Romawka Опубліковано 26 Січня, 2014 в 22:52 #901 Опубліковано 26 Січня, 2014 в 22:52 Має бути непреривність влади. І якщо завтра почнеться стихія, як в том році, то людей в снігах загине значно більше ніж на майдані, бо новосебеназначені керовникі спровокують трагедіюреволюція -це добре, але завтра сіяти треба, а Гузь і Алексеєв сіялки від прялки не відрізняють. Жесть.В нас аграрна область, люди увімкніть мізки, нас чекатиме голодомор з такими керовніками.Ну так є відмінні господарники -Мартиняк, Єрємєєв.А Палиця взагалі улюбленець лучан.Палиця не комільфо, а Мартиняк і Єрємєєв відмінні на свою кішеню. На посаду треба і чесного і господарника. Я ідеаліст.
Nokian Опубліковано 26 Січня, 2014 в 22:54 #902 Опубліковано 26 Січня, 2014 в 22:54 Можна подумати Янукович, чи Азіров відрізняє сіялку від прялки. А цілою країною вже три роки керує.Якісь жіночий підхід до сьогоднішнього лідера.Щоб і чесний, і господарник , і небогатий, і квіти дарував..............так можна лідера до другого пришестя чекати.Якщо вже хочеться в нинішніх умовах покритикувати- то треба мати пропозицію, кандидатуру.Інакше ця ,,критика ,, зведеться до ,, нема кого достойного вибрати,значить хай залишається старий,,
_sergius Опубліковано 26 Січня, 2014 в 22:56 #903 Опубліковано 26 Січня, 2014 в 22:56 їдьте краще на лідавську поночуйте, а я сьогодні відісплюсь дома, дякуючи вам...Золоті слова!
Romawka Опубліковано 26 Січня, 2014 в 23:02 #904 Опубліковано 26 Січня, 2014 в 23:02 так отож накерували бовдури, за тими хабарями втрачено систему підготовки кадрів.
Sem Опубліковано 26 Січня, 2014 в 23:31 #905 Опубліковано 26 Січня, 2014 в 23:31 А ччьом спор? Таке відчуття, що ви собі президента обираєте. Ви хоч в курсі, що таке Народна Рада!!? Це ж чисто символічне утворення.., для того щоб замалювати Волинь в червоний колір. Якби ми тако сперечались щодо кандитатів до тієї Ради, то ще б досі писали пости типу: А де ж той Гузь?? А чого ж він чекає? А он Донецьк вже створив Народну Раду, а шо ми ждем, ну де ж той ГУзь? Треба було раніше розпинатись, коли на Майдан в Луцьку виходило 10 душ. А зараз всі гєрої, блін. Це ще не кінець, триває жорстока, запекла боротьба. Наш козир - єдність, злАгодженість дій, взаємодопомога і взаєморозуміння.Так то воно так. Але в овечій стаї є вовки - і по закінченню не хочить почуватися бараном якого просто використали.Просто прикро за те що деякі люди тупо займаються популізмом і використовують народне повстання заради своєї частки біля корита. Я особисто знаю людей які обпеклися "помаранчевим" обманом, тижднями працювали на майдані - а сьогодні ані пари з вуст про підтримку сьогоднішсього майдану, і все через таких Бондарів та подібних до нього.Люди беруть приклад з своїх лідерів. А тут постає питання - А хто ж лідери ?Що до Народної Ради - особисто я знаю що це таке і для чого вона потрібна, не думайте що і тут не обізнані люди пишуть !Якщо ви така яра прибічниця окремих фамілій то, дайте відповідь - Чому до так званої Луцької Народної Ради не допускають простих людей які є досить обізнаними ???(на сьогоднішній день , як це не прикро звучить- Народна Рада більш нагадує закритий клуб для "нових бивших" та їх прибічників і вирішуватимуть вони питання аж ніяк не на користь простого люду. думаю всі знають яку гру красивих слів влаштовують ниніщні політики та політтехнологи).Слава Україні - (справжднім)Героям Слава !!!Ще раз хочу наголосити що, варто приклад брати з Лвівян - вони вже дууже далеко зайшли в питанні Народних Рад і не тільки. А наші очільники (назвем їх умовно - Гузь і команда) досі незнають що їм робити або бояться тиску з боку ПР. Ганьба!
ForZa Опубліковано 27 Січня, 2014 в 10:06 #906 Опубліковано 27 Січня, 2014 в 10:06 Ордена і медалі будемо навішувати потім! Після помаранчу і медалі і ордена були і... ті ж самі на сцені у Луцьку...
la20 Опубліковано 27 Січня, 2014 в 10:12 #907 Опубліковано 27 Січня, 2014 в 10:12 ЩО хотіти від Гузя. ЦЕ істєрічка. Він зараз поки треба бо він знаю всю цю шваль яка є в ВОДА і раді. ДО влади цього тіпочка ніззя допускати. Він як керівник нікакой.
inhelp Опубліковано 27 Січня, 2014 в 10:24 #908 Опубліковано 27 Січня, 2014 в 10:24 В Миколаєві мітингувальники засікли РОСІЙСЬКИХ!!! спецназівців із ССО (Сили Спеціальних Операцій)!!!
tic-tac-toe Опубліковано 27 Січня, 2014 в 10:33 #909 Опубліковано 27 Січня, 2014 в 10:33 відео доказ є, а відповіді дежави де?та і хто б сумнівався, що ці щури будуть на козацькій землі ?
Sem Опубліковано 27 Січня, 2014 в 10:39 #910 Опубліковано 27 Січня, 2014 в 10:39 ЩО хотіти від Гузя. ЦЕ істєрічка. Він зараз поки треба бо він знаю всю цю шваль яка є в ВОДА і раді. ДО влади цього тіпочка ніззя допускати. Він як керівник нікакой.Друже - цілком підтримую твою думку !
Dream Опубліковано 27 Січня, 2014 в 10:54 #911 Опубліковано 27 Січня, 2014 в 10:54 В Миколаєві мітингувальники засікли РОСІЙСЬКИХ!!! спецназівців із ССО (Сили Спеціальних Операцій)!!!Юрій Макаров стверджує у ФБ наступне:Цього разу холостий. Повірте моєму філологічному вуху, за вимовою хлопці наші. Але це не виключає інших випадків.
Sem Опубліковано 27 Січня, 2014 в 11:00 #912 Опубліковано 27 Січня, 2014 в 11:00 В Миколаєві мітингувальники засікли РОСІЙСЬКИХ!!! спецназівців із ССО (Сили Спеціальних Операцій)!!! Ось вам і факти, Панове. А сама ПР закликає до мирного вирішення ... Не дивно що вони в свій час "ужесточили" обіг зброї та її продаж. Тепер зрозуміло звідки на Майдані з"явились жертви від вогнепальних поранень !!!
Dr.Martenz Опубліковано 27 Січня, 2014 в 11:09 #913 Опубліковано 27 Січня, 2014 в 11:09 бля, та це страйкболісти чи реконструктори. не нагнітайте
Ura Опубліковано 27 Січня, 2014 в 11:13 #914 Опубліковано 27 Січня, 2014 в 11:13 УВАГА!!!!!! Люди приїжджайте на Лідавську,потрібно поновити барикади бо не вистачае людей!!!!!!!!!!P.s прохання координатора Сергія.
Lovetstiney Опубліковано 27 Січня, 2014 в 11:15 #915 Опубліковано 27 Січня, 2014 в 11:15 В Миколаєві мітингувальники засікли РОСІЙСЬКИХ!!! спецназівців із ССО (Сили Спеціальних Операцій)!!! Щось мене трошки беруть сумніви на рахунок ССО. Схоже на якісь провокації. Та й одягнута та кучка людей якось різношестно, а не як спецслужби. Деякі новини і відео просто дивують. Треба логічно фільтрувати...Колись і в Луцьку коли приїзджав польський президент, то також була сумка в хлопця що кинув яйцем... і був напис Свобода...А як виявилось він був зі сходу...і далеко не від партії Свобода.
kellax Опубліковано 27 Січня, 2014 в 11:34 #916 Опубліковано 27 Січня, 2014 в 11:34 УВАГА!!!!!! Люди приїжджайте на Лідавську,потрібно поновити барикади бо не вистачае людей!!!!!!!!!!P.s прохання координатора Сергія.Зараз підтянуся, ви вказуйте відразу куди краще підходити - де найменше людей і де потрібна допомога.
pura Опубліковано 27 Січня, 2014 в 11:52 #917 Опубліковано 27 Січня, 2014 в 11:52 За стриманість і намагання мирно вирішити конфліктну ситуацію подякував лідерам опозиції голова Волинської ОДА Борис Клімчук.Про це повідомив власкор IA ZIK.Слід відзначити, що в біля входу до ОДА чергували кілька працівників міліції. А в приміщенні облдержадміністрації перебував також начальник УМВС у Волинській області Олександр Терещук.Під час оперативки голова Волинської ОДА Борис Клімчук, який минулої п’ятниці написав заяву про звільнення, подякував громаді за стриманість і прагнення до мирного врегулювання політичної кризи.«Хочу подякувати всім волинянам за те, що ведуть себе стримано і толерантно. Обговорюють політичну ситуацію на Майдані та на кухні», – зазначив Клімчук.Він також висловив вдячність лідерам опозиції за підписання спільної заяви, що діятимуть в рамках правового поля і не створюватимуть паралельних органів влади.
INVICTUS Опубліковано 27 Січня, 2014 в 14:37 #918 Опубліковано 27 Січня, 2014 в 14:37 про який діалог з яником взагалі може йти мова? хіба вже з 100-го разу не зрозуміло, що він всерівно на*бе і зробить на свою користь???він має піти із своє бандою в забуття... сам, чи з нашою допомогою!!!
Abrikos Опубліковано 27 Січня, 2014 в 16:34 #919 Опубліковано 27 Січня, 2014 в 16:34 що за акція була сьогодні після обіду біля податкової? стояли кілька авто з прапорами на аварійках, група людей біля центрального входу теж з прапорами України і червоно-чорним. Проїзжав на машині, не мав змоги поцікавитися
Sem Опубліковано 27 Січня, 2014 в 19:33 #920 Опубліковано 27 Січня, 2014 в 19:33 Нам лишиться тільки одне - відділитися від східної України на якій лишиться ПР та створити свою державу зі столицею у Львові. Бо янукович сам добровільно не віддасть своє золоте корито.В такій ситуації потрібно буде негайно витісляти прибічників ПР та їх очільників + в догонку до них і силовіків (які не перейдуть на наш бік) за межі ВІЛЬНОЇ Західної України, Якщо ми їх не видворим, так як це зробила Литва з Комуняками в 90-тих роках, (от тоді буде мир і добробут в нашій країні) то вони дубуть мутити та підривати благоустрій.
moZok Опубліковано 27 Січня, 2014 в 20:05 #921 Опубліковано 27 Січня, 2014 в 20:05 що за акція була сьогодні після обіду біля податкової? стояли кілька авто з прапорами на аварійках, група людей біля центрального входу теж з прапорами України і червоно-чорним. Проїзжав на машині, не мав змоги поцікавитися Автомайдан вычислял где сейчас находятся вояки волынской налоговой полиции І що розвідка говорить по цьому поводу???
moZok Опубліковано 27 Січня, 2014 в 20:23 #922 Опубліковано 27 Січня, 2014 в 20:23 В КиевеСкоро пожарных уже будут посылать...http://www.volynpost...iia-v-kyiv-fotoЦе погано... Але щось мені підсказує, що податкова міліція може тільки підприємців щемити, а от на передовій проти коктелей Молотова "hero" серед них не виявиться... Можуть першими створити прецидент залишання посту без вказівки)))
bazoomba Опубліковано 27 Січня, 2014 в 20:44 #923 Опубліковано 27 Січня, 2014 в 20:44 Ну так это не тетки- инспектора.... У них есть отряды силовой поддержки, что то типа беркута... а ще пишуть що на Волині владу контролює народ ... чого тоді накази з Києва діють? чи я щось не розумію?
Sem Опубліковано 27 Січня, 2014 в 21:33 #924 Опубліковано 27 Січня, 2014 в 21:33 http://www.volynnews...haty-do-kyyeva/Почитай...."Милиция и т.д. с народом" будет только тогда, когда станет ясно, что Я. уже точно п-здец....Тогда они будут, как сейчас бондарь с шибой, лезть в попу без мыла, рассказывать что в душе они были всегда, конечно, "с народом", лишь бы остаться у корыта... Вроде прошли уже это в 2005-том...Доречі вже поговорюють що яцик проплатив Луцькій міліції щоб вона ТОЧНО не була з народом і нарешті почала відкривати К.справи на народ.
Sem Опубліковано 27 Січня, 2014 в 22:17 #925 Опубліковано 27 Січня, 2014 в 22:17 Не только луцкой...Сегодня проскакивали сообщения, что приняли решение, об увеличении количества подразделений беркута до 30 тысяч человек (?), а это сколько еще полковничье/генеральских должностей...пилить не перепилить....Да и рядовой состав этих подразделений не слишком обделен: зарплата около 5-ти тысяч гривен плюс за "стояние", как сейчас в Киеве, "боевые"... Они там готовы стоять и до 15-года...И армии пообещали сегодня поднять оклады в два раза...Так, что Я. тылы свои сегодня прикрыл....Це хід конем від яника, цікаво де він візьма гроші на це все - бюджет не резиновий.Та якщо це правда то до військових можна буде звертатись лише за мораллю та гідність - бож давали клятву народу а не золотому унітазу.(це так яник готується до війни з непокірними рабами !)
Рекомендовані повідомлення
Заархівовано
Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.