Лінейку і на сервер (наших сусідів Ровно :blink: www.lineage2.rovno.ua ) , допоможіть кому не важко проголосуйте за сервер по цих двох ссилках!!!

>>>Push<<<

>>>Push<<<

З.І. Просто хочем підняти он-лайн.

Дякую хто допоможе.

це я може трошки буду наглий =) якшо не важко почаще голосуйте... плзззззззззз :)

Опубліковано

Думаю що у тебе нічого не вийде.

Декілька кліків не піднімуть рейтинг сервера до ТОПових. А люди які орієнтуются по рейтингу не глянуть навіть на ваш....

Опубліковано
Думаю що у тебе нічого не вийде.

Декілька кліків не піднімуть рейтинг сервера до ТОПових. А люди які орієнтуются по рейтингу не глянуть навіть на ваш....

Ёпт не хочеш помагати не нада...

Я попросив, хто порахує за потрібне поможе.... "АПСУЖДЕНИЯ" мені тут ненада, мені треба дії якісь, вот і всё...

Попрошу тут більше не викладувати чи получиться шось чи не.

Ти Вес мабуть не розумієш - ми не хочем зразу ОНЛАЙН 1000-3000, ми хочем підняти для початку хочаби малость, а є люди які дивляться на сервера по списках і якшо входити в 20 я думаю народ почне заходити на сервер. А там вже йому верішувати (а раптом їм сподобається і друзів підтянуть)

сам знаю як колись задротом був - перепробував "дуже багато серверів"

Опубліковано
Ёпт не хочеш помагати не нада...

Я попросив, хто порахує за потрібне поможе.... "АПСУЖДЕНИЯ" мені тут ненада, мені треба дії якісь, вот і всё...

Попрошу тут більше не викладувати чи получиться шось чи не.

Глянув на автора топа і ним виявився не ти...

Я веду до того, що "мені тут ненада" - це не про цей топ.

Наскільки мені відомо, то форуми створені для обговорення в тому числі.

З.І. Доречі ті кого цікавить цей топ (тобто грають в лінєйку) мабуть будуть голосувати за свої сервери.

Опубліковано

Хочу перейти на новий сервер, на якому грає найбільше луцьких.

Порекомендуйте якийсь

Опубліковано

l2server.ru

або туда де щас Сіля і компанія )

2 hawk: Да це Зевс там сидить приторговує )

і я там десь бігаю ельфом 74 лвла темним... і ще багато кого.....

Заархівовано

Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.

• Створити...