Перейти до змісту

Майдан? - Майдан!

kudrom

Рекомендовані повідомлення

Опубліковано
Шкода мені хлопців і дівчат, які стоять на майдані Незалежності. Їхнє віче, порівняно з тим що на Європейській площі, як літературний гурток проти величезного багатого театру. Хоча почалось все тут і без них політики б майдан не зібрали.
Руслана на майдані Незалежності. Каже речі протилежні тим, які звучать на Європейській площі. Стверджує, що єдина мета нинішнього ‪#‎ЄвроМайдан‬ -- євроінтеграція, а заклики "банду геть", імпічмент і все інше -- абсолютно не на часі. А далі -- "Дикі танці"

Виходить, в нас тепер два майдани. Вони відрізняються не лише наявністю чи відсутністю партійної символіки, а і гаслами, ідеєю. Не встигли об'єднатись, як вже розділились? Сумно...

© Plum

• Відповідей 2,4 тис
  • Створено
  • Остання відповідь
Опубліковано

RePlay хочеш відчути тут зараз як діє влада тоді тобі стане зрозуміліше як демократичним способом слід домагатись своїх прав. Тому не троль тута.

Опубліковано
20:07. Шкода, що я не можу бути одночасно і на майдані Незалежності, і на Європейській площі. Під час останньої пісні Руслани в бік Європейської площі пройшло дві команди Беркуту. Буду йти туди...

© Plum

Опубліковано

Kompolom, тримай

Шановні співвітчизники!

Найближчим часом я зроблю широке інтерв'ю на телебаченні і відповім на всі запитання. А сьогодні я хотів би підкреслити - альтернативи побудові суспільства європейських стандартів в Україні немає. І моя політика на цьому шляху завжди була й залишається послідовною.

Реформи, які ми здійснюємо, - це підтвердження того, що ми йдемо європейським шляхом.

Ми будуємо державу, в якій права людини, рівність усіх перед законом, право вибору, соціальний захист є найвищими цінностями для всіх, без різниці, в якому ти регіоні проживаєш чи на який майдан виходиш.

І як Президент хотів би запевнити громадян України - я буду розбудовувати і зміцнювати ці незаперечні фундаменти нашого життя. У нас ніхто не вкраде мрію про Україну рівних можливостей, про європейську Україну. Так само як ніхто не зіштовхне нас з праведної дороги, що веде до цієї мрії.

Ми багато пройшли, і ще немало нам пройти належить. Найскладніше на цьому шляху були, є і завжди будуть економічні проблеми. Але я був би нечесним і несправедливим, якби не подбав про найбільш знедолених і незахищених, на яких може лягти основний тягар перехідного періоду.

Я був би, м'яко кажучи, неправий, якби не зробив усього, що треба зробити, щоб люди не втрачали робочі місця, щоб вони отримували заробітні плати і пенсії, стипендії.

Я хочу, щоб у нашій великій українській родині був мир і спокій. Як батько не може залишити сім'ю без хліба, так і я не маю права залишити людей напризволяще з тими проблемами, які можуть виникнути, якщо під тиском, який ми відчуваємо, зупиниться виробництво, і мільйони громадян будуть викинуті на вулиці.

Тому мені доводиться вдаватися до непростих рішень. Тому я інколи ризикую бути незрозумілим. І тому я прошу сьогодні наш народ уважно вислухати мене особисто.

Я ніколи не зроблю жодного кроку на шкоду Україні і народові. Воля громадян України була, є і буде вирішальною для кожного мого рішення. Я хочу, щоб люди знали це.

Я дякую всім за високу громадянську свідомість. В інтерв'ю телевізійним каналам я більш детально розкажу про наші спільні кроки та дії, які ми будемо робити разом.

Сподіваюся на розуміння і підтримку.

Я вірю - ми подолаємо всі труднощі на шляху розбудови нашої держави, бо нема таких перепон, які не подолав би мудрий і згуртований народ.

Ми ніколи і нікому не повинні дозволяти заважати нам. Молитви і мрії мільйонів покладаються на Господнє рішення.

Опубліковано

І відповідь Євромайдану:

Отже, президент нарешті нас помітив і навіть звернувся із заявою, в якій обіцяє дати розлоге інтерв'ю, не дати вкрасти мрію і захистити гнаних та голодних. Звісно, це неабиякий прогрес (після кількох днів мовчанки). Шкода тільки, що він витратив ці дні (бо як іще пояснити його непоспіх?) на вкладання такої велемовної заяви, тоді як нам вистачило б куди лаконічнішого: "Я підпишу Угоду про асоціацію із ЄС на саміті у Вільнюсі". Доки президент не зробить такої заяви та не підкріпить її ділом, ми лишаємось на своїх позиціях та не відступаємо ні на крок.
Опубліковано
20:19. На Європейській площі повідомляють про підготовку провокацій з боку СБУ і Беркуту. Про бус провокаторів повідомили міліцію, та бездіє.
20:20. Починається якась сутичка. Зі сцени лунають заклики до Беркута відступити і припинити провокації

© Plum

Опубліковано
20:34.Беркут проривався через юрбу, людей кидали на землю. Яценюк вийшов до них. Народ скандує "Ганьба", "Крок назад" і "Революція"

Сутички, газ пішов, беркут тисне

20:36. Беркут одягає протигази. В повітрі запах диму

© Plum

Опубліковано
20:34.Беркут проривався через юрбу, людей кидали на землю. Яценюк вийшов до них. Народ скандує "Ганьба", "Крок назад" і "Революція"

Сутички, газ пішов, беркут тисне

20:36. Беркут одягає протигази. В повітрі запах диму

© Plum

Ось і все... Як би сумно не звучало, та фініта ля комедія (

Опубліковано

Ось і все... Як би сумно не звучало, та фініта ля комедія (

Навряд, чи все. Влада своїми жорсткими діями навпаки активізовує людей.

Ну я згоден, та аби крові не було!

Опубліковано
20:58. Беркут організовано, не повертаючись спиною до свого народу і виставивши кийки перед собою, відступив! Народ скандує "Дякуємо!" та "Міліція з народом!"
21:00. На Європейську площу повернулись пісні.

© Plum

Опубліковано

як я розумію, мета Баркута була лише відбити ту розсекречену машини, команди "фас" нема, Яник схоже готовий відступити

Опубліковано

На Європейську площу з вулиці Трьохсвятительської спустились кілька сотень бійців «Беркута», біля Українського дому розпочалася бійка з мітингувальниками.

Як передає кореспондент УНІАН, мітингувальники застосовують палиці та металеві прути.

Міліція застосовує шумові гранати та сльозогінний газ. Лідер “Батьківщини” Арсеній Яценюк намагається владнати конфлікт.

Він ходить між бійцями “Беркута”. Також він закликає мітингувальників припинити атаку на міліціонерів.

На даний момент «беркутівці» стали в очепленні навколо УНІАН, з боку Європейської площі та частково з боку вул. Трьохсвятительської.

Водночас, як стало відомо УНІАН з джерел у правоохоронних органах, до Європейської площі підтягуються щонайменше 1 тис. спецпризначенців.

http://www.unian.ua/news/607386-na-evropeysku-ploschu-ztyaguyut-berkuta-znovu-rozpochalasya-biyka-z-mitinguvalnikami.html

Опубліковано

Сьогодні поїздом на Київ

Беркут доречі справді тримає певну дистанцію і рішучих дій не приймає. Але в свою чергу люди що " мирно " мітингують - дражнять їх сльозоточивим газом балончиків, а деякі навіть підскакують до них по типу ну давайте ...йдіть сюди ... Беркут тримається стримано, хоча повірте що методи в них могли бути більш дієвіші ((( ...

Я за мітинг ( мирний ), бо при такому варіанті що є зараз важко буде щоб пройшли мітинги без жертв. Надіюсь все пройде без жертв, а організатори будуть трошки стримувати людей від непродуманих дій ...

І результатом цього волевиявлення народу стане ще одна країна - Україна ...в списку ЄС ...

Опубліковано

Офіційна заява організаційного комітету #ЄвроМайдан щодо фінансової допомоги.

На даний момент #ЄвроМайдан може приймати кошти тільки наступними способами і за наступними реквізитами:

1. у готівковій формі під стелою на Майдані Незалежності, шукайте прозору скриньку на столах.

2. Перерахуванням на картку Приватбанку № 4149 4378 0986 5502 (поповнення рахунку Луценка Ігоря Вікторовича)

3. Безготівковим перерахуванням на рахунок:

Отримував: ПриватБанк

Код отримувача коштів: 14360570

МФО: 305299

Рахунок отримувача: 29244825509100

Призначення платежу: для поповнення картки № 4149 4378 0986 5502, Луценко Ігоря Вікторовича

4. WebMoney

Гривні : U210967509487

Рублі : R682378601200

Долари : Z138021426280

На даний момент це всі реквізити по яким #ЄвроМайдан може отримувати кошти.

Дякуємо Вам.

Опубліковано

Беркут тримається стримано, хоча повірте що методи в них могли бути більш дієвіші ((( ...

Погоджуюсь. Але одна організація вже оголосила про більш радикальні дії. Тому, у випадку силового протистояння (я зараз не тільки про Тризуб), можуть бути дуже серйозні наслідки. Для всіх.
Опубліковано

І відповідь Євромайдану:

Отже, президент нарешті нас помітив і навіть звернувся із заявою, в якій обіцяє дати розлоге інтерв'ю, не дати вкрасти мрію і захистити гнаних та голодних. Звісно, це неабиякий прогрес (після кількох днів мовчанки). Шкода тільки, що він витратив ці дні (бо як іще пояснити його непоспіх?) на вкладання такої велемовної заяви, тоді як нам вистачило б куди лаконічнішого: "Я підпишу Угоду про асоціацію із ЄС на саміті у Вільнюсі". Доки президент не зробить такої заяви та не підкріпить її ділом, ми лишаємось на своїх позиціях та не відступаємо ні на крок.

Ми вже мали президента ніякого, тепер цей так само став безхарактерним.

Поки що його ,,країна рівних можливостей,, найбільшу вигоду принесла його синку.

Заархівовано

Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.

• Створити...