Перейти до змісту

Ахметов. В чому Правда? Підкажіть будь ласка!

VilanS

Рекомендовані повідомлення

...полаявся...

Ти взагалі відео дивився?

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

• Відповідей 71
  • Створено
  • Остання відповідь

Так що як мужчина він поступив правильно

Він поступив би ЯК МУЖЧИНА, якби відвідав Тимошенко у лікарні. А поки - про повагу до цього татарина мова не йдеться.

І ще. unkorix, а чого йому боятися? Чесним людям боятися у нашій країні нічого :D :D

Чи.. у тебе є якісь інші факти?

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Просто стараюсь мислити більш розгорнуто, а не однобоко.

судячи по Ваших постах, складається враження, що мислішки у Вас однобокі, та ще й попахують ПРоплатою))

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Всеодно їм всім гаплик ,ця система сама себе знищить або народ .Тільки в їхньому випадку з народом їм пуде ще гірше

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Він поступив би ЯК МУЖЧИНА, якби відвідав Тимошенко у лікарні.

А при чому тут це? Я відписався по конкретному випадку, який мав місце. От ти ж не відвідав Тимошенко у лікарні, значить по твоїй логіці виходить - ти не мужчина? )). Тому не треба все звалювати в одну купу.

І ще. unkorix, а чого йому боятися? Чесним людям боятися у нашій країні нічого Чи.. у тебе є якісь інші факти?

Ну так є ж купа відео, коли мітингувальники йшли до політиків і бачили перед собою лише або паркан, або кордон з міліціїї, але ж ніяк не самих політиків. Згадай хоча б недавню ходу на Межигіря.

судячи по Ваших постах, складається враження, що мислішки у Вас однобокі, та ще й попахують ПРоплатою))

Ти не перший і не останній, хто це тут напише. Бо будь-який пост, проти опозиції чи за владу тут оцінюється як проплачений "вброс" і в такому випадку мало хто оцінює його правильність чи логічність. Просто багатьом так легше мислити... Оце я і вважаю однобокістю мислення. P.S. Можна і на ти.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

<p>Так дивно споглядати, як певні люди свідомо перекручують сказане іншими ніби просто піаряться на цьому. Помітила кілька персонажів, які постійно перекручують чужі слова, цькують шаблонними фразами і головне ставлять щедро мінуси. unkorix наводить приклад поведінки різних людей в однаковій ситуації, згадайте, як погрожував мітингувальникам Медведчук! Мова про те, що треба поважати думку іншого, в даному випадку unkorix, тому, що виходить по факту абсолютне лицимірство - "воювати" за демократичні засади в суспільстві і в одночас казати комусь про однобокість мислення не прймаючи априорі думку іншого.</p>

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Бо так і є. За владу в нинішній ситуації може добре писати або проплачена людина, або риг, або просто ідіот. Іншого не дано.

Правильніше сказати, інших варіантів не бачать люди, які мають однобоке, обмежене мислення. "Хто не з нами - той дурак" - навряд чи дуже правильна позиція, хоча, мабуть, декому так просто легше жити.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

unkorix, читаю, і таке враження, що тебе долають якісь сумніви щодо правильності твоєї ж позиції щодо політики та окремо подій, які відбуваються на даний момент.

Щодо однобокості. По-моєму, однобоко писати про відвідуваність Тимошенко простими смертними, не наголосивши на факті, що до неї не пускають навіть депутатів ВР. Дя цього треба брати пропуски, які звичайним людям не дають. Мало того! Не пускали навіть доньку до матері. Скоти, що тут скажеш...

Щодо Ахметова. Будемо відверті. Ахметов не та людина, яка чекає морального захисту від випадів на свою адресу. Для фізичного ж є купа молодчиків спортивної зовнішності (крім тілоохоронців), яких гарно звуть тітушками, і які гарно вміють нагнітати конфлікти. Після чого прибуває Беркут, і.. Маємо ще один телерепортаж, як майданівці побили мирних нічого не підозрюючих міліціянтів.

В будь-якому натовпі є кілька провокаторів у погонах та без, які закликають вести бульдозери/трактори/танки на Беркут. Потім, гарненько посміявшись у вуса, запивають це діло кон'ячком та отримують чергову зірочку у вигляді бонусу.

Ахметов не дурень, він чудово відчуває настрій натовпу. Ця інтуїція привела його саме туди, де він зараз і знаходиться. Тільки усе-коли небудь закінчується. Впевнений, ми успішно переступим цей поріг.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

OlgaAlterEgo, про які шаблонні фрази йдеться мова?

А піаритись - це вже більше до депутатів, тут це просто не потрібно. Ніби з присутніх ніхто не балотується у ВР, чи я помиляюсь?

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Бо так і є. За владу в нинішній ситуації може добре писати або проплачена людина, або риг, або просто ідіот. Іншого не дано.

Згідний! або ще так можна сказати!

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

unkorix, читаю, і таке враження, що тебе долають якісь сумніви щодо правильності твоєї ж позиції щодо політики та окремо подій, які відбуваються на даний момент.

Сумніви мене не долають. Просто я не обираю позиції, що права лише опозиція або влада. І ті, і ті можуть робити як розумні, так і відверто дурні справи. Щоб було зрозуміліше, не ділю весь світ на чорне і біле, Україну - на схід і захід і т.д. Є люди, які це можуть зрозуміти, є ті - що ні. Що ж тут поробиш? )) Є ще і такі, які просто не можуть пояснити свою позицію, бо, мабуть, ніколи над нею не задумувалися. То ті просто вважають "думаєш не так я - значить дурак". Але і такі теж потрібні в країні. ))

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Сумніви мене не долають. Просто я не обираю позиції, що права лише опозиція або влада. І ті, і ті можуть робити як розумні, так і відверто дурні справи. Щоб було зрозуміліше, не ділю весь світ на чорне і біле, Україну - на схід і захід і т.д. Є люди, які це можуть зрозуміти, є ті - що ні. Що ж тут поробиш? )) Є ще і такі, які просто не можуть пояснити свою позицію, бо, мабуть, ніколи над нею не задумувалися. То ті просто вважають "думаєш не так я - значить дурак". Але і такі теж потрібні в країні. ))

Може хватить оффтопити і флудити в темі?

Лише Ваш вираз про "Хто не з нами - той дурак" вже третій раз тут доводиться читати. Чи може так в робочій інструкції прописано?

LxVU7.jpg

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

zplanetaz12, ти ж сам і інші переводять тему на особистості.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

<p>Так дивно споглядати, як певні люди свідомо перекручують сказане іншими ніби просто піаряться на цьому. Помітила кілька персонажів, які постійно перекручують чужі слова, цькують шаблонними фразами і головне ставлять щедро мінуси. unkorix наводить приклад поведінки різних людей в однаковій ситуації, згадайте, як погрожував мітингувальникам Медведчук! Мова про те, що треба поважати думку іншого, в даному випадку unkorix, тому, що виходить по факту абсолютне лицимірство - "воювати" за демократичні засади в суспільстві і в одночас казати комусь про однобокість мислення не прймаючи априорі думку іншого.</p>

Та перестаньте вже троля годувати, там нема думок, нема позиції, просто айпішка на роботі. Айпішка годується в одній-двох темах, зареєструвалась під Майдан.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Щоб закінчити тему оффтопу, трішки гумору --- http://zadolba.li/story/13145. "При этом трудно даже определить, что задолбало меня больше всего. Неуёмная конфликтность людей? Их вечное недовольство? Желание везде и всегда заниматься фаллометрией? Или социальные сети вообще?" ))

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

romaxa 11, Ви зайшли і глянули коли зареєстрована я? То я годую троля, чи я теж троль?

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Розуміти людей - моя робота, можна зрозуміти кожного, треба тільки захотіти.

P.S. Моя мама має позицію подібну до unkorix, вона проти яника, та вважає, що Ахметов в даному випадку вчинив по-мужскі, на відміну від Медведчука, то вона теж троль, чи як?

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

OlgaAlterEgo, про які шаблонні фрази йдеться мова?

А піаритись - це вже більше до депутатів, тут це просто не потрібно. Ніби з присутніх ніхто не балотується у ВР, чи я помиляюсь?

Ви праві мабуть не балотуються. Про піар я говорила не в політичному значенні, я про те, що таким чином піднімають свій "рейтинг" на форумі.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Оце я і вважаю однобокістю мислення.

казати комусь про однобокість мислення не прймаючи априорі думку іншого

А що, цей unkorix не однобокий? Постійно виправдовує тільки 1 сторону.

Помітила кілька персонажів, які постійно перекручують чужі слова, цькують шаблонними фразами і головне ставлять щедро мінуси.

А ви можете бачити хто ставить мінуси? Повірте, якби могли, ви були б здивовані. Не бачу зв'язку між щедрим проставлянням мінусів та цькуванням шаблонними фразами з перекручуваннями :D

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Розуміти людей - моя робота, можна зрозуміти кожного, треба тільки захотіти.

P.S. Моя мама має позицію подібну до unkorix, вона проти яника, та вважає, що Ахметов в даному випадку вчинив по-мужскі, на відміну від Медведчука, то вона теж троль, чи як?

Політолог / політтехнолог? Якщо ні, то відповідь на це питання не потрібна.

З.І. Мій тато каже. що голосує за комуністів, хоча я в душі сподіваюсь. що це він мене тролить, бо він людина інтелегентна. Правда ця його позиція не дає мені підстав підтримувати проплачених тролів .... їх думка, звичайно, має право на існування, от правда інші мають право висловити своє ставлення до цієї думки (це я про мінуси за які ви так хвилюєтесь, і не потрібно писати, що це не так - це не перший ваш пост подібної тематики).

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Уривки історії Донбасу. Ахметов побудував свій бізнес на крові та трупах. До таких людей поваги немає.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Ахметов це мішок з грошима, він звик все рішати і всіх купляти, раніше він всіх хто мішав рішав кримінальним способом, шлейф трупів за ним тягнеться ще з лихих 90-х, це зараз він весь такий "халенный" аж світиться і все легалізовано, не боїться там у себе нікого.

він вважає що правда за ним бо в його купа грошейhttp://youtu.be/VGyTEO3jIAk

а ось коли побачить перед собою ствол калаша то ссати буде кипятком і співати такі деферамби що всі в шоці будуть, а чому, та тому що нема за ним правди окрім купки папірцівhttp://youtu.be/Fn-P1oMtLS8

П.С. на істину не претендую, це лише моя особиста думка, вона може комусь подобатись а комусь ні: дивлячись на всю цю вакханалію яка твориться в державі уже не один рік, і не один десяток років по великому рахунку, вважаю, що допоки "калаш" не заговорить і не проведе радикальну люстрацію нічого на краще не зміниться, звісно це нікому не подобається бо це погано, але все це вже по іншому не вирішити.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Ольга, ви вчіпились в троля, як студент-натураліст в стару дворняжку, шукаючи на ній новий вид блох. Про яку демократію, європейськість ви говорите. Про яку думку ви говорите. Якщо людина пише:"В мене є думка". Цього вам достатньо? Тоді чого так асемитрично захищаєте тексти одного? Я вам відкрию по секрету, що проблема тут не у думках. Коли б Янукович жив з Люсьою в Єнакієво, ніхто б його думок не чіпав. Це його справа. Але людина попхалась в президенти, довела країну до ніщєбродного стану, створила систему безальтернативної деградації і упадку. Купа людей, мільйони вже закордоном і не хочуть вертатись на батьківщину Януковича. Зараз відкрито проходить продаж державного суверенітету, віддають стратегічні, з точки зору нацбезпеки, підприємства, китайцям відвалили землі в оренду по площі більше за Київську область. Паралельно не забули й за населення. Новий рік почався з купою нових податків, а скільки їх ще попереду.

Що ви розумієте в таких умовах під "інша думка", "баба-яга протів"? Може трохи прийдіть в себе і розберіться з собою?

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

А ви можете бачити хто ставить мінуси? Повірте, якби могли, ви були б здивовані. Не бачу зв'язку між щедрим проставлянням мінусів

Мені от цікаво, що ви всі тими мінусами чи плюсами хочете показати? Повір 100500 мінусів чи плюсів не замінять однієї власної думки.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Хотілось би справді почитати: ЯКУ Ж ПРАВДУ він відстоює???

unkorix напишіть будь ласка, якщо знаєте.

от один з фактів, і причому постійний майже всюди, що не платять за роботу людям, дійсно людям, що роблять. своїм людям, але зато платить людям зза кордону.

Наші доречі талановитіші і працьовитіші, але ж нє, чомусь вони вважають, що заплатити таланту зза кордону краще ніж нашому.

Або ще один такий факт, що хтось замість них щось має зробити. Бере довірену особу, а виходить, що чомусь скарги течуть рікою на тих довірених осіб.

І особливо в політиці.

От наука, дійсно ті хто хліб Ахметову і всім іншим дають, пофіг. Чому Ахметов розвиває СИЛУ? а не РОЗУМ і НАТХНЕННЯ! натхнення того, хто створив краще.

Чи він вважає, що в них все ідеально і тре це їхнє ідеальне захистити, щоб не розрушили. Тоді озвучте будь ласка ці ідеали.

І ще питання Unkorix.

Ви відносите себе до "робочого класу" чи до "середнього класу"? Зрозумійте будь ласка, що на середньому класі той Ахметов виїде дальше ніж на робочому.

Бо середній крім того що працює, ще й думає за того Ахметова. А робочий тільки працює і звикає до того, які умови їм дають.

Середній же клас приходить на роботу, навіть якщо він на заводі працює, складе спецодяг, прибере, підкаже що не так в технології. А робочий клас вбиває свої сили на те,

щоб долати ті хрєнові умови, які їм створюють і вибачте часу на те, щоб розвиватись їм нема.

Я взагалі хочу Вас зрозуміти. Але тупо гнути свою лінію, і казати пох на інших, в мене є думка, це якось егоїстично. І егоїстично нерозуміти, що якщо навіть хоть трохи краще тому хто поруч,

то і тобі буде краще.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Заархівовано

Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.

• Створити...