Перейти до змісту

Меблі своїми руками: креслення, фото, поради.

Dieselsmart

Рекомендовані повідомлення

Опубліковано

01luchanyn,вітаю з вдалим початком. В мене була аналогічна ситуація з відмовлянням від таких затій, як зробив кухню то всі практично просто насіли з вмовляннями кожному щось зробити, нема сили вже відбиватись, буду по трохи й іншим родичам щось робити. А на рахунок морального задоволення цілком згідний, переважає будь-які інші вигоди :_25:

Дякую. Зробив тільки для себе. Професіонал зробить значно швидше, бо це його основна робота. Може, колись і прийдеться, але точно не найближчим часом. Я робив кухню, щоб довести, в першу чергу собі, що зможу. Я професіонал в іншій галузі.

• Відповідей 452
  • Створено
  • Остання відповідь
Опубліковано

Нова моделька, фастаюсь, щойно зі студії. Кому цікаво можу дати поради щодо виготовлення, фарби тощо, я не жадний :)

post-9398-0-74946100-1424775963_thumb.jp

post-9398-0-33564300-1424775977_thumb.jp

post-9398-0-66452400-1424775986_thumb.jp

post-9398-0-69923000-1424776008_thumb.jp

• 9 місяців потому...
Опубліковано

Всім доброго. Чи можна щось зробити в даній ситуації. Відповіді мені дали, але все ж таки може є вирішення проблеми, щоб зробити гарно. Міняти фасади влетить в копіку.

П.С. Деякі коменти з цього приводу:

1. zigorko "Певне ніц не вийде.Двері МДФ,а там плівка клеїться вакуумом.Візьміть по краю супер клей.Більше з ними ніц не зробиш.Виробник,коли двері робив,клей економив."

2. Deather "Діло - труба, суперклей попалить ПВХ плівку, приклеїти не вийде. Переклеювати ніхто не візьметься. Якщо захочете обірвати і приклеїти їншу - так само проблема, бо треба вишліфувати МДФ, на який нанесена плівка, вручну не вийде. Тільки міняти фасади."

Доброго дня)

post-13054-0-35037800-1449070326_thumb.j

post-13054-0-75733200-1449070331_thumb.j

post-13054-0-55382800-1449070336_thumb.j

Опубліковано

Всім доброго. Чи можна щось зробити в даній ситуації. Відповіді мені дали, але все ж таки може є вирішення проблеми, щоб зробити гарно. Міняти фасади влетить в копіку.
якщо суперклей як казали вище може зашкодити то можливо варто спробувати спеціальним клеєм для дерева, він схожий до ПВА але набагато міцніший, таким ще склеюють деревяні рейки в масив у столярних майстернях під пресом, він не повинен зашкодити.
Опубліковано

Де такий можна придбати. в Мадоті?

бачив такий в будівельних супермаркетах в пластикових банках. краще за все якщо є знайомий що працює в такому столярному цеху, розпитатись в нього і взяти на пробу.

Для них відлити 100 грам з бочки за пиво це дрібниця а ви зекономите бо купивши банку в магазині у вас багато залишиться невикористаним.

• 2 тижня потому...
Опубліковано

Хочу попробувати накреслити і виготовити щось з мебелі. Пробував скачати програми для Windows 7 (64 розрядна) PRO-100 і Базис-Мебельщик. Скачав обидві, поставив але не працюють. Базис-Мебельщик видає помилку 200, а PRO-100 не запускається.

Можливо, хтось має робочу версію цих програм або де скачати? Дякую.

Тут спробуйте скачати. http://www.ex.ua/71593943

У  мене W7x64 така ж версія, працює без проблем.

Опубліковано

А в гугулі глянути причину не запускання віра не дозволяє....з pro 100 є проблема в регіональній мові...вроді якщо стоїть не рашинська то запускатись не буде....в самого таке було....

Опубліковано

Поділюсь цінами.
Різали в Рольфі.

Порізка листа 60грн (немає різниці на скільки кусочків).

Поклейка+шліфовка угла самої кромки (товстої) 7грн\пог.м + сама кромка 5,6грн\пог.м (поклейка тонкої здається 6грн, але її не раджу)

Сам лист 18мм 4кв.м = 410грн кальвадос, інші не знаю.

За два заокруглення листа взяли 20грн.

Приходити з розмірами чи креслення, потім менеджер все вводить в ПК.

Відразу розберіться з напрямом текстури дерева - повздовж чи поперек. Від цього залежить розкрій, і чи влізе все на один лист.

Опубліковано

ніхто не знає ціни на мдф з плівкою? В мадоті в суботу був, але людей було багато(, погано, що вони сій прайс викладають, а то за кожний товар ходи питай(

art5_4.jpg

Опубліковано

Угу,супер...Поки дитя вилкою не проведе вздовж.Ну або впоперек))

Хто вам таке сказав? В нас фарбовані фасади вже 8 років, виглядають, як нові. І малі діти теж є)) Правда, не раджу їх в тому плані, що все на них видно, і відмивати тяжко. Дсп відмивати набагато легше.
Опубліковано

Всі фірми продають цілими листами.Купуєте 4-ри,залишки забираєте собі.Хіба Лєра,так на вскидку,вріжуть скільки треба,але не певен.Якщо потрібно порізати,покромкувати-пишіть в ПП.Є таке діло в господарстві,можна організувати.

• 3 тижня потому...
Опубліковано

Ап-ну тему.

Вітання.

Надаємо послуги з порізки/поклейки ДСП.

порізка ДСП - 55 грн;

порізка ДВП - 25 грн;

порізка ДСП за м.п (дорізати щось,перерізати) - 2 грн;

порізка ДВП за м.п (дорізати щось,перерізати) - 1.5 грн;

порізка постформінга (столешня) за м.п - 5 грн;

зрізи кутів  - 8 грн;

пазування за м.п. - 4 грн;

заріз профіля (фільончаті фасади МДФ) - 2 грн,кут;

шліфовка - 20 грн;

поклейка 22*2 периметр,криволінійна - 8.5 грн;

поклейка 42*" периметр,криволінійна - 13 грн;

поклейка 22*2 прямолінійна - 5.7 грн:

поклейка 42*2 прямолінійна - 10 грн;

поклейеа 22*0.6 прямолінійна - 4.7 грн;

поклейка 42*1 прямолінійна - 7.7 грн.

Номер телефону,для зв"язку 0501976957 Володя 

ЗЮ.Шукаємо постійних клієнтів,на постійній основі."Мебельщикі" в курсі про що я.) 

ЗЗЮ. Можливо хтось зі спільноти Борди захоче сам собі зробити меблі-допоможемо,розкажемо,знижку на ДСП зробимо (це в приват).За іншою,додатковою інформацією,теж в приват

• 4 тижня потому...
Опубліковано

Хто зробить ось такий стіл?

%D0%A1%D0%9F-08_enl.jpg

Треба терміново, з якісної тирсоплити 18 мм і хороших комплектуючих. Колір не принципово, бажано світліший.

Заархівовано

Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.

• Створити...