Перейти до змісту

Майдан? - Майдан!

kudrom

Рекомендовані повідомлення

• Відповідей 2,4 тис
  • Створено
  • Остання відповідь
Опубліковано

ми ще режим не повалили, а вже говорите про те, кого обирати президентом.... давайте одну справу до кінця доведемо... та й може краще проясниться, хто більш цього вартий

Опубліковано
Мені імпонує Порошенко. А, що ви думаєте?

А, я голодний, злий і недобрий.

Порошенко вмів пристосовуватись в різних урядах. Де гарантія, що він не пристосується до путіна?

З Путіним прийдеться домолятись любому прнезиденту.Як і Путіну з нашим теж.

Зараз нам треба зайти в ЄС, а потім довго і наполегливо будувати нормальну країну.

Опубліковано

а що думаєте про отаку закідушку? чиїх рук справа і тд і тп...

Моя думка...справа влади.. ну чисто з логіки "кому вигідно"

Це ж старе відео. Було також рік тому на Борді.

Один з коментів:

До дати придивіться. 15.10.12

Про що мова взагалі?!

Ось і є продажна робота засланця. Або засранця.

Опубліковано

Це ж старе відео. Було також рік тому на Борді.

Один з коментів:

До дати придивіться. 15.10.12

Про що мова взагалі?!

Ось і є продажна робота засланця. Або засранця.

Так там обговорюють події теперішні вроді як... чи я щось путаю... явно слова про бійку з омоном і тд...

Сорі якшо туплю... Дату бачив...

Опубліковано

http://www.youtube.com/watch?v=aCYH4_WsLuA

це 2012 рік...Все можливо

Опубліковано

А мені страшно за людей, що в Києві. Владу повалити буде не просто, Янукович з Азаровим іти у відставку не збираються, тільки тягнуть час. Якщо опозиція буде повільно провадити дії, можуть ряди аквівістів рідіти. Невідомо, що буде з введенням військ. Можуть постраждати прості люди, а потім наша влада примінити репресії до опозиціонерів та активістів.

Опубліковано

Был и видел три направления.

1)-Януковича& Азиров

2)Яценюки,Тягнибоки и т.д. и т.п.

3)Люди-которым нах не надо пункты 1 и 2,людям просто хочется быть и чувствовать себя людьми.

И эти ё...ые гасла, кто не с нами тот москаль-Для чего?!!!

Я знаю россиян которые переживают вместе с нашим народом Украины!Этот азиат Путин со своим плюшевым другом и этот пахан Янык с татарвой, делят деньги и ресурсы,а люди для них -рабы.Явное определение для рабов-это не способность объединиться,а эти высловы (москаль,хохол)только лишь разъединяют народы.Не будьте рабами узколобых правителей!У них нет культурных ценностей и принципов!Молодёжь-думайте чего там орать!Вы оскорбляете в первую очередь обычных людей россиян.Я за свободу Украины и я за Европу,но кто сказал,что оппозиция или нынешняя власть ,даст нам требуемое?Придёт время когда путиновский режим будет разрушен таким же принципом как сейчас у нас,а может ещё и с большим кровопролитием;и кто же будут эти люди?Москали?Кацапы?Хохлы?Нет!Это будут такие же люди как и Украинцы которым надоело это гестапо!

P.S. советую съездить в Россию,Крым и пообщаться с простыми,такими как и мы с вами людьми и понять,что мы все Славяне!То,что не удалось татаро-монгольскому игу,в лице азиатов и татарвы,весьма успешно воплощается в жизнь через президентское правление наших государств.Славян делят как скотину на убой.Только вдумайтесь!Будем едины!Это нас не только отличит от рабов,но ещё и даст возможность достигать желаемого.

Опубліковано

комуняки запропонували свою постанову, яку в принципі опозиція може голосувати і буде голосувати

так шо ту бі контіньюд

Опубліковано

Всі виїзджають на Київ.

Такі люди, реальні міліонери з Луцька посідали на свої джипи та поїхали на підтримку революції. Також для всіх бажаючих автобуси о 22 00 з Театрального.

Опубліковано

А що просрали то?

Відповідно до закону, цього року ініціювати відставку уряду Азарова уже неможливо.

Українська правда

ЗАШИБІСЬ :(

Опубліковано

Верховна Рада не підтримала відставку уряду України

Хай йому грець... Тепер здається потрібно більше ніж мирний мітинг

Опубліковано

А що просрали то?

Відставку уряду парламентом. Тепер по закону, до цього питання можна повернутися лише через рік...

Опубліковано

Б*ть Коммунисты резко за АС с ЕС стали. Только мне кажется, что это полный маразм? Такое ощущение, что смотрю Цирк Монти Пайтона :0156:

Опубліковано

Б*ть Коммунисты резко за АС с ЕС стали. Только мне кажется, что это полный маразм? Такое ощущение, что смотрю Цирк Монти Пайтона :0156:

я з першого дня роботи Ради дивлюся цирк

Заархівовано

Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.

Hosting Ukraine
AliExpress WW

• Створити...