Перейти до змісту

Водій-порушник після затримання міліціонерами раптово помер


ineedmoney

Рекомендовані повідомлення

Після затримання працівникам ДАІ, водію-порушнику стало зле і медики Турійської центральної районної лікарні констатували смерть чоловіка.

Про інцидент повідомляє 13 листопада СЗГ УМВС України у Волинській області.

Затримання відбулося 13 листопада, близько 5-ї години ранку.

У цей час працівники взводу забезпечення супроводження роти дорожньо-патрульної служби ДАІ, підпорядкованої УМВС України у Волинській області, після відпрацювання міста Любомль поверталися до Луцька.

Правоохоронці помітили автомобіль, що рухався з порушенням Правил дорожнього руху та з увімкненим дальнім світлом.

Вийшовши зі службового авто, державтоінспектор рукою із жезлом та ввімкненими проблисковими маячками подав знак про зупинку, однак водій проігнорував законну вимогу працівника міліції. Правоохоронці розпочали переслідування вказаного автомобіля.

Помітивши наряд ДАІ, правопорушник, збільшивши швидкість, почав рухатися у напрямку селища Турійськ. При в’їзді у населений пункт на залізничному переїзді він пошкодив піддон картера автомобіля, а відтак зменшив швидкість. Біля будинку, де правопорушник жив разом зі своєю співмешканкою та її батьками, його затримали працівники ДАІ.

«На місце події викликали слідчо-оперативну групу Турійського РВ УМВС України у Волинській області. Оскільки чоловік вів себе збуджено, агресивно та чинив активний опір, працівники міліції застосували спецзасоби, тобто вдягнули наручники.

Після цього вирушили до райвідділу для оформлення процесуальних документів», - розповів начальник УМВС України у Волинській області генерал-майор міліції Олександр Терещук.

У міліції кажуть, що дорогою до відділку чоловік поводив себе неадекватно, кричав і намагався втекти, однак біля райвідділу раптово заспокоївся і перестав реагувати на оточуючу обстановку. Правоохоронці прийняли миттєве рішення: не заходячи до приміщення міліції, службовим автомобілем доставили його доТурійської центральної районної лікарні.

Проте лікарі констатували його смерть.

Де саме помер чоловік – у машині ДАІ чи в лікарні – поки що невідомо. Тіло чоловіка доставлено до паталогоанатомічного відділення ТурійськоїЦРЛ. Для встановлення причин його смерті призначена комплексна судово-медична експертиза. За попередніми даними судмедексперта, у молодика діагностовано гостру серцеву недостатність. Тілесних ушкоджень, які б свідчили про насильницьку смерть, на тілі покійного не виявлено.

Покійний – 20-річний уродженець Донецької області. Раніше він неодноразово потрапляв до поля зору правоохоронців, а відтак притягувався до адміністративної (за порушення Правил дорожнього руху) та кримінальної (за незаконне заволодіння транспортним засобом) відповідальності.

За фактом смерті чоловіка проводиться перевірка.

Інформація з волиньпосту.

Пізніше в стрічці оновлень на ютубі побачив дане відео.

Дійсно, не думаю що 20-річний хлопчина міг бути приступ.....

На мою думку все зводиться до відношення міліціє до громадян.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Дійсно, не думаю що 20-річний хлопчина міг бути приступ.....

На мою думку все зводиться до відношення міліціє до громадян.

А статистикою чоловічої смертності і причинами цікавилися?

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

20 річний хлопчина неодноразово уганяв чужі авто.

Яке відношення вам більше подобається

-коли такий фкраде ваше авто, чи коли влупить вас на креденому?

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Покійний – 20-річний уродженець Донецької області.

"Данецкий пацан живим не сдался"...

а якшо серйозно то тут явно без "порошочка" не обійшлося... 100% шо під кайфом був...

але може і перенервувався хлопець....

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

шось нагадує...

Рафик говорит, он сам очки снял, по полу ударил и ногой начал свои очки топтать. Потом вытащил скрипку, начал разбивать об дверь подъезда, говоря «смотрите. какой я сильный скрипач». Эти говорят: «Брат, мы не хотим с тобой драться»- «Нет, посмотрите, какой я сильный». Как Кинг-Конг бил себя в грудь, ребра все себе сломал. Даже после этого он не успокоился. Рафик друзей взял, говорит, давайте пойдем, домой зайдем, это- шизофреник. Он говорит: «Нет, подождите». Локтем себе ударил в солнечное сплетение - внутреннее кровоизлияние. И еще говорит: « вы, дзюдоисты, я вам покажу прием»- взял себя за затылок и в окно первого этажа. Типа, «смотрите, какой я прием знаю». Рафик с друзьями быстро прибежали в милицию, говорят: « там человек сознание потерял, сумасшедший». Вот так это было по рассказам Рафика.
Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

При 180-200 встигли помітити порушення, зупинитися, вийти з машини та ще й помахати жезлом :_36:

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Щось таке чув від людей ніби його шокером там ковбасили. Ну тож якось дивно молодий пацан і від серця помер.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Заархівовано

Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.



×
×
  • Створити...