Перейти до змісту

Куплю сталеві диски на Volkswagen R 14

vagus

Рекомендовані повідомлення

Куплю сталеві диски на Volkswagen R 14 4х100. Потрібно 4 шт головне щоб були не криві і адекватна ціна. О99-290-81-2О чекаю пропозицій.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

125грн.шт.+ваш шиномонтаж.Всі питання через приват(домовлю з людиною!!Я не в Україні)
Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

http://board.lutsk.u...-18565r14-zima/ 125грн.шт.+ваш шиномонтаж.Всі питання через приват(домовлю з людиною!!Я не в Україні)

Дякую що відгукнулись. У Вас трохі ціна завищена за ці диски. Дзвонив на шрот в Дерно там у них дешевші але для мене задорого.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Є 4 колеса з 14-кою, якраз стояли на пассаті (B4). Здається два чорних і два сірих, за 300 віддавби (після того як резину скину)

Може вам ще й зимову резину тра? :_07:

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Є 4 колеса з 14-кою, якраз стояли на пассаті (B4). Здається два чорних і два сірих, за 300 віддавби (після того як резину скину)

ну це більш менш підходяща ціна треба булоб стан глянути. Резину дякую але є своя нова. Скіньте номер свій.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

ну це більш менш підходяща ціна треба булоб стан глянути. Резину дякую але є своя нова. Скіньте номер свій.

0996429828

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Заархівовано

Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.

• Створити...