Перейти до змісту

Хто пробував заробляти, або заробляє на bitcoin

MACCEN

Рекомендовані повідомлення

1 minute ago, xPON said:

Якийсь топовий трейдер отримав просадку, і ти вслід за ним?

Не один. Я виділив 1к на цей експеримент і роздав по 100 баксів 10 найкращим трейдерам. Перестрахувався, ну не може ж 10 топових трейдерів одночасно друшлянути. І поки біткоін як і вся крипта були в боковику, то в більшості дуже добре виходило. Поміняв десь три-чотири трейдера. Решта потихеньку заробляла. Хтось більше, хтось менше. Хтось 10-20 баксів, а хтось і 300 за місяць. Але помітив що в деяких трейдерів якось дивно відкриваються ордери - відразу на всю мою катлєту. Почав вникати, слідкувати за трейдерами, за курсами, за ордерами, розпитувати в групі інших учасників. Зрозумів, що вони чомусь виводять майже всі кошти з рахунку. Залишають, наприклад, 500 баксів і на них відкривають ордер. А в мене вже по 300-400 у таких трейдерів, тобто майже рівні банки. Відповідно коли він відкриває ордер на весь свій банк і в мене відкриває ордер на весь мій банк. А якщо він не зовсім вгадав з напрямком, то він починає доливати маржу і тоді в нього в банку може бути і 15к і більше. А мій ордер, якщо не зроблю того самого може ліквідувати. І я почав разом з ними докидати їм на торгівлю більші суми ніж планував спочатку. І якщо я не доливав, то деякі мої ордери закривалися в мінус, хоча в трейдера в плюс, а якщо доливав, то ці трейдери заробляли мені найбільше. Це мене розслабило і я почав доливати суми набагато більші за ті, що виділив їм на торгівлю спочатку. І коли біток стрибнув вверх, мої "супер" трейдери всі стояли в шортах. Почав їм доливати як завжди, але краще б я цього не робив, бо біток сходив на 32к і нас усіх побрили. 5 трейдерів з 10 спустили мій банк і те що я їм доливав в 0. В решти 5 зараз сумарно біля 600 баксів. Ці не виводять свій банк і роблять невеликі ордери відносно своїх банків, тому їхні ліквідації мають не такі страшні наслідки як в перших 5. Саме тому я залишив їм решту свого банку і навіть не слідкую як вони ведуть торгівлю. Дав копітрейдингу другий шанс. Мій сумарний вльот більше 2к. На мою торгівлю р2р це майже не вплинуло, бо там можна торгувати з 100 баксами, але й файних ордерів на +100к грн поки не буде.

• +1 4
Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

• 2 тижня потому...
  • Відповідей 1,4 тис
  • Створено
  • Остання відповідь

Топ авторів теми

Я й так із-за деяких моментів не дуже добре сплю, а якби в фючерси заліз то на зайця з червоними очима був би схожий)))  після твого досвіду ще раз для себе крапочку поставив, спот і все)))

Товариші понакупляли приватних тг каналів за "всі гроші" і повторяють (спот)... не всі відбили вартість підписки) так як інформація там появляється з невеликим запізненням, коли всі вже затарились, і ти не завжди встигаєш в останній вагон, інколи біжиш за тим поїздом, а потім не знаєш як з нього вийти)))

Є ще один спосіб пасивного заробітку, без нервів, без збитку для сімейного бюджету і все таке, в місяць, чи в тиждень купити трошки якоїсь крипти, на 10, 20, 100$ чи іншу суму яка психологічно не є тяжкою якби її пропити, подарувати чи купити чогось не потрібного... наприклад 100$ на міс з перспективою (строгим правилом для себе) вивести мінімум через 12-24міс або ж у випадку х5 (наприклад) депозиту. 

Так, це не щомісячний заробіток, але заробіток, так, про€б@ти можна, як я з токеном Aion))), але якщо не кидатись в крайнощі (залишатись в топ 20 крипти, хоча б), броблем не буде, можна провести віртуальний експеримент і побачити чи ця стратегія б принесла прибуток на протязі 12-24міс... відкривайте графік токена, ставте діапазон і дивіться...

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

10 hours ago, woodwork said:

Я й так із-за деяких моментів не дуже добре сплю, а якби в фючерси заліз то на зайця з червоними очима був би схожий)))  після твого досвіду ще раз для себе крапочку поставив, спот і все)))

Я ж у фючерси не ліз. А копітрейдинг буває і спотовий. До речі треба буде спробувати, але це на іншій біржі

10 hours ago, woodwork said:

Є ще один спосіб пасивного заробітку, без нервів, без збитку для сімейного бюджету і все таке, в місяць, чи в тиждень купити трошки якоїсь крипти, на 10, 20, 100$ чи іншу суму яка психологічно не є тяжкою якби її пропити, подарувати чи купити чогось не потрібного... наприклад 100$ на міс з перспективою (строгим правилом для себе) вивести мінімум через 12-24міс або ж у випадку х5 (наприклад) депозиту. 

Так, це не щомісячний заробіток, але заробіток, так, про€б@ти можна, як я з токеном Aion))), але якщо не кидатись в крайнощі (залишатись в топ 20 крипти, хоча б), броблем не буде, можна провести віртуальний експеримент і побачити чи ця стратегія б принесла прибуток на протязі 12-24міс... відкривайте графік токена, ставте діапазон і дивіться...

Якщо можна або заробити або про*бати, то це не заробіток - це лотерея. Я, правда, зараз так і роблю, тому що копі себе не виправдав. Раз в місяць на соточку купую і в стейкінг під 23-24% річних (23 - крипта, 24 - юсдт) . Але щоб вкластися в такий "заробіток" спочатку треба ту соточку заробити на р2р.

Змінено користувачем nickel
Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Я р2р пробував, такі обєми ганяти не готовий, а ті що можу чи хочу не вийде на порша відкласти)))

• Ха-ха 3
Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Хто вкурсі, в Луцьку є кільна трейдер тусовок, знаю за них але вийти на них нема змоги, хто в темі?

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

16 minutes ago, woodwork said:

Хто вкурсі, в Луцьку є кільна трейдер тусовок, знаю за них але вийти на них нема змоги, хто в темі?

Ось крипто-бемеве ганяє містом, треба ловити :)

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

On 8/6/2023 at 4:28 PM, turbo said:

Ось крипто-бемеве ганяє містом, треба ловити :)

Поки не бемеве, і не корипто)))

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Доречі, вроді як розібрався з криптокредитуванням під "0" % річних або ж позитивним % (тобто тобі ще й доплатять)...

Кому цікаво, буде про що поговорити (ще не пробува, якраз хочу протестити).

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

• 5 місяців потому...

Чи є в темі люди, які користуються Метамаском? Треба порада: як з нього перекинути 100 баксів (usdc) на любу cex біржу (binance, bybit, whitebit, bitget, okx) з мінімальними витратами? Бо хрєн з нею з комісією від 2 до 5 доларів у ETH, так їх ще треба десь взяти. За USDC не купиш, бо немає чим комсу сплатити. А щоб закинути на гаманець ETH для сплати комісії, треба заплатити комісію від 5 баксів. Як на мене трохи зажирна сумарна комісія 10% та й взагалі кумарить, що для переказу однієї валюти, треба мати іншу для сплати газу.

Щось я ніяк не можу подружитися з децентралізованими фінансами...

Змінено користувачем nickel
Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Зараз на багатьох біржах почали з'являтися власні web3 гаманці, можливо можна з їх допомогою зробити те що мені треба 

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Ніяк не дійде до декого, що не прості люди заробляють на міліардерах, 

а міліардери заробляють на простих.

І ніяк цьому не зарадиш, якщо щось робиш проти вітру, то все одно чим.

Гривня, долар, біткойн...

• -1 1
Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

2 години назад, Nokian сказав:

Ніяк не дійде до декого, що не прості люди заробляють на міліардерах, 

а міліардери заробляють на простих.

І ніяк цьому не зарадиш, якщо щось робиш проти вітру, то все одно чим.

Гривня, долар, біткойн...

Йди з теми.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

МММ,Форекс, Біткойн..

Назви міняються, лошари залишаються...

• -1 1
Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

• 3 місяця потому...

У тих хто давно хотів зайти у крипту, але не знав як це зробити, з'явився шанс

Продаж цифрової речі - Біткоін (ВТС)

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

В 28.01.2024 в 21:47, Nokian сказав:

МММ,Форекс, Біткойн..

Назви міняються, лошари залишаються...

Продавати телефони + аксесуари це те ж МММ :)

купив за 100 баксів, поки те се, щось не продалось то приходиться в мінус продавати і так далі.

Тому твій пост більше звучить про те що в тебе можливо було колись крипти трохи яку ти продав за пачку сірників, а зараз заздриш тим хто не продав, або забув продати.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

On 5/9/2024 at 3:10 PM, MACCEN said:

купив за 100 баксів, поки те се, щось не продалось то приходиться в мінус продавати і так далі.

Тому твій пост більше звучить про те що в тебе можливо було колись крипти трохи яку ти продав за пачку сірників, а зараз заздриш тим хто не продав, або забув продати.

так долар США - це також фантик після того як його від золота відв'язали 

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

В 09.05.2024 в 15:10, MACCEN сказав:

Ти десь чув,аби при продажу телефона тюхали,що через місяць- два  в тебе буде ДВА телефона,якщо купиш сьг один?

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

В 09.05.2024 в 17:47, Nokian сказав:

Ти десь чув,аби при продажу телефона тюхали,що через місяць- два  в тебе буде ДВА телефона,якщо купиш сьг один?

я мав на увазі що все відносно, ти ж теж купуючи 10 телефонів думаєш що заробиш 100 баксів, але буває що ще й мінусах, чи ні, завжди в плюсі? 

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Якшо з розумом, можна заробляти і на форексі і на біткоїні і т.д. 

Навіть на МММ заробили хто встиг вчасно вискочити))

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

On 5/9/2024 at 8:30 PM, WebTraveller said:

Якшо з розумом, можна заробляти і на форексі і на біткоїні і т.д. 

Навіть на МММ заробили хто встиг вчасно вискочити))

воно то так, але щоб хтось заробив на крипті - хтось має втратити

• Подобається 1
Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

В 09.05.2024 в 20:47, case_l сказав:

Отож.

Є бізнес товарний, де прибуток виробника( Самсунг, Епл ...) формується за рахунок доданої вартості 

А на чому формується прибуток виробника крипти? Тільки не тих нещасних майнерів, бо їх можна порівняти з роздрібними продавцями телефонів-а виробників (засновників, власників) крипти.

Більшу частину вони отримують від вкладів реальних грошей людей, спекулючи на їх бажанні легко та швидко зрубити бабла.

За останній місяць  мене трохи вкумарили деякі знайомі, навязливо пропонуючи вкласти гроші в їх безпрограшні лотереї.

Як ії знайомі вже вивели вкладене, а тепер щомісяця будуть отримувати сотні доларів прибутку.

Так самий задрипаний наперсточник на вокзалі завжди спочатку дасть виграти, щоб потім виманити все.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

В 09.05.2024 в 20:47, case_l сказав:

так це на всьому майже так :)

візьми наприклад вантажника, він втрачає свій час та здоров'я, на ньому ж хтось заробив?

• +1 1
Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Та да, ті вантажники, що носили сковорідки Цептер, таки багато часу потратили.

В інших сферах мережевого маркетингу щось я вантажників не помічав.

• -1 1
Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

В 09.05.2024 в 22:11, Nokian сказав:

Так самий задрипаний наперсточник на вокзалі завжди спочатку дасть виграти, щоб потім виманити все.

Ну біржа це все-таки не наперсточник. Хочеш купуєш, хочеш продаєш.

Так само як долар. Купив по 30 продав по 40. А не навпаки, Здав по 30 а потім купив по 40. Бо послухав твої прогнози)))

Все те саме. Якщо є навики аналізу ринку, розуміння як він реагує на ті чи інші події, можна заробляти.

Або роби як всі. Всі купляють і ти купляй. Не жди надприбутків. Заробив пару процентів на угоді - забирай.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

різниця між бідними та багатими проста, як може здивуватись бідний, для багатого прибуток +1 бакс - це теж прибуток. А для бідного мало, і коли хтось бачить на графіку з бідних +100 баксів він жде пару тисяч, а багати фіксує прибуток і йде пити віскарік. А бідний від жадібності, та від моменту отримати все і зараз втрачає все.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Для публікації повідомлень створіть обліковий запис або авторизуйтесь

Ви повинні бути користувачем, щоб залишити коментар

Створити обліковий запис

Зареєструйте новий обліковий запис у нашій спільноті. Це дуже просто!

Реєстрація нового користувача

Увійти

Вже є акаунт? Увійти до системи.

Увійти

• Створити...