Перейти до змісту

Де поклеїти плівку на телефон за помірну ціну і якісно?

Рекомендовані повідомлення

Опубліковано

Також цікавить. iPhone 5, iPad 4. Плівку можу купити, або є варіант купити в людини яка якісно поклеїть.

Опубліковано

можна це зробити і самому, на ютубі є відео-інструкція

клеїв вже багато телефонів, нормально виходить)

Опубліковано

Теж клеїв сам, неодноразово. Єдина проблема - якщо пилинка потрапить між плівкою і екраном буде "ореол", звісно треба гарно протирати мікрофіброю. Від пилу в повітрі я позбавлявся підвищуючи вологість, хоч би розприскувачем.

Опубліковано

Клеїти варто при гарному освітленні, я наприклад роблю це під настільною лампою, всі пилинки зразу видно.

Також крім екрана, гарно треба протерти і перевірити саму плівку, з нею теж часто заносяться пилинки.

Бажано вибрати приміщення де мінімум пилу, хтось підвищує воголість, хтось клеїть у ванній кімнаті ))).

Опубліковано

так само сам клеїв, дЄлов то, головне як кажуть вище добре витерти екран і рівно попасти з першого разу, бо якщо піде криво то переміщуючи появляться *островки*.

Опубліковано

Хто наважиться сам клеїти, рекомендую купити зразу 2-3 плівки. Ціна питання +10 р. крім того вона не зіпсується з часом.

Клеїв собі, друзям, родичам, коли плівка одна, якось не так рівно клеїться, коли під рукою ще одна, лягає рівно з першого разу :_07:

навчився сам клеїти після того, як "проффесіонали" пару раз наклеїли з пухирцями, ще й не посоромились гроші за таке брати.

Опубліковано

Потрібно наклеїти плівку на телефон Sony Xperia ion, можливо хтось знає де це роблять якісно???

Ще 2 шт. є.

LT28i \ Xperia Ion 10 грн.

Всі вище перераховані поради по поклейці є правильні.

Від себе добавлю що головне в поклейці це "набити руку"

Тобто декілька плівок зіпсуєте і навчитесь ідеально (майже ідеально) клеїти.

А взагалі ніякої там вищої математики немає.

Біля мене на ринку за 20-30 грн. клеять.

Де купити і поклеїти напишу в приват.

P.S. Всім дякую за рекомендацію.

Опубліковано

Плівка плівці рознь, є багато нюансів. Один з головних найточніша вирізка під дану модель.Ну і якість самої плівки, її чистота в упаковці, допоміжні салфетки, депилятори та таке інше.

Плівки Digi http://lutech.com.ua/products.php?id=916 клею від 30 грн.

Є матові та глянцеві.

Заархівовано

Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.

• Створити...