Перейти до змісту

допоможіть по фото розпізнати проблему

Рекомендовані повідомлення

Опубліковано

ось така бяка вискочила на екрані у вигляді трубки з номером2. Не дає можливість здійснювати вихідні дзвінки, хоч вхідні і перевірка рахунку працюють. Різні маніпуляції з налаштуваннями не помогли, при зміні карт місцями результату немає.

Телефон китаєць siroko t630

Прошу допомоги, а то не дуже зручно користуватись.

post-16068-0-77404900-1387283404_thumb.j

Опубліковано

Схоже твій апарат думає, що у нього підключена гарнітура.

Спробуй під'єднати і від'єднати гарнітуру якщо маєш.

Опубліковано

А в управлінні СІМ-картами в тебе немає параметру щоб завжди набирати з визначеної СІМ?

Опубліковано

А в управлінні СІМ-картами в тебе немає параметру щоб завжди набирати з визначеної СІМ?

в налаштуваннях такого немає, є на клавіатурі дві кнопки для вибору здійснення дзвінка з певної сімки.

Опубліковано

Menu-->Settings-->Restore Factory Settings не допомагає? (Пароль для китайців 1122,1234 в коробці написано)

Зробити можу, але треба кляцати, в самого колись таке було.

Інший китаєць:

Menu-->Settings-->Call Setup-->Line Selection--> Sim2-->Line 1 (В сім 1 та сім 2 - 1 лінія)

Опубліковано

так, певно включена заборона на вихідні дзвінки, зараз буду пробувати всі ваші поради, дякую за допомогу, потім відпишусь.

Опубліковано

Menu-->Settings-->Restore Factory Settings не допомагає? (Пароль для китайців 1122,1234 в коробці написано)

Зробити можу, але треба кляцати, в самого колись таке було.

Інший китаєць:

Menu-->Settings-->Call Setup-->Line Selection--> Sim2-->Line 1 (В сім 1 та сім 2 - 1 лінія)

перше не допомогло, а другий варінт так!!!!!!! було в сім1 1 лінія, а на іншій друга. Дуже дякую

TARAS96

тему закривайте.

Заархівовано

Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.

Hosting Ukraine
AliExpress WW

• Створити...