Перейти до змісту

LineAge2

Mr.@NcLe

Рекомендовані повідомлення

Опубліковано

Можна сміливо ставити цю тему!!! В LineAge2 зараз рубаються всі, навіть ВоВ'ік не вспливає, ось... :rolleyes:

• Відповідей 924
  • Створено
  • Остання відповідь
  • 3 місяця потому...
  • 1 місяць потому...
Опубліковано
Як, де і коли можна зустрітися, щоб Лайнейдж 2 переписати?

<{POST_SNAPBACK}>

А кто на каком серве рубает линейку ?

• Адміністратори
Опубліковано
Можна сміливо ставити цю тему!!! В LineAge2 зараз рубаються всі, навіть ВоВ'ік не вспливає, ось... :(

Я не рубаюсь.

• Адміністратори
Опубліковано
Нічого, це діло поправіме  :(

Хіба шо як на мене звалиться наслідство якоїсь далекої багатої бабусі :D

І мені не прийдеться кожен день сидіти за компом шоб заробити.

Опубліковано

Якби на тебе впало наслідство та ще й бабусі....ти б мінімум проригався, а заробляти прийшлось ще більше.

Р.S.(наследство(рус)= спадщина(укр))

• 3 тижня потому...
Опубліковано
хто може записати LineAge2 ?

Перші хронікі я вже носив але їх чьот ще досі не виклали(хоча вже й пізно ща вже нада ставити треті) Так що не впевнений, але може десь за тиждень занесу треті якщо їх хоть викладуть.

PS За хтоніки велике спасибі atollerу

• 3 місяця потому...
Опубліковано

Дир-день народ!

Відкрився новий київський сервак Лінєйки (з-ті хроніки). Сервак сконфігуровано нормально і адміниться постійно. Лагів нема (у всякому випадку ми бандою не надибали ;) ).

Рейти тама Х2 - це явно не багато, але хоч грати буде цікаво. Відсутні всякі придурки 60 lvl і т.п. Шмоткі не малюються. Всі хто зацікавився - милості просім, так сказать....

www.darkage.com.ua

Доречі нет на Київ Фотаком тримає гуд, що в свою чергу є, мабуть, не основним але ж всетаки плюсом! ;)

Опубліковано

Суть не в часі, а самій грі! Якщо ти зайдеш і "позириш" то нічого не побачиш ;) Справа в тому, що реальні вигони починаються з кланів в які обєднуються люди. Клани в альянси. Оголошуються війни клани кланам, алянси алянсам і у варіаціях і немає нічого прикольнішого (може й є) ніж валілово з кучою реальних людей, які відстоюють одну ідею (або ж просто хочуть дати комусь по пиці) з іншою бандою таких же лодарів ))) . Можна захвачувати замкі і ще куча різних приколів. Спробуй - не пожалієш.

Опубліковано

Я зараз качаю клієнт на 3-ті хроніки! 700+700+650 метрів. На понеділок докачаю ;). Еслі чё то запишу ;) .

Внет порожняковий сервак - звідти народ вже зрулив...

Сиділи на парадоксі - теж кинули.

Зараз обітали на харківському - він вмер (вайп)...

Пропоную на www.darkage.com.ua - новий відтестований сервак. (Звіддітя і клієнт зтягую). Якщо комусь тре то можу закинути клієнт на www.l2online.com.ua

Кому цікаво то можу дати логін на їх сервачок попробувати SpelSingerom 48 lvl

Заархівовано

Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.

Hosting Ukraine
AliExpress WW

• Створити...