Перейти до змісту

Курси програмістів

Vayderia

Рекомендовані повідомлення

Опубліковано

Чи є в Луцьку фірми при яких можна проходити навчання програмуванню з можливістю подальшого працевлаштування?

Опубліковано

http://www.lutsk.itstep.org/

вакансії на сайті не всі, завжди заходьте до адміністратора-менеджера в кабінет і запитуйте.

можливе навчання на дому, працює інтернет журнал-табель!!!!

Опубліковано

Жесть... А чого хтось мав би пыд вас підстроюватись??? Може вам ще після 10 ночі зручно буде? Чом би й ні, в викладачів на курсах нема ж особистого життя, нема сімей, вони чекають лише Вас!

P.S. І, ще, innate, раз тебе забанили, то може клонів не варто було би створювати?

Опубліковано

усіх розмуників прошу помовчати.

mix_forever - харош каркати, і іди учи,що таке клон

і саме так - я готовий платити гроші викладачам,щоб МЕНЕ учили у зруний для МЕНЕ час

• Адміністратори
Опубліковано

Шаг, це гарне рішення, але якщо 0 то краще стаціонар.

Опубліковано

у мене робота інколи буває з 9:00 до 22:00, так що ніяк не виходить ходити на стаціонар, тому і шукаю приватні/загальні/веб

у Львові ходив на 21:30, курси тривали 1.5год, було доволі удобно

Опубліковано

якщо бажання велике і непереборне то ісамому можна навчитись, як було вище описано відоуроки і книги ще ніхто невідмінив, я зараз розбираюсь із с++, по книжеці уважно крок за кроком, експерементуючи паралельно, якщо ти покладеш все на шию викладача то толку небуде,

я колись взяв старт у школі де мені пояснили основи, набридав своєму вчителю, потім зрозумів шо все що мені треба я і сам можу знайти і почав рости у програмуванні

Все у ваших руках, а спеціалізованих форумів із програмування де вам допоможуть із порадою масса

Опубліковано

Ооо розвели дискусію))

Якраз сама зараз і вчу в тому напрямку якому вибрала. Але коли є той хто направляє і хочаб каже що вчити, то це йде скоріше (а мені час важливий) + при фірмі йде відразу практика, якої самій набути важко + відразу хотілося б і зачепитись у фірмі для подальшого можливого працевлаштування. Це нормальна практика. Наприклад у СофтСерві і ГлобалЛоджік якраз практикують такі речі. Думала може у Луцьку також таке є.

Мені лише день пішов на те, щоб визначитись що мені потрібно, а що лишнє у напрямку+ підібрати кращі книги.

А йти на 3 роки в Шаг мені не хочеться. В мене нема стільки часу, та й сама думаю вивчу скоріше при інтенсивному навчанні.

Опубліковано

ото ж бо й воно - тільки триндіти можуть,як баби базарні,а дати реальні лінки чи книжки клік мишки не дозволяє.

Мої знайомі (студенти 4-5 курсів) у Львові,які написали власного бота під травіан на С# не змогли попасти на курси в СофтСервіс, хоча знали всі питання.

у Луцьку я сумніваюся,що вони відкриють свій філіал =(

залишається лише самому навчатися, але і так часу не хватає на життя, а ще й читати нонстопом, тому, погодинний репетитор за 100грн в час я вважаю нормальною темою.

Опубліковано

КА "Шаг" дає можливсть навчання на напівстаціонарній формі.

Навчання або у суботу або в неділю...

Опубліковано

які написали власного бота під травіан на С# не змогли попасти на курси в СофтСервіс

Вони на який напрямок пробували попасти?

У Рівному є ще СофтСерв.

Опубліковано

усіх розмуників прошу помовчати.

mix_forever - харош каркати, і іди учи,що таке клон

і саме так - я готовий платити гроші викладачам,щоб МЕНЕ учили у зруний для МЕНЕ час

трохи не так відформатуй свій текст:

"і саме так - я готовий платити ГРОШІ викладачам, щоб мене учили у зручний для мене час"

і викладачі знайдуться

ПС, якщо є стимул то і сам справишся. Я теж бота під травіан для фарма колись написав, бо мені дуже треба було, ніхто цьому не вчив.

Опубліковано

мені говорили, но оскільки я від цього далекий, то ніц не запам*ятав.

вони самі іграють в травіан вже років 5, і рішили написати бота,як своє портфоліо. Команда травіана запропонувала їм вакансії,але для цього потрібно було їхати у Київ,і з.п. не внушала, то відмовилися. Так і далі грали (і не забанили )

• 3 тижня потому...

Заархівовано

Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.

• Створити...