Перейти до змісту

Рекомендовані повідомлення

Опубліковано

там де є покриття ВОМ дуже часто більше альтернатив нема, ( укртелеком як альтернативу розглядати майже не можливо...). тому вибір на користь ВОМ досить умовний.

якщо у вас є присутні інші провайдери по UTP чи  FTTB то треба обговорювати і їх.

Опубліковано
23 хвилин тому, Amor сказано:

Підкажіть будь ласка чи варто звертатись до цього інтернет провайдера? Є можливість підключення, але чув багато негативних відгуків. Так ніби все влаштовує, аби якість була хороша

в тебе є інший вибір ?

там де вони зазвичай інших операторів нема укртелеком не рахую

Опубліковано
10 минут назад, westboiuu сказал:

в тебе є інший вибір ?

там де вони зазвичай інших операторів нема укртелеком не рахую

Зараз підключений якийсь інтернет А, але швидкість 5мбіт за 200 грн, це взагалі не варіант

Просто тут є декілька варіантів підключення: 1500грн, або безкоштовно і договір на 2 роки. Тобто не хочеться витрачати гроші, якщо воно того не варте

Опубліковано
1 хвилина тому, Amor сказано:

Зараз підключений якийсь інтернет А, але швидкість 5мбіт за 200 грн, це взагалі не варіант

Просто тут є декілька варіантів підключення: 1500грн, або безкоштовно і договір на 2 роки. Тобто не хочеться витрачати гроші, якщо воно того не варте

нормальний в них інтернет

правда для ігор мій малий каже шо гавно

Опубліковано
Только что, westboiuu сказал:

нормальний в них інтернет

правда для ігор мій малий каже шо гавно

Там більше швидкість завантаження цікавить, та й думаю що для ігор теж вистачить, аби на підвісав сильно

Опубліковано
1 хвилина тому, Amor сказано:

Там більше швидкість завантаження цікавить, та й думаю що для ігор теж вистачить, аби на підвісав сильно

швидкість стабільна 50 мегабіт

ціна я думаю завищена 175 гривень

там вони якісь протоколи позакривали тому ігромани на них плюються

• Дякую! 1
Опубліковано
9 годин тому, westboiuu сказано:

швидкість стабільна 50 мегабіт

ціна я думаю завищена 175 гривень

там вони якісь протоколи позакривали тому ігромани на них плюються

Привіт. Вадим, напиши мені в приват, що саме для ігор не закрито, передам адміну.

9 годин тому, Amor сказано:

Як показує практика, негативні відгуки всі пишуть завжди, а от позитивні мало хто.

• Подобається 1
  • Дякую! 1
  • Ха-ха 1
  • Збентежений 1
  • +1 1
Опубліковано (змінено)

http://www.vom.lutsk.ua/novi-taryfy-2018/ 

Шановні абоненти! З 1-го лютого 2018 року буде збільшено абонплату

19.01.2018
Змінено користувачем laser
Опубліковано

Підняття цін — це прекрасно. А як щодо якості обслуговування? При повторенні ситуації, що я тиждень з вашої вини сидів без інтернету, то я вже буду вимагати компенсації.

Опубліковано

Тарифний 50 Мбіт/сек, швидкість постійно така:

Зробіть стабільну швидкість яка в тарифі і піднімайте....

image.thumb.png.cc3ae1e17a9786f50adaa1fc6bacb49e.png

Опубліковано
10 хвилин тому, Neoks сказано:

Тарифний 50 Мбіт/сек, швидкість постійно така:

Зробіть стабільну швидкість яка в тарифі і піднімайте....

інтернет через вай-фай? =)

Опубліковано
On 15.01.2018 at 23:14, serega-cool сказано:

Привіт. Вадим, напиши мені в приват, що саме для ігор не закрито, передам адміну.

Наприклад через NAT неможливо пограти в ігри UBISOFT такі як наприклад For Honor і Tom Clancy's Ghost Recon Wildlands

Опубліковано
9 хвилин тому, laser сказано:

інтернет через вай-фай? =)

даа... по шнуру непогано). Не думав що така різниця буде

image.thumb.png.ded86982bd4dc529b1d44a0de65ad0e8.png

• Подобається 1
  • Ха-ха 1
Опубліковано

Якщо заморочиться, то і по вай-фаю можна получити нормальну швидкість.

Залежить від платоспроможності хотюна. :)

Скрин з мого телефону ...

speedtest.thumb.png.0d13469060dad904f152423c93ca09e7.png

• Збентежений 1
  • +1 3
Опубліковано
31 минуту назад, Orfey сказал:

жах 50грн за таке ТБ? Без архіву з постійними зависаннями 

Так ні хто не заставляє, не подобається проходимо мимо ...

Шукаємо щось краще з супер якістю, архівом на 100500 років, безкоштовною піцою, кавою, ну і тд. за 1 грн, ну мож за 2 ... решта дорого і не потрібно бо того не варте ... все одно все глючить і не працює ...

Я особисто дивлюсь це ТВ вже більше 3-х років і за весь час глюків не замічено.

"Постійні завісання" - відсутні, не бачив такого жодного разу ...

Ви шановний маєте інтернет від ВОМ? Киньте мені в лічку свій номер договору, перевіримо з'єднання до Вас можливо є якісь проблеми на магістралі ...

• Подобається 1
Опубліковано
2 годин тому, Mazik сказано:

ну так блін. пінг 1 і швидкість гіга. так помоєму? :D

те що вибір є, це добре. ринок сам себе врегулює. зрештою зашифрують SAT і людям прийдеться вибирати або ІР за 50 або Т2, який вже десятий рік впроваджують, або ще краще - піти погуляти на природі.

даруйте за флейм. гарний настрій почесати язика

Опубліковано
25 минут назад, laser сказал:

ну так блін. пінг 1 і швидкість гіга. так помоєму? :D

те що вибір є, це добре. ринок сам себе врегулює. зрештою зашифрують SAT і людям прийдеться вибирати або ІР за 50 або Т2, який вже десятий рік впроваджують, або ще краще - піти погуляти на природі.

даруйте за флейм. гарний настрій почесати язика

ггг та да ...Т2 готується до закриття, це вже майже вирішено медіа-групами,  у всякому випадку супутник через кілька тижнів закриють, далі побачимо ... Кажуть буде цікаво ... От тоді буде ціна не 50  ....  Але ! Хто ща підсяде на тариф, то можливо до кінця року і виграє ... хто його знає .. :) Плюс буде велика блокіровка всіх левих порталів з подачі СБУ та інших служб. ... Так що халява дуже скоро закінчиться. Що там у нас було ....  ру.торентс з прокси ... ггг хто залив бабла на всю жизнь мабуть заплаче ...  блокіровка буде на рівні магістралів ... Рішення вже майже готові, мабуть чекають якогось приводу ...

А от після блокіровки всієї цієї армади піратської - побачимо чи будуть актуальні наші 100500 грн. за 180 легальних каналів, які таки транслюються і роблять нормально.

• -1 3
Опубліковано
35 минут назад, Mazik сказал:

ггг та да ...Т2 готується до закриття, це вже майже вирішено медіа-групами...

дайте, будь-ласка, посилання на таку інформацію

• +1 2
Опубліковано
5 годин тому, Mazik сказано:

Так ні хто не заставляє, не подобається проходимо мимо ...

Це все, що потрібно знати про відношення до клієнтів середньостатистичного провайдера (не обов'язково ВОМ)

• Ха-ха 1
  • +1 1
Опубліковано

Повторно, бо працівники певно пропустили

Цитата

Підняття цін — це прекрасно. А як щодо якості обслуговування? При повторенні ситуації, що я тиждень з вашої вини сидів без інтернету, то я вже буду вимагати компенсації.

Опубліковано
On 22.01.2018 at 20:54, Mazik сказано:

Якщо Ви чогось не бачили, це не означає, що його нема. Періодично у вихідні або ввечері "затики" таки трапляються, інколи взагалі дивитись неможливо. В інший час проблем не помічав. Тариф 100 Мбіт/сек + ТБ. Телевізор і комп підключені кабелем, канал не завантажений. 

І критику бажано сприймати конструктивно, а не з позиції - у нас все добре, а в кого ні - той "сам дурак", троль, конкурент чи агент путіна (потрібне підкреслити).

p.s. Нічого особистого, лише констатація фактів.

• +1 2
Опубліковано
On 23.01.2018 at 09:03, adebt сказано:

Повторно, бо працівники певно пропустили

Підняття цін стосується лише ТВ. На рахунок Вашої ситуації, взято до уваги.

22 годин тому, dark сказано:

Якщо Ви чогось не бачили, це не означає, що його нема. Періодично у вихідні або ввечері "затики" таки трапляються, інколи взагалі дивитись неможливо. В інший час проблем не помічав. Тариф 100 Мбіт/сек + ТБ. Телевізор і комп підключені кабелем, канал не завантажений. 

І критику бажано сприймати конструктивно, а не з позиції - у нас все добре, а в кого ні - той "сам дурак", троль, конкурент чи агент путіна (потрібне підкреслити).

p.s. Нічого особистого, лише констатація фактів.

Будь ласка, якщо погано щось працює, звертайтесь у технічну підтримку.

Для публікації повідомлень створіть обліковий запис або авторизуйтесь

Ви повинні бути користувачем, щоб залишити коментар

Створити обліковий запис

Зареєструйте новий обліковий запис у нашій спільноті. Це дуже просто!

Реєстрація нового користувача

Увійти

Вже є акаунт? Увійти до системи.

Увійти
  • Створити...