Zalepok44 Опубліковано 12 Грудня, 2013 в 11:35 #1 Опубліковано 12 Грудня, 2013 в 11:35 Доброго дня. Маю на думці одну аферу, чув що можна зменшити витрати на комуналку за допомогою магніта на лічильник.Що хто думаю з цього приводу (прошу морольну сторону не трогати). Як це зробити, скільки це коштує, наслідки для лічильника.Буду дуже вдячний за допомогу.
SysR Опубліковано 12 Грудня, 2013 в 11:49 #2 Опубліковано 12 Грудня, 2013 в 11:49 Маю на думці одну аферуКраще залиш її тільки на думці чув, що на лічильники ставлять магнітні пломби для виявлення таких афер.
dracepupa Опубліковано 12 Грудня, 2013 в 11:49 #3 Опубліковано 12 Грудня, 2013 в 11:49 Поможет ли магнит? - вопрос спорный.А грамотные электрики всегда платят за комуналку копейки и по правовой стороне вопроса тоже проконсультируют.
Zalepok44 Опубліковано 12 Грудня, 2013 в 12:04 Автор #4 Опубліковано 12 Грудня, 2013 в 12:04 Поможет ли магнит? - вопрос спорный.А грамотные электрики всегда платят за комуналку копейки и по правовой стороне вопроса тоже проконсультируют.Може хто поділеться контактами, грамотного електрика?
NSL Опубліковано 12 Грудня, 2013 в 13:19 #6 Опубліковано 12 Грудня, 2013 в 13:19 При прикладені магніта до лічильника загориться лампочка на лічильнику. І тоді всьо-тобі капець. Штраф будеш платити.
Navigator Опубліковано 12 Грудня, 2013 в 13:23 #7 Опубліковано 12 Грудня, 2013 в 13:23 Доброго дня. Маю на думці одну аферу, чув що можна зменшити витрати на комуналку за допомогою магніта на лічильник. Що хто думаю з цього приводу (прошу морольну сторону не трогати). Як це зробити, скільки це коштує, наслідки для лічильника. Буду дуже вдячний за допомогу. Я якраз лапаю таких як ви. Штраф в електромережах до 4000. Я беру 100 гр. і викидаю магніти, перемички і багато інших хитромудрих штук. Коли поставите магніт, звертайтесь.
xforester Опубліковано 12 Грудня, 2013 в 14:43 #8 Опубліковано 12 Грудня, 2013 в 14:43 кримінальну відповідальність за такі дії ніхто не відміняв
Deemon Опубліковано 12 Грудня, 2013 в 15:54 #9 Опубліковано 12 Грудня, 2013 в 15:54 При прикладені магніта до лічильника загориться лампочка на лічильнику. І тоді всьо-тобі капець. Штраф будеш платити. яка така? діодик який показує імпульси?
HWman Опубліковано 12 Грудня, 2013 в 16:29 #10 Опубліковано 12 Грудня, 2013 в 16:29 http://voda-vor.ru/elektroscetchik_e_nik.html
NSL Опубліковано 12 Грудня, 2013 в 19:06 #11 Опубліковано 12 Грудня, 2013 в 19:06 Доброго дня. Маю на думці одну аферу, чув що можна зменшити витрати на комуналку за допомогою магніта на лічильник. Що хто думаю з цього приводу (прошу морольну сторону не трогати). Як це зробити, скільки це коштує, наслідки для лічильника. Буду дуже вдячний за допомогу. Я якраз лапаю таких як ви. Штраф в електромережах до 4000. Я беру 100 гр. і викидаю магніти, перемички і багато інших хитромудрих штук. Коли поставите магніт, звертайтесь. А Дмитро Олександрович знає про твої вчинки?
Navigator Опубліковано 12 Грудня, 2013 в 19:50 #12 Опубліковано 12 Грудня, 2013 в 19:50 Вчинки досить гуманні. З юмором прочитав лекцію про те, що красти негарно. Зробив переключення за "определленую" плату в неробочий час( для юридичної підстраховки). Налякав, що прийду перевірю, чи не попідключали своє "оборудованіє" назад. Забрався і забув. Зазвичай люди щиро дякують. Інколи матюкаються, коли невірне підключення - помилка електрика. Но рука "правосудія" незворушна. А хто це, Дмитро Олександрович? Ніколи не чув. Електричних організацій по місту багато... Коли крадуть в держави, то це все сприймається якось з юмором. А ось коли крадуть в тебе, то руки чешуться.
pura Опубліковано 12 Грудня, 2013 в 20:00 #13 Опубліковано 12 Грудня, 2013 в 20:00 А хто це, Дмитро Олександрович? Ніколи не чувhttp://energy.volyn.ua/about/chiefs.html
Navigator Опубліковано 12 Грудня, 2013 в 20:10 #14 Опубліковано 12 Грудня, 2013 в 20:10 Волиньобленерго не моя організація. Але все-одно якесь "сплошне палєво" для мене і автора теми. Модератори видаляйте її, бо вона суперечить Конституції.
kolialutsk Опубліковано 12 Грудня, 2013 в 20:23 #15 Опубліковано 12 Грудня, 2013 в 20:23 Майже все зупиняється неодимовим магнітом 55х25.Магнітних пломб в Луцьку ще не бачив.
Fedor4uk Опубліковано 12 Грудня, 2013 в 23:46 #16 Опубліковано 12 Грудня, 2013 в 23:46 магнітом то лічильник зупиняється (правда не всі), але продавці магнітів забувають сказати покупцям, що відбувається з лічильником після дії магніту. Дуже цікаво :-) Весь час же магніт не буде стояти?Магнітних пломб в Луцьку ще не бачив.- Суслика видишь? - Нет. - А он есть!
taurus07 Опубліковано 13 Грудня, 2013 в 05:05 #17 Опубліковано 13 Грудня, 2013 в 05:05 Цікава тема, в контексті останніх подій в Києві. От і для чого нам майдани? Тільки шоб в Європу без віз їздити? Коли це все далеко і ефемерно то можна пострайкувати за якісь там ідеали правильного некорупційного життя, як в Євросоюзі.А коли торкається шкурних інтересів то все, забули? Назад в союз у колгоспи хочеться...Десь був пост що ту Європу треба починати з себе: не плювати в підїзді, не давати взяток, не красти....Чи може ну його на? це ж штрафуватимуть за неправильні парковки не по-дєцкі, не порішаєш потрібних питань, не влізеш без черги...
DrWeird Опубліковано 13 Грудня, 2013 в 05:08 #18 Опубліковано 13 Грудня, 2013 в 05:08 Провести 2 незалежні лінії на одній з котрих лічильник. Перемичка на лінію без лічильника вмуровується, тобто ховається.
NSL Опубліковано 13 Грудня, 2013 в 07:17 #19 Опубліковано 13 Грудня, 2013 в 07:17 Доброго дня. Маю на думці одну аферу, чув що можна зменшити витрати на комуналку за допомогою магніта на лічильник. Що хто думаю з цього приводу (прошу морольну сторону не трогати). Як це зробити, скільки це коштує, наслідки для лічильника. Буду дуже вдячний за допомогу. Я якраз лапаю таких як ви. Штраф в електромережах до 4000. Я беру 100 гр. і викидаю магніти, перемички і багато інших хитромудрих штук. Коли поставите магніт, звертайтесь. якщо ви ловите то значить ви працюєте в Волиньобленерго. Держенергонагляд до лічильників не має ніякого відношення. А більш нема організацій які контролюють.
MACCEN Опубліковано 13 Грудня, 2013 в 07:45 #20 Опубліковано 13 Грудня, 2013 в 07:45 за таке треба відрізати яйця всім, чомусь одні тіпа "умніки", а інші що "лохі" бо платять згідно лічильника. Виходиь що "лохі" платять за "умніків" де тоді справедливість?може давайте у вас з хати щось винесемо, навіщо вам ті речі, роздамо бідним наприклад, чи скажете то моя приватна власність, а те що державне, то нечійне, куда там нам до європи, тут думають деякі якби наіпать, а не як заробити грошей щоб не паритись скільки стоїть електрика.
Fedor4uk Опубліковано 13 Грудня, 2013 в 07:52 #21 Опубліковано 13 Грудня, 2013 в 07:52 Доброго дня. Маю на думці одну аферу, чув що можна зменшити витрати на комуналку за допомогою магніта на лічильник. Що хто думаю з цього приводу (прошу морольну сторону не трогати). Як це зробити, скільки це коштує, наслідки для лічильника. Буду дуже вдячний за допомогу. Я якраз лапаю таких як ви. Штраф в електромережах до 4000. Я беру 100 гр. і викидаю магніти, перемички і багато інших хитромудрих штук. Коли поставите магніт, звертайтесь. якщо ви ловите то значить ви працюєте в Волиньобленерго. Держенергонагляд до лічильників не має ніякого відношення. А більш нема організацій які контролюють. Чому Держенергонагляд немає відношення до лічильників? Це просто невірне трактування своїх функцій або небажання їх виконувати. 4. Завданнями та функціями Держенергонагляду є: 1) здійснення допоміжних заходів із забезпечення надійного і сталого функціонування об'єднаної енергетичної системи України відповідно до законодавства, контроль за дотриманням суб'єктами електроенергетики, суб'єктами відносин у сфері теплопостачання і споживачами електричної енергії вимог нормативно-правових і нормативно-технічних актів у сфері виробництва, постачання та споживання енергії; 2) здійснення в межах своєї компетенції контролю за усуненням суб'єктами електроенергетики, суб'єктами відносин у сфері теплопостачання і споживачами електричної енергії виявлених порушень законодавства у сфері виробництва, постачання та споживання енергії;
dimmon Опубліковано 13 Грудня, 2013 в 07:53 #22 Опубліковано 13 Грудня, 2013 в 07:53 При прикладені магніта до лічильника загориться лампочка на лічильнику. І тоді всьо-тобі капець. Штраф будеш платити.Так это любой идиот или очень "предпринимательский" электрик из конторы который снимает эти пломбы за 100 грн. прошелся с магнитом по подъезду и капец, все платят штраф.
Fedor4uk Опубліковано 13 Грудня, 2013 в 08:05 #23 Опубліковано 13 Грудня, 2013 в 08:05 Всім експерементаторам з магнітами - не раджу. Рано чи пізно виявляється факт маніпуляції. Є способи і методи.Крім того працює магніт не на всіх лічильниках. Наслідки дії магніту на лічильник різні, наприклад збільшення похибки вимірювання до 55-200% - тобто лічильник після зняття магніту може рахувати як йому на його намагнічену думку стане - хоч в 1,5 рази більше, хоч в 2. Може звичайно рахувати і менше або взагалі заклинити, а тоді через деякий час виникне питання до Вас - чому лічильник не працює (не рахує, пошкоджений) ?Провести 2 незалежні лінії на одній з котрих лічильник. Перемичка на лінію без лічильника вмуровується, тобто ховається.цей спосіб дуже люблять виявляти :-) тому що по ньому нарахування з чотирма нулями і премія відповідно з трьома :-)
taurus07 Опубліковано 13 Грудня, 2013 в 08:11 #24 Опубліковано 13 Грудня, 2013 в 08:11 може тому цей спосіб і радили
Navigator Опубліковано 13 Грудня, 2013 в 09:17 #25 Опубліковано 13 Грудня, 2013 в 09:17 Магнітом користуються рідко. Одного недавно зняв і кинув собі в шухляду під телевізором. То в телеку пропали кольори. Здав в ремонт, поставив назад - знову пропали кольори. Вже в телемайстерні спитали, чи не лежить поруч магніт. Сам магніт дуже потужний, обмотаний мягкою тканиною. Заніс його в підвал. Ото, блін, карма!Крадуть зазвичай так: на квартиру йде два ввода через два автомата захисту, то один автомат пускають через лічильник, інший напряму.(Мені достатньо біглого погляду, що це побачити) Або пускають допоміжні лінії на бойлер, електродуховку, пральну машину повз лічильник. Інколи електрики, які кидають ці лінії, їх неправильно підключають(на сусідів) Але стараюсь людей між собою не зіштовхувати.А найчастіше зараз люди переплачують за електроенергію в такому випадку. Електромережі зараз масово ставлять електронні лічильники. Старі рахували електроенергію по фазі, а ці рахують, по тому, де більше споживання. Якщо нулі наплутані - переплата гарантована. Для прикладу: сусід вивів на пральну машинку нову лінію, фазу підключив на свій автомат, а нуль, недодивившись, на вашу нульову клему. В цьому випадку за пралку платиь і сусід, і ви. Дохід в електромереж збільшується вдвічі. Я вже виручав багатьох жильців в цих випадках.
Рекомендовані повідомлення
Заархівовано
Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.