Перейти до змісту

Луцький спиртзавод

Panek

Рекомендовані повідомлення

Опубліковано

Поліська в ціліндричній бутилці без дозатору сама найкраща горілка була! а от яка наразі буде невідомо....

Опубліковано

Поліська в ціліндричній бутилці без дозатору сама найкраща горілка була!

Ще добавив би "Віче", тодішнє, в 0,7 ємності.

Опубліковано

Поліська в ціліндричній бутилці без дозатору сама найкраща горілка була! а от яка наразі буде невідомо....

Якраз і відомо, можна купити і провести дигустацію.

Тільки не плутайте з Порлісся від Етнос !!!!!!!!!!!!

Поліська в ціліндричній бутилці без дозатору сама найкраща горілка була!

Ще добавив би "Віче", тодішнє, в 0,7 ємності.

"Віче"- уже не буде туго продавалась.

Опубліковано

я мені казали "провірені джерела")))), що спирт донецький, син Яника викупив просто лінію для розливу. Якось так, якщо мені брешуть, то я вам брешу....

Опубліковано

ще акцизи підніматимуть, от і купуй східний напівфабрикат за завишеними цінами! мля Китай і той такої хєрні не гонить!!!

якщо дешеве то він каже то дешеве, пиздець

Опубліковано

не пийте - і вас не будуть мучити питання спиртзаводу:)

яка різниця хто ним керує,хто його купує - в бабки самогонка завжди була найкращою!)

я ненароком натрапив на тему і згадав взагалі за багато років про існування спиртзаводу в нас на Волині)))

Опубліковано

спиртзавод робить психотропну водку, від якої відшибає пам'ять :)

Це якраз те саме,що хотіли нам показати брати Вачовскі (брати і сестри тепер)

Морфіус (директор спиртзаводу) пропонує випити таблеточку,тільки тут немає вибору,із конвеєра йдуть одні червоні таблетки -

випивши їх - ти в Матриці! :_06:

Опубліковано

спиртзавод робить психотропну водку, від якої відшибає пам'ять :)

Ага...От вчора пив Немирів....ніфіга не пам`ятаю.. Так що про завод це "міф"

Опубліковано

ну випивши фінляндію літрову на двох, або віскі літрове на двох, голова буде свіжа і навіть не будеш п'яний, так злегка випивший.

Опубліковано

Випиваючи абсолют і моргани з джек деніалсами - всі завжди при пам'яті були і здоровому глузді!

Саме головне - нічого не намішувати з пивом!

І взагалі,після горілки укр. виробників завжди зранку супроводжувалися "отвьортковокопханням"!

Опубліковано

Якась срань. Вчора пив нашу горілку. СЬогодні встав і бля, все памятаю, голова не болить. Так що хто не вміє пити хай не звиздить.

Доза випитого, така що коні стільки вони не п"ють.

Опубліковано

ну і дорогого пойла не вжирають стільки як, скажімо "Графської", відповідно й закусоїди далеко не сирок продукт сирний "Дружба", цибулина та кілька в томаті дбайливо серверовані на газеті "Нова Волинь".

Опубліковано

поскольку алко-наркоманы - статистическое большинство (к сожалению), то вот вам:

мир

Заархівовано

Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.

Hosting Ukraine
AliExpress WW

• Створити...