Перейти до змісту

Продам абонементи на Буковель

Hedgehog

Рекомендовані повідомлення

Опубліковано

Маю два скіпаси на підйомники Буковелю, діють на високий сезон.

У вартість включене вечірнє катання. Термін дії - до повного використання.

На одному 12 днів з чотирнадцяти (два дні вже відкатані) - ціна 2900 гривень

Другий повний - 10днів з десяти - ціна 2450 гривень

Можу продати їх і поденно під заставу - 250 гривень за день

А ще пропоную абонементи на прокат спорядження:

(рекомендую їхати з абонементами, а не брати спорядження з собою, так як менше мороки з ними і у дорозі і у зберіганні

а ще вони якісніші і новіші, ніж ті, що пронують у звичайних центрах прокату і у будь-який момент їх на місці можна поміняти чи відрегулювати, якщо виникнуть якісь проблеми, до прикладу натиратимуть ноги, занадто будуть тиснути, чи спадати!!!).

лижі дорослі категорії "С" - 80 гривень, маю 8 штук

лижі дорослі категорії "В" - 120 гривень, маю 6 штук

Якщо цікавить дзвоніть 095-21-97-556, 096-715-69-69 Саша

п.с.: можливий торг

Опубліковано

дяк, та я якось ще не зовсім ...просто перерву на свята маємо, а так ще їздити і їздити ) накупляв був собі абонементів на Буковель, а сам їду оце в Австрію, то тепер продаю їх .... тільки ніхто не купляє :)

Купляйте !!!

Опубліковано

так кажу ж, що в Австрійські Альпи їду, там ці абонементи не діють, тра купувати нові буде, от і хочу виручити пару гривень ;)

• 2 тижня потому...
  • 1 місяць потому...
  • 11 місяців потому...
Опубліковано

Маю два скіпаси на підйомники Буковелю, діють на високий сезон.

У вартість включене вечірнє катання. .

Здаю в оренду поденно під заставу - 380 гривень за день

А ще пропоную абонементи на прокат спорядження:

(рекомендую їхати з абонементами, а не брати спорядження з собою, так як менше мороки з ними і у дорозі і у зберіганні

а ще вони якісніші і новіші, ніж ті, що пронують у звичайних центрах прокату і у будь-який момент їх на місці можна поміняти чи відрегулювати, якщо виникнуть якісь проблеми, до прикладу натиратимуть ноги, занадто будуть тиснути, чи спадати!!!).

лижі дорослі категорії "С" - 120 гривень, маю 8 штук

лижі дорослі категорії "В" - 150 гривень, маю 6 штук

Якщо цікавить дзвоніть 095-21-97-556, 096-715-69-69 Саша

п.с.: можливий торг

Опубліковано

Абонементи на прокат спорядження:

лижі дорослі категорії "С" - 110 гривень, 7 штук

лижі дорослі категорії "В" - 150 гривень, маю 7штук

7095-21-97-556, 096-715-69-69 Саша

Опубліковано

Абонементи на прокат спорядження:

лижі дорослі категорії "С" - 110 гривень, 7 штук

лижі дорослі категорії "В" - 150 гривень, маю 7штук

7095-21-97-556, 096-715-69-69 Саша

куплю - лижі дорослі категорії "С" - 75 гривень, 7 штук

ZrZtujND.jpeg

Опубліковано

продаю ще скіпаси на високий сезон у Буковель. Є дві картки по 4 дні катання на кожній. Ціна 360 гривень/день.

Опубліковано

А ви бачили, що на СЕЗОН "ЗИМА 14-15" абонемент на 10 днів коштує 5 060 грн ??? на десять поділивши не важко зрозуміти, що він і так нижче собівартості! де тоді 50 разів про які ви говорите ? Да, я їх купляв дешевше, не заперечую, але щоб мені купити навіть для себе на наступний рік, то доведеться ще докладати .... хіба по якій акції може вийде одне на одне ...

Опубліковано

В цьому році вже був, більше не поїду,якщо викуплю на 4 дні, цей скі пасс на наступний рік буде дійсним?

Опубліковано

вибачте за офтоп, але я собі абонемент на 3 дні придбав за 500 грн, можливо ціни піднялись, але йо-ма-йо, не на стільки ж.

Опубліковано

вибачте за офтоп, але я собі абонемент на 3 дні придбав за 500 грн, можливо ціни піднялись, але йо-ма-йо, не на стільки ж.

ой як я оце не люблю..... ну і коли ви його придбали??? безлімітний???? ну то продайте мені за 800 я не ображусь, що ви заробите на мені 300 гривень.

Людина продає за нормальними цінами і не надо ляля

Опубліковано

ой як я оце не люблю..... ну і коли ви його придбали??? безлімітний???? ну то продайте мені за 800 я не ображусь, що ви заробите на мені 300 гривень.

Людина продає за нормальними цінами і не надо ляля

я в нього сам купував абонемент минулого року.

свій абонемент на початку грудня чи в кінці листопада придбав.

Заархівовано

Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.

• Створити...