Lexx_Giant Опубліковано 9 Листопада, 2013 в 18:22 Поділитися #1 Опубліковано 9 Листопада, 2013 в 18:22 У кого є досвід влаштування електричної теплої підлоги? Цікавить навантаження на електромережу.. та й взагалі нюанси встановлення. Планую замутити в коридорі для проби.) Посилання на коментар Поділитись на інші сайти Поділитися
romaxa11 Опубліковано 9 Листопада, 2013 в 18:44 Поділитися #2 Опубліковано 9 Листопада, 2013 в 18:44 Навантаження від 130Вт/м.кв./год Якщо обігріватиме коридор без додатових нагрівачів, то 160-180Вт/м.кв./год. Якщо встановиш терморегулятор, а під низ екструдований пінополітирол, то витрати можна зменьшити на 40%. Якщо грамотна теплоізоляці приміщення, то й ще більше. Посилання на коментар Поділитись на інші сайти Поділитися
Lexx_Giant Опубліковано 9 Листопада, 2013 в 18:59 Автор Поділитися #3 Опубліковано 9 Листопада, 2013 в 18:59 Оооо.. дякую за швдку відповідь.)Поясню ситуацію.. Підлога в мене в коридорі на лагах.. по них дошки.. зверху по дошках тоненька ДВП..Думки вголос.. Планую.. по цьому всьому дати фанеру 7-10мм на неї покласти нагрівальну плівку на теплоізоляцію.. і поверх постелити ламінат.. Якось так поки.) Посилання на коментар Поділитись на інші сайти Поділитися
romaxa11 Опубліковано 9 Листопада, 2013 в 19:08 Поділитися #4 Опубліковано 9 Листопада, 2013 в 19:08 Найрозумніше в твоєму випадку не робити нічого. Справа в тому, що тонкі нагрівальні плівки просто не можна класти в такий дерев'яний бутерброд. Вони надзвичайно тонкі, ізоляції практично ніякої, вона може легко пробитись і оголити провідник з струмом, далі наслідки сумні. Не вигадую, в однієї жіночки, яка має дачу в Ківерцях, був аналогічний бутерброд і підлога почала займатись. Добре, що жіночка була присутня при цьому всьому і дачка не згоріла. Більше того, я не впевнений що в тих плівок є хоч якісь сертифікати якості, оскільки по вимогах нашого законодавства провідник з струмом має знаходитись в ізоляції, а не бути тоненьким шаром заламінованим. Посилання на коментар Поділитись на інші сайти Поділитися
Vadimm Опубліковано 9 Листопада, 2013 в 19:10 Поділитися #5 Опубліковано 9 Листопада, 2013 в 19:10 Планую.. по цьому всьому дати фанеру 7-10мм на неї покласти нагрівальну плівку на теплоізоляцію.. і поверх постелити ламінат.Яку нагрівальну плівку? Тепла підлога в "класичному" розумінні то троха не то, а нагрівальна плівка зазвичай кладеться не під ламінат а під килимове покриття. Взагалі-то мій кум займається теплими підлогами (і продажем і монтажем), в тому числі і нагрівальними плівками, якщо хочеш - дам номер - проконсультує. Посилання на коментар Поділитись на інші сайти Поділитися
Lexx_Giant Опубліковано 9 Листопада, 2013 в 19:13 Автор Поділитися #6 Опубліковано 9 Листопада, 2013 в 19:13 Нічого не робити тож варіант.. )))І все таки..Які твої пропозиції по влаштуванні на старій підлозі.. нової теплої?Канєш хочу... давай номер в приват.) Посилання на коментар Поділитись на інші сайти Поділитися
romaxa11 Опубліковано 9 Листопада, 2013 в 19:20 Поділитися #7 Опубліковано 9 Листопада, 2013 в 19:20 Ламінат над теплою підлогою також не найкращий варіант. Ламінат - це в тому числі і токсичні клеї, їх підігрівання спричиняє випаровування, людина цим дихає, нафіга? Крім того, ламінат - це теплоізолятор, його прогрів досить утруднений. Не кожен ламінат любить прогрів і перепади температур, його може певним чином вести. Розглядай так: є дошки (теплоізолятор), на них стяжка з армувальною сіткою, на стяжку нагрівний кабель, плиточний клей, плитка. Тоді все гуд. Хоча на дошки б ще поставити 2см екструзію, щоб вони не піддавались перепадам температури.. Виправив з армувальною сіткою. На дошки 2см пінополістирол (твердий кольоровий пінопласт - горить страшно, обережно), далі стяжка 3-4см з сіткою, потім вкладаєш кабельок (скажеш площу, скажу довжину), замазуєш клеєм, ставиш плитку - на зиму теплий коридор підлога піднімається на 7-8см, хоча можна мутити з стяжкою і виграти 1см. Посилання на коментар Поділитись на інші сайти Поділитися
Lexx_Giant Опубліковано 9 Листопада, 2013 в 19:31 Автор Поділитися #8 Опубліковано 9 Листопада, 2013 в 19:31 http://www.pod-nogam...ol-pod-laminat/http://mirtepla.in.u...show=item&id=28Гон?З.І. На рахунок випаровування клею згоден.По ходу.. доведеться таки заливати і класти плитку... думав обійдеться малою кровю.((Рекомендую почита.http://www.forumhouse.ru/threads/57617/ Посилання на коментар Поділитись на інші сайти Поділитися
romaxa11 Опубліковано 9 Листопада, 2013 в 19:41 Поділитися #9 Опубліковано 9 Листопада, 2013 в 19:41 Гон? я свою думку сказав, плюс перевірена практикою. Якщо хочеш в приват скину де можна знайти жіночку-бухгалтера яка погралась такою підлогою, вона все краще за мене розповість? Там ще є мінус, через мінімальну товщину контакти можуть нефунциклірен нормально. Оскільки там паралельне з'єднання використовується, то деякі зони можуть гріти, деякі ні. Бувало й таке. Загалом спробуй, а вдруг По ходу.. доведеться таки заливати і класти плитку... думав обійдеться малою кровю.(( Ні, просто ти на ламінат і на плівку не попав, а підлогу все одно б заливав потім Посилання на коментар Поділитись на інші сайти Поділитися
Tatarin Опубліковано 9 Листопада, 2013 в 19:41 Поділитися #10 Опубліковано 9 Листопада, 2013 в 19:41 бери Теплолюкс. перевірено надійно . Ну і звичайно ж плитку ,який в коридорі ламінат ,та ще й з підігрівом Посилання на коментар Поділитись на інші сайти Поділитися
Vadimm Опубліковано 9 Листопада, 2013 в 19:42 Поділитися #11 Опубліковано 9 Листопада, 2013 в 19:42 Lexx_Giant,телефон відправив.Любий нагрів під поганим теплопровідником - гон. Порівняй отут теплопровідність деревини і плитки і сам подумай - нафіга воно тобі? Посилання на коментар Поділитись на інші сайти Поділитися
Lexx_Giant Опубліковано 9 Листопада, 2013 в 19:58 Автор Поділитися #12 Опубліковано 9 Листопада, 2013 в 19:58 Та ну нах пробувати.. я краще на тут запитаю і не буду вчитися на своїх помилках.)Дякую за цінні поради... Буду рухатись в сторону стяжки. Посилання на коментар Поділитись на інші сайти Поділитися
Andruha_gpz28 Опубліковано 9 Листопада, 2013 в 22:26 Поділитися #13 Опубліковано 9 Листопада, 2013 в 22:26 Лєкс, ти що, всю зиму спати в коридорі на підлозі збираєшся? ))) Посилання на коментар Поділитись на інші сайти Поділитися
Lexx_Giant Опубліковано 10 Листопада, 2013 в 07:55 Автор Поділитися #14 Опубліковано 10 Листопада, 2013 в 07:55 Тьфу тьфу тьфу... В голос такого навіть не кажи... бо ше наврочиш..)))) Посилання на коментар Поділитись на інші сайти Поділитися
romanooof Опубліковано 17 Листопада, 2015 в 15:12 Поділитися #15 Опубліковано 17 Листопада, 2015 в 15:12 Ламінат якщо хочеш ставити то треба вибирати спеціальний для теплих підлог, бо у звичайному від температурного режиму(нагрів-остивання) тріскають замики, і крім токсичних випарів, ще й ламінат повиходить з ладу, а загалом найкраще плитка для теплої підлоги. Ана рахунок виробників то можу український Вокс порадити http://tepla-pidloga.if.ua/ Посилання на коментар Поділитись на інші сайти Поділитися
a.shmat Опубліковано 17 Листопада, 2015 в 22:31 Поділитися #16 Опубліковано 17 Листопада, 2015 в 22:31 Не пройшло і два роки... Посилання на коментар Поділитись на інші сайти Поділитися
jack74 Опубліковано 18 Листопада, 2015 в 08:47 Поділитися #17 Опубліковано 18 Листопада, 2015 в 08:47 Ламінат якщо хочеш ставити то требаа нічо, шо два роки пройшло? Посилання на коментар Поділитись на інші сайти Поділитися
Рекомендовані повідомлення
Заархівовано
Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.