Перейти до змісту

LineAge2

Mr.@NcLe

Рекомендовані повідомлення

Если будет на 4, свиснешь :-))))

Я не ищу. У нас на сэрваке очень неплохая база знаний.

http://darkage.co.ua/db/index.php

Выгребает инфу с самого сэрвера и 100% действительна.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

• Відповідей 924
  • Створено
  • Остання відповідь

Ребята, у кого есть полная версия л2-информера? Если есть, то залейте на обменник плиз!

У меня только по 3-х хронах завалялся...

Если будет на 4, свиснешь :-))))

Есть 1.5 версия - там з С5

а на С4 повна - постійно її юзав, і все співпадало

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Поход на рейд-босса! Взгляд со стороны :rotate:

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Мужики не понял я на каком сервере ві все играеете? я уже полтора года сижу в венете.

А ві где

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Мужики не понял я на каком сервере ві все играеете? я уже полтора года сижу в венете.

А ві где

http://darkage.co.ua/

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

А ві где

Я також граю на Внеті. Якщо не секрет який у тебе нік, і в якому ти клані?

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

кста де ети куски выбивать ? место или локацыя.. схожу на разведку=)

Да толку ходити на развелдку. я уже 10 лез там виспойлив.

якшо йти то сразу по остальні 3 леза... в аську напиши, сходим (Кетра орк аутпост. Моби - кетра орк ворріор 80 лвл х2)

2 Silia: а гіран то вчора взяли =) по чесному... Мєсіво класне. Добре що є потужний ворогуючий альянс, а то було б нецікаво грати.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

2 Silia: а гіран то вчора взяли =) по чесному... Мєсіво класне. Добре що є потужний ворогуючий альянс, а то було б нецікаво грати.

Не спорю що чесно. Тільки по моїм даним там перевіс на вашу користь був дет 3 на 1го, ну вобщім не кіслий зерг :ok:

Я хоч не граю але часом інфу збираю :)

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Pomogite najti norm server bez donata ili s donatom tolko na adeny no shtob etix donatorov bylo o4en malo!

Xo4y igrat na novom servere kotoruj nedavno otkrulsa! jelatelno s X-1---X-2---X-3 ne bolshe

potomyshto x-10 eto yje bred

zaranie blagodaren kto pomog

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

На абіс тобі пряма дорога на х3 (онлайн по 3к вечорами)

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

• 2 тижня потому...

Народ. Хто в курсі справи... якщо взяті саб, то чи можна сабкласу проходити третю профу?

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

можна

Спс.

А то саб вже докачую, а мене намагаются переконатт в зворотньому. Інфи по цьому "дурному" питанню немаеє. :)

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Не спорю що чесно. Тільки по моїм даним там перевіс на вашу користь був дет 3 на 1го, ну вобщім не кіслий зерг :)

Я хоч не граю але часом інфу збираю :)

Ну якщо вважати що 90% тих хто залишився в ХеллХамстерс ВМЗ одіті і заточені по самі вибачте яйца...

то 3 на 1 це чесне співвідношення.

наприклад мне прийшлось валити мага( не нєкра) - 150 урона давав (при Матаці 1800 з емпавером).

добре шо нас було шестеро, повалили його.

з їхніми некрами тіпо ОДИН (сом +15 і остальне не гірше) справитись не кучою нереально... Хіба шо сайленс проскочить. Хоча з такою біжою навряд чи

Народ. Хто в курсі справи... якщо взяті саб, то чи можна сабкласу проходити третю профу?

Можна. перевірено

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

наприклад мне прийшлось валити мага( не нєкра) - 150 урона давав (при Матаці 1800 з емпавером).

добре шо нас було шестеро, повалили його.

:)

А тепер прикінь як грати проти ваших (Абрамелех ітд) яким саме ці нєкри наносили до 100 (120-150крітом) урона коли ви атакували замок :)

2 мага прошли чісто по полю боя і розкідали чоловік 30-40 при тому що їх валили всі скопом. Докі ті респались толпа вже ворвалась в замок.

А що вже говорить про Хаста який в 1не рило захватив замок хоча його валили і НПС і чел з 20 народу в придачу

Так що кому кому а вам про ВМЗ краще не згадувать :)

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

А що вже говорить про Хаста який в 1не рило захватив замок хоча його валили і НПС і чел з 20 народу в придачу

це Жесть

:):):)

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

2Slayer це все фігня

Коли я ще грав там ми практично винесли всіх цих джидаїв з сервера (правда самим пришлось в падавани записатись) і все шло до того що через місяць другий вони б лишились в історії але тут алі леголаса вирішило піти до них в шестьоркі :friday: + на додачу зявилось 2-3 ДартВейдера за 1кріт наносячих по 100к урона

Адміни уябкі забирали чесно захоплені замкі і назначали переосади

Алі лідера в тюрягу на неділю кідали просто так до вияснення обставин

і грати мені стало зовсім не цікаво.

ЗІ ВМЗ буде правити світом

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

ЗІ ВМЗ буде правити світом

как и юсд-евро в реале

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Закиньте для меня на фтп Lineage2 (Please)

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

http://game.lutsk.ua/games/Lineage2.C4/

Шукайте перед тим як просить щоб залили !!!!!!

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Доречі а з Луцька на L2server-і хтось грає???

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Чел з 5-10 ще лишились

Якщо хоч там почать грати то перечитай що я вище описував і подумай чи хоч саме на цей серв

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Заархівовано

Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.

• Створити...