Перейти до змісту

Легальний Windows та ПЗ (Легалізація).

Zheny@

Рекомендовані повідомлення

Опубліковано
  В 16.12.2013 в 10:20, rl72 сказав:
  В 16.12.2013 в 08:10, UKR сказав:

Хтось роздруковував ліцензію на Linux (Ubuntu) ? Якщо так, то дайте ссилку.

на тему легальності ПО, зокрема ВПО, раджу почитати на сайті УА-Лінукс Лицензионная защита

Я запитую, чи на практиці хтось ліцензував лінукс і скільки це коштує...

• Відповідей 58
  • Створено
  • Остання відповідь
Опубліковано
  В 15.12.2013 в 18:26, rl72 сказав:

перевірки проводить один з відділів структури на пр. Перемоги

Такі перевірки має право проводити департамент інтелектуальної власності міністерства освіти України. По західному регіону його представляє чоловік з прізвищем Кірічок, знаходиться в м. Рівному. Має досить широкі повноваження щодо перевірок, контрольних закупівель, вилучення техніки тощо. Зазвичай його залучають правоохоронні органи, але може і він виходити з пропозицією щодо сприяння в проведенні перевірки...
Опубліковано
  В 16.12.2013 в 13:13, UKR сказав:

років з 4 назад я на сайті Канонікла замовляв безплатний диск з Кубунту (вроді версія 8.10). так диск з упаковкою дома є. Ліцензії як такої (в паперовому вигляді) немає.

Опубліковано
  В 16.12.2013 в 13:54, rl72 сказав:
  В 16.12.2013 в 13:13, UKR сказав:

років з 4 назад я на сайті Канонікла замовляв безплатний диск з Кубунту (вроді версія 8.10). так диск з упаковкою дома є. Ліцензії як такої (в паперовому вигляді) немає.

А з ними можна якось звязатися по телефону, щоб проконсультуватися, бо не можу знайти на сайті ?

Опубліковано
  Цитата

А з ними можна якось звязатися по телефону, щоб проконсультуватися, бо не можу знайти на сайті ?

Ось вельми цікава стаття в тему. Робимо висновки :)

• 2 місяця потому...
Опубліковано
ОСЬ і прийшов офіційний кінець :_11: як на мене найбільш вдалій ОС, і головне яке вона задоволення приносила....ех були часи)))))) :sm110:
Опубліковано
  Цитата

як на мене найбільш вдалій ОС

Вдалій???? Настільки вдалій, що АЖ 3 сервіспака мотрібно було випустити, щоб заставити коректно працювати!?

Скажу, швидше зручній та звичній. Я після переходу з ХР на 7-ку, наче заново родився! Такою та ХР повиннна була бути уже після другого СП!

Опубліковано
  В 04.03.2014 в 10:33, Zheny@ сказав:
  Цитата

як на мене найбільш вдалій ОС

Вдалій???? Настільки вдалій, що АЖ 3 сервіспака мотрібно було випустити, щоб заставити коректно працювати!?

Скажу, швидше зручній та звичній. Я після переходу з ХР на 7-ку, наче заново родився! Такою та ХР повиннна була бути уже після другого СП!

так, на мою субєктивну думку навіть з тими косяками це була ОС цілої епохи.

Опубліковано
  Цитата

це була ОС цілої епохи.

Точно епохи. 10 років її мусолили... Безумовно, свій слід в історії ОС вона залишила.

Навіть зараз половина парку машин моїх робочих мають ХР.

Опубліковано
  В 04.03.2014 в 09:30, Barugan сказав:

як на мене найбільш вдалій ОС, і головне яке вона задоволення приносила....ех були часи)))))) :sm110:

хотілося б почути детальніше, про "задоволення яке вона приносила" :_08:

от вінда 3.1 після "доски", так, спочатку сподобалось...

• 7 місяців потому...
Опубліковано
  В 14.10.2014 в 09:31, bormotuha сказав:

Щоб не створювати нової теми, запитання - На Windows 8.1 багато людей на форумі ? Чи перевагу Windows 7 ?

до чого в темі про легалізацію софта питання про він 8,1 і чи багато людей користуються, що зараз на форумі?

Чи перевагу Windows 7 ?

шта?

• 5 місяців потому...
Опубліковано

Там десь недавно новина була, щодо можливої легалізації піратської версії Вінди 7, 8 при оновленні до 10.

Виявилося, що Майкрософт підтримує сам процес оновлення, проте піратською вона від цього не перестане бути...

Щоб не створювати нової теми, запитання - На Windows 8.1 багато людей на форумі ? Чи перевагу Windows 7 ?

Цікавіше чи в когось взагалі стоїть ліцензійна?

• 3 тижня потому...
Опубліковано

в 7-ці почало тормозити все, а антивірус 3 год сканував в папці C:\ProgramData\Microsoft\Crypto\RSA\MachineKeys сотні тисяч файлів, їх можна видалити?

• 10 місяців потому...
Опубліковано

І так питання наступне.

Є умовний офіс. 10-20 ПК.

Є у ньому 1-2-3 сервера.  Є Чесна 1С. І є чесна вінда серверна.

Питання:

Що вигідніше? 

1) 1-2 потужних  ліцензійних сервака, і всіх загнати у RDP (ціна рдп клієнта+кал клієнта помножене на кількість ПК)

2) 1-2 звичайних сервака і ліцензувати 10-20 ПК. (хоча все одно потрібно людям лізти по РДП, але тоді кількість додаткових ліцензій РДП + КАЛ зменшиться)

* під ліцензуванням, мається на увазі виключно ОС Windows.

Усьому іншому можна знайти безкоштовну заміну. (Офіс, архіватори, і більше нічого і не потрібно)

Опубліковано

Якщо все одно доведеться лізти по rdp - то краще їх і загнати у rdp. В мене грубо кажучи 20 пк працює в рдп з 1с 8.2 win2008r2+sql2008, В якості сервера комп. fx-8350 32GB ram і ще на ньому крутиться 3-ри віртуальні машини із win2003, ресурсів сервера вистачає. 

Опубліковано

у мене 4-ядерний (8-потоковий) ксеон,  Сервер 2012 .

Юзерів, що активно у РДП, постійно є чоловік 20.

Опубліковано
  В 25.02.2016 в 09:20, Zheny@ сказав:

у мене 4-ядерний (8-потоковий) ксеон,  Сервер 2012 .

Юзерів, що активно у РДП, постійно є чоловік 20.

Показати  

фактично цього цілком достатньо.

Опубліковано

Думаю, може варто проапнгрейдити поца до 6-ядерного (12 потоків) і оперативки додати втричі більше.

Бо лише 8 гіг

Заархівовано

Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.

• Створити...