Перейти до змісту

Візьму дівчину помічницю, яка любить і вміє смачно готувати та якісно прибирати

ulich

Рекомендовані повідомлення

Оце ж ви і погнали, хоч :_07: І куди адміни дивляться, що таку фігню писати дозволяють???

Шановні писаки, кого турбує текст оголошення - розберіться спочатку зі своїми проблемами на цю тему, а вони у вас є це без сумніву, бо хто найбільше переймається, того і щось хвилює. Дивно, що шукаю помічницю-дівчину, а пишуть в основному мужики - ви як баби базарні..., ще б до якогось серіалу привязали тему ))). А кому все-одно хто і де готує, то нехай іде в столову, чи смердючий бар і дивиться на пахучих тьоток 2х2 (див.фото mis05), які колотять первоє з відходів. Якби не вказав, які саме помічниці - бажаючих прибиральниць у відставці за 50 було б відбавляй, але я ж не в столову шукаю, а туди, де живу - в іншому випадку для тих, кому пофіг, простіше сходити в общепіт.

Якщо є бажаючі поділитись кухарським талантом - дзвоніть, ніякий я не маніяка, просто не вмію готувати ))), а їсти постійно де прийдеться надоїло

Судячи з топстарту - в неї має бути поганий зір)

І звідки ж такий висновок?

з гонором бачу у вас все впорядку, а от з соображалкою не дуже, Оксана04 своiм постом мала на увазi, що раз ви створили тему таким великим шрифтом, то це призначается для людей зi слабким зором, бо з нормальним зором люди й стандартний розмiр шрифта, непогано бачать

ЗЫ Бог вам в помiч знайти свою кухарку мрii, але щось менi пiдказуе, що вам так i прийдется харчуватись де непопадя, раз ви зовнiшнiсть з кулiнарними талантами асоцiюете

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Сам готовий робити, ті речі, з своїх бажаних вимог, з оплатою 14.30 грн\ годину? Не здається тобі це ідіотським?

Оплата має бути від виробітку, а не погодинно. За три години можна так напрацюватись, шо не всі за день встигають стільки справ. 14.30 грн\ годину - це справді смішно. Рахуйте хоча б по 30, а краще 40 грн./година. Тоді і дівчина швидше клюне і Ви швидше пирогів з борщем поїсте.)))

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Якщо відповісти на ваш топік вашими словами, то покажіть своє фото, розкажіть про себе, бо може не всі кухарки із заданими параметрами, готові готувати "для всіх" також кастінг на зовнішність, забезпеченність, вагу "хазяїна" треба пройти.)))))

А якщо серйозно то хоч посміялась))))))))))

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Візьму дівчину помічницю, яка любить і вміє смачно готувати та якісно прибирати в 1-но кімнатну квартиру, р-н центру Луцька. Приємної зовнішності, 20-30 років, чистоплотна, позитивна, не повна. Години зайнятості з 15:00 до 18:30 по понеділках або за домовленістю.

Оплата 50 грн. за 3 год 30 хв.

Тел. 0972330456, 0667031030

))) Чувак написав "РЕАЛЬНО" що він хоче, чому на нього погнали :=О не розумію. Як говориться "Коротко і ясно".

Ну да трішки смішненька оплата)), а вимогі цілком зрозумілі )) що треба було написати " Не грязна, не дуже зла, ну і пухленька")))))))))"Кароче, кто ищет тот всегда найдет" але коли, ой не знаю не знаю.Я кщо будуть варіанти обовязково передам)

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Для того, хто сам собі не зовсім режисер - те, що вам підказує шановний маніяка, надто бідне на асоціації, щоб робити такі висновки. Єдине, що у вас вийшло з асоціаціями це фото, яке повністю відповідає назві... І якщо ви дійсно у команді форуму, то будь-ласка без коментарів, яких у вас не просять

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Дурня,дурнею....

ТС. Немає чим зайнятися? Якщо так - "білою заздрістью" заздрю (пардоньтє за каламбур). Щаслива Ви людина...

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Пропоную закрити цю тему в зв'язку з тим, що все написане тут - повна маячня. Автор продемонстрував свій неймовірний інтелект, коментатори зацінили, висновки зроблені, ulich мріятиме далі.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Для того, хто сам собі не зовсім режисер - те, що вам підказує шановний маніяка, надто бідне на асоціації, щоб робити такі висновки. Єдине, що у вас вийшло з асоціаціями це фото, яке повністю відповідає назві... І якщо ви дійсно у команді форуму, то будь-ласка без коментарів, яких у вас не просять

ох вас i ковбасить та плющить :)

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

• 1 місяць потому...

і мені цікаво чи знайшов? :_07: якщо так... то де найшов таку "розумну"? і я собі шукатиму... :_05: ціна питання 50 грн... :_07:

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Заархівовано

Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.

Hosting Ukraine
AliExpress WW

• Створити...