Перейти до змісту

Відкрите голосування: ЄС чи МС?

Ko3bMa

378 проголосували

Ви не маєте дозволу голосувати в цьому опитуванні або переглядати його результати. Будь ласка, войдите або зареєструйтесь для можливості голосування у цьому опитуванні.

Рекомендовані повідомлення

post-2316-0-91106900-1385483110_thumb.jp

Поки що за Мутний союз проголосувало 6 людей. Де ще троє?

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

• Відповідей 74
  • Створено
  • Остання відповідь

Хто там про Латвію писав?

Ось вам приклад поведінки європейського чиновника.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Натомість, ось вам приклад поведінки/реакції казахської влади на звичайні протести:

відео, як правоохоронці розстрілюють людей у Казахстані

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

В майбутньому держави треба щось змінювати (думаю ніхто не заперечуватиме), а під впливом Росії вже набудися (не одне десятиліття) - результати очевидні! Тому за "неіменієм" інших варіантів - ЄС кращий вибір з того що є!

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Натомість, ось вам приклад поведінки/реакції казахської влади на звичайні протести:

Ви ще тут про Китай чи Північну Корею згадайте. Зрівнюєте самі-знаєте-що з пальцем

Тобто? Це країна Митного Союзу, на відміну від Китаю чи Північної Кореї. І я особисто як громадянин України нічого спільного з ними мати не хочу.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Если ЕС не даст денег для модернизации экономики и компенсации потери рынков, тогда пока Таможенный союз.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Як на мене,то нема про що говорити взагалі.Немає конкретики ні з ЄС ні з МС.Все розмито.

Народ підірвався на майдани,хоча асоціація народу ніц не дає.Кордони з ЄС для нас не відкриють-факт.Гроші не дадуть(на вигідних для нас умовах).

А МС трусить перед нами газом,який, знову ж таки,для народа ніякої ролі не грає. На МС більше завязане виробництво,яке державі не належить,а навпаки,через блатні схеми смокче гроші з бюджету. Можна багато критикувати і умови асоціації з ЄС і МС,але одне залишається незмінним-для 90% народу України краще не стане ні в одному з цих варіантів. Тому сенсу голосувати не бачу.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

«Купи говно!» или зачем нам ЕС

На фото не музейный экспонат и не продукт кустарного производства. Перед вами сердце дверного замка, произведенного на «высокотехнологичном» заводе, гордости отечественной авиапромышленности «Мотор-Сиче». Особо подчеркиваю: замок новый!

Я думал, может быть за брутальной внешностью все же притаилось что-то стоящее. Спросил продавцов: как замок. Говорят: «Худьшее из того, что у нас есть». Я уж не говорю, что нет ни защиты от высверливания, ни от выламывания. А сама замочная скважина как будто специально сделана так, чтобы удобнее было работать в ней отмычками.

Только не надо сказок, что товары народного потребления они делают говняные, а вот авиамоторы – хорошие. Так не бывает. Если рабочий халтурит, то уж во всем. Была такая байка про послевоенных пленных немцев. Их аккуратность на принудительных работах раздражала даже вертухаев.

- Ты че так стараешься? Не для себя же строишь.

- Немцем хочу остаться.

И вот люди, производящие продукцию подобную этому замку, провели сегодня собрания коллективов, просили не идти в Европу, потому, что им нужно подготовиться к переходу на евростандарты. Они (судя по продукции) лет 40 не чесались, а теперь им не хватает два года на модернизацию! Да этим заводам нужно как можно скорее запретить производить любую продукцию. Под страхом криминального преследования. Люстрацию нужно проводить не только в политике. Людям родившим этот замок, начиная от рабочего и до главного технолога минимум, нужно навсегда запретить работать в профессии. Перевоспитать невозможно (читайте Законы Паркинсона).

Как-то в застойные времена на советский завод приехала японская делегация.

- Как думаете, на сколько мы от вас отстали? - спросили их.

- Навсегда! – ответили честные японцы.

Благодаря же Таможенному союзу агония этих недопроизводств может продлиться еще десятилетие. А если подписать торговое соглашение с Северной Кореей, то можно и 15 лет слыть высокотехнологической страной. Но кого мы обманываем!

XXVP7BY9NQQ.jpg

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

А десь далеко, у бандерівськім краю...

pfVad.jpg

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

pfVad.jpg

Це ж треба було так кадр зловити щоб ГІВНО їхало біля ГІВНА (на задньому плані "мусорная машына")

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

мусорна машина

Сміттєва

Мусорна - це

1b467c8c130071e4babc14a04ad02b6f.jpg

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

мусорна машина

Сміттєва

Мусорна - це

"Мусор" в них, а сміття у нас.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Добре так як є зараз, пригадаєте ще мої слова.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

У реченні, вами вище написаному, присутні слова ворожої мови.

Це чим російська мова нам ворожа? Можливо, ви маєте на увазі деяких її носіїв?

Тому що за такою ж логікою і польська нам буде ворожа, і турецька, і татарська.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Це ж треба було так кадр зловити щоб ГІВНО їхало біля ГІВНА (на задньому плані мусорна машина)

Дістали ...мля. Встановив Моцкальську мову, і виправив як вам забажалось

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Це чим російська мова нам ворожа? Можливо, ви маєте на увазі деяких її носіїв?

Тому що за такою ж логікою і польська нам буде ворожа, і турецька, і татарська.

Сходіть в церкву "мОЦКАЛЬСЬКОГО царювання", або краще відвідайте почаївську лавру. Те саме що після моря відвідати оз. Світязь.

Теж бачив цих ушльопків, з Богдана Хмельницького звернули на Ковельську і далі - на Набережну

До з/д вокзалу поїхали. Там багато живе військових пенсіонерів, які обсирають Україну, проте отримуєть пенсію від неї, а в свій "залюблений москальський край" не емігрують.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Як на мене,то нема про що говорити взагалі.Немає конкретики ні з ЄС ні з МС.Все розмито.

Народ підірвався на майдани,хоча асоціація народу ніц не дає.Кордони з ЄС для нас не відкриють-факт.Гроші не дадуть(на вигідних для нас умовах).

А МС трусить перед нами газом,який, знову ж таки,для народа ніякої ролі не грає. На МС більше завязане виробництво,яке державі не належить,а навпаки,через блатні схеми смокче гроші з бюджету. Можна багато критикувати і умови асоціації з ЄС і МС,але одне залишається незмінним-для 90% народу України краще не стане ні в одному з цих варіантів. Тому сенсу голосувати не бачу.

собсна хотел написать тоже самое.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

...Там багато живе військових пенсіонерів, які обсирають Україну, проте отримуєть пенсію від неї, а в свій "залюблений москальський край" не емігрують.

которые тоже являются гражданами Украины и которые тоже имеют право на собственные суждения.

+ Замечу, военным пенсионерам будет выгодно вступление в НАТО (для обывателей как и для многих военпенсионеров это конечно не известно) потому как военные пенсионеры будут получать пенсию по стандартам стран НАТО.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Если ЕС не даст денег для модернизации экономики и компенсации потери рынков, тогда пока Таможенный союз.

Чому ми завжди щось чекаємо від когось, "зроби сам" і живи в шоколаді. Чи москва нам ціну на газ зменьшить??? Самому не смішно????

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Уроки латышского. Почему европейские ценности не всегда конвертируются в процветание страны

Порадувало звідти:

Островком стабильной занятости остаются госструктуры, но сюда допускаются только латыши. При этом заработки у чиновников очень неплохие. При средней зарплате по стране в 480 латов (720 евро) они получают тысячу латов (полторы тысячи евро). В частном секторе столько зарабатывают разве что нерядовые менеджеры в крупных и успешных компаниях.

Я хочу жерти цукор з тростини і несмачні дорогі банани, як в Латвії, але і з латвійською середньою зарплатою в 720 євро.

Я писав про те, що москальське бидло сре на країну, яка їм дала житло, дає пенсію, годує, лікує та інше, а те що зомбі вміють лише ходити видно з фільмів, а такими їх зробила компартія керована попередниками КГБіста путіна

А з яких пір бидло почало мати національність? Серед українського бидла немає представників які ср_ть на країну? Папрощє з подібною риторикою, а то будуть репресії.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

А з яких пір бидло почало мати національність? Серед українського бидла немає представників які ср_ть на країну? Папрощє з подібною риторикою, а то будуть репресії.

Читайте шановні, все таки ми не бидло,

http://uk.wikipedia.org/wiki/%D0%A3%D0%BA%D1%80%D0%B0%D1%97%D0%BD%D1%86%D1%96

нам це просто пробують втовкмачити. В сатті пише Украї́нцісхідноєвропейський а не західно-російський. У мене на роду написано бути Українцем мого прадіда компартія мало не вивезла до сибіу і фразами типу "Папрощє з подібною риторикою, а то будуть репресії." мене не лякають я не порушую закону і державу не розколюю.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Все крім "КАЦАПІВ".....

"кацапи "живуть за уралом тому" москалі" але один хрєн!

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Читайте шановні, все таки ми не бидло, http://uk.wikipedia....g/wiki/Українці нам це просто пробують втовкмачити. В сатті пише Украї́нці — східноєвропейський а не західно-російський. У мене на роду написано бути Українцем мого прадіда компартія мало не вивезла до сибіу і фразами типу "Папрощє з подібною риторикою, а то будуть репресії." мене не лякають я не порушую закону і державу не розколюю.

Я тебе правильно зрозумів, ти вважаєш що серед українців бидла нема ВЗАГАЛІ?

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

а що можете сказати про Луцькі заводи-підприємства???

...вони мовчать бо їм і так непогано при таких умовах.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Дуже довго думав за кого віддати свій голос. Тут немає третього варіанту, на жаль.

Скажу чому так проголосував.

Я ЗА ЄС! Тому що там є ЧІТКИ правила ведення бізнесу. Чи ти є дядько Василь, чи ти топ менеджер кока коли, тощо, правила чітко прописані для всіх. І це для мене є дуже вагомий плюс. Який фактично урівнює всі решта мінусів.

Але і мінуси також є.

Як не прикро це звучить, але Азаров дещо правий у тому що наш бізнес просто не готовий працювати по європейськи. Це тільки вина нашого бізнесу, який звик працювати по корупційних схемах, і не бажає працювати згідно чітких правил. Але це не означає що ми повинні просто похоронити цей бізнес!

Можна по різному відноситись до нашого правосуддя, але я вважаю, що ЄС абсолютно не вправі вимагати звільнити злодюжку Тимошенко, яка абсолютно неправомірно підписала газові контракти з РФ. Результати цього бачить кожен, хто хоч раз платив за комунальні послуги. Звичайно що і Янукович не янгол а взагалі за те як він вів переговори то йому потрібно впаяти набагато більший строк, але це не є привід звільняти злодія! На жаль не притягнули до відповідальності "пасічника" Ющенко...

Я розумію і те, що тут пишуть про якість наших товарів. Наприклад авто. І те що наші авто кака, і наші люди купляють імпортне авто, навіть з такими неадекватними податками, яких певно ніде немає, крім як в нас. Але, як на мою думку, ми НЕ ПОВИННІ ховати наш автобуд, а повинні його розвивати, йти до євростандартів, запрошувати інвестиції. Так я тільки за! Але якщо наші заводи почнуть закриватись, через те що європейцям їх буде простіше закрити, ніж вкладати гроші у модернізацію, то таке наф не потрібне!

Що таке євростандарт? Чи багато наших підприємств готово справді працювати по цьому стандарту (не на папері)? Чи багато з тих, що зараз говорить про ЄС розуміє, наприклад що таке ISO 9001? Чи OHSAS 18001? Чи ще купа стандартів, дотримання яких буде вимагати ЄС? І аудиторами при цьому буде не Пупкін і Ко, а нормальні європейські аудитори, і товар, який не пройшов сертифікацію, просто не буде мати таку лейбу, і навряд чи попаде на полиці європейських магазинів!

Наш пан прем'єр та президент примушує посміхнутись. коли говорить про 160 млрд. євро. які необхідні для модернізації економіки. Це вже таке собі заробляння бабла щоб вистачило на пра пра пра... онуків. Хто ж був доктор, якщо наші, мать їх олігархі, живуть по принципу після нас хоч траву вовком їж? Але і це так само не є привід щоб просто ховати нашу економіку!

Чи збережеться, наприклад, КБ Антонова? Чи буде функціонувати Южмаш? Чи будуть робити турбіни для АЕС, якщо ЄС похитає пальчиком, кажучі про непоправну шкоду "мирного атому" для екології?

Не бажаю просто вже говорити про усіляки гейменшини, які у ЄС стають чи не більшістю, за що багато кажуть про гейєвропу...

Звичайно що і Росія бачить в нас тільки можливість задешево купити нашу промисловість. Чи правільніше сказати те, що від неї залишилось, після років "покращення", та й того що робилось перед "покращенням".

На жаль, "покращення", на якому наголосив наш през..идент виявилось таким собі "бєспрєделом".

Резумуючи скажу так: Я ЗА ЄС, як за систему правил, яка, у разі прийняття нашим олігархатом і то навряд чи бізнесом примусить хоча б дотримуватись цього всіх гравців на ринку, і принаймі!, даси багатьом хоча б відчуття стабільності. І це дуже багато що значить!

Я КАТЕГОРЧНО ПРОТИ ЄС, у сфері їх розуміння цінностей (права секс меншин, блаблабла)

І нашій промисловості потрібен час (який був бездарно втрачений власниками, що думали про газ попятдисят).

І найкраще, на мою думку, це є думка людей, яких не зашугати бєспрєдєлом від Беркуту, на РЕФЕРЕНДУМІ. Бо це є цивілізаційний вибір нашої країни.

Все вище наведене є тільки моїм ІМХО.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Заархівовано

Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.

Hosting Ukraine
AliExpress WW

• Створити...