Перейти до змісту

Заблокований інтернет

Рекомендовані повідомлення

Опубліковано

Доброго Вечора.

На роботі немає інтернета, тобто він є, але для працівників блокований. Працює тільки почта. Колись приходили хлопці з ноутом та брали і відключали мережевий кабель від мого компа і підключали у ноут і щось там прописували, то у них інтернет був. Я думаю що інтернет то є, але блокується чи просто прописані налаштування тільки для почти. Можливо хтось знає, чи можна зробити повноцінний інтернет, а то якось без інтернета.....

Опубліковано
На роботі немає інтернета, тобто він є, але для працівників блокований
Мабуть, якщо у тебе інтернету немає, то це так задумано адміністратором, не раджу починати самодіяльність, бо можна з роботи вилетіти на раз (в залежності від політики на вашій фірмі).
Опубліковано

може у Вас в менежі якась групова політика безпеки і інтернетом працівникам (крім пошти) користуватись нізя

Опубліковано

взагалі ні на які сайти не заходить крім пошти?

якщо так, то це точно на адмінстраторському рівні, хоча я сумніваюсь.

спробуйте зайти на диск C:\Windows\system32\drivers\etc\ та скопіюйте звідти файл "hosts", скиньте цей файлик сюди, я гляну.

деякі адміни прописують там адреси різних сайтів, та тим самим блокують до них доступ

Опубліковано

Я так розумію, вона просто шифрує те що ви в інтернеті, а у мене взагалі його немає. Чи я щось не так зрозумів?

Правильно, але в мене проблема трохи інакша:

Інтернет інтертелеком "дитячий" - 35 грн/міс, але блокує всі соц мережі та заборонені ресурси.

Коли поставив програму - то вона зашифрувала з'єднання, і тим самим розблокувала всі сайти.

Може і вам допоможе.

• Адміністратори
Опубліковано

взагалі ні на які сайти не заходить крім пошти?

якщо так, то це точно на адмінстраторському рівні, хоча я сумніваюсь.

спробуйте зайти на диск C:\Windows\system32\drivers\etc\ та скопіюйте звідти файл "hosts", скиньте цей файлик сюди, я гляну.

деякі адміни прописують там адреси різних сайтів, та тим самим блокують до них доступ

Так роблять не адміни а криворукі неуки. :)

Коли поставив програму - то вона зашифрувала з'єднання, і тим самим розблокувала всі сайти.

Може і вам допоможе.

Кадило допоможе. :)

Вище написане це просто відразу на "баш".

Головою думайте перед тим як таку ахінею писати.

Опубліковано
Browsec - лучше чем анонимайзер, проще чем VPN у мене на роботі був ВК заблокований, я поставив це розширення для хром, тепер і мої колеги можуть зайти в ВК тільки їм для розблокування треба ввести адресу моєї стартової сторінки.
Опубліковано

Доброго Вечора.

На роботі немає інтернета, тобто він є, але для працівників блокований. Працює тільки почта. Колись приходили хлопці з ноутом та брали і відключали мережевий кабель від мого компа і підключали у ноут і щось там прописували, то у них інтернет був. Я думаю що інтернет то є, але блокується чи просто прописані налаштування тільки для почти. Можливо хтось знає, чи можна зробити повноцінний інтернет, а то якось без інтернета.....

Шоб не шастали по соц мережах я сам прописую заборону тільки не в hosts то вирішення Вашого питання до Ваших адмінів

P.S. Админ царь и Бог

• Адміністратори
Опубліковано

Browsec - лучше чем анонимайзер, проще чем VPN у мене на роботі був ВК заблокований, я поставив це розширення для хром, тепер і мої колеги можуть зайти в ВК тільки їм для розблокування треба ввести адресу моєї стартової сторінки.

Ну от, більш менш грамотно і по темі.

• Адміністратори
Опубліковано

Одне но. :)

browsec.com - теоретично, (не читав я ліцензійну згоду) може отримувати доступ до вашої особистої інформації.

А про ваші логіни і паролі я вже мовчу.

Це усе фактор довіри.

Я б не ризикнув користуватись публічним vpn/proxy і передавати через нього будь яку інформацію.

Опубліковано

. Колись приходили хлопці з ноутом та брали і відключали мережевий кабель від мого компа і підключали у ноут і щось там прописували, то у них інтернет був.

можна довго гадати.

Але швидше за все, у вас просто шлюз не прописаний. Є ІР для мережі а шлюза для виходу в інтернет - немає. Хлопці прописали шлюз і нет з'явився.

Якщо адмін не заблокував вам доступ в нет для усього окрім пошти :) А хлопцям відкрив доступ для нета тимчасово.

Або ж прописали проксі в браузері.

Довго можна гадати.

Опубліковано

Кадило допоможе. :)

Вище написане це просто відразу на "баш".

Головою думайте перед тим як таку ахінею писати.

Нічого не зрозумів ні про кадило ні про ахінею - слабо орієнтуюсь в релігії.

Написав те, що сам робив, і що справді працює, а які у ТСа проблеми з нетом я не знаю(можливо схожі).

Я не примушую нікого нічого робити.

Опубліковано

Берете бутылку конфет и букет закуси и идете на ковер к администратору, распиваете конфеты, заедаете букетом, договариваетесь и вуаля. Литровая конфета откроет все шлюзы,пропишет все IP, и повысит репутацию с фракцией "Администароторы".

Опубліковано

Берете бутылку конфет и букет закуси и идете на ковер к администратору, распиваете конфеты, заедаете букетом, договариваетесь и вуаля. Литровая конфета откроет все шлюзы,пропишет все IP, и повысит репутацию с фракцией "Администароторы".

Да так не вийде :) чортяки не хочуть казати як. Крім почти ще працює внутрішній сайт через http:// і далі IP

Ті хлопці, що приходили з ноутом з адмінами не знайомі. Мені казав один, що потрібно знати налаштування. Я після них теж брав та підключав ноут, але там потрібно прописувати IP адрес і все інше, а його я не знаю :(

Опубліковано

Я після них теж брав та підключав ноут

да,

действенный метод!!!

цвет ноута хоть был таким же?

Zevs блисни може в нього получиться

Опубліковано

да,

действенный метод!!!

Ні ноут у мене у горошок, а у них чорний :) Я просто думав, що інет блокований на робочому компі і коли підключу ноут то тоді налаштування будуть автоматичні.

Опубліковано

да,

действенный метод!!!

ни один здравомыслящий админ не будет помогать кому-то (читай юзеру, и судя из постов топик-стартера, ничего не понимающему в ИТ) гадить в хозяйстве другого админа

тем более что интета сейчас у всех завались и фразы вида "дайте посмотреть что это такое" утратили актуальность

Опубліковано

да,

действенный метод!!!

ни один здравомыслящий админ не будет помогать кому-то (читай юзеру, и судя из постов топик-стартера, ничего не понимающему в ИТ) гадить в хозяйстве другого админа

тем более что интета сейчас у все завались и фразы вида "дайте посмотреть что это такое" утратили актуальность

Ну да я не так розуміюсь в ИТ як ВИ, я просто запитав чи можливо зробити інтернет на роботі. Якщо ні то ні.

P.S Адмінам ніхто гадити не буде, просто фірма жлобів економлять на всьому....

Заархівовано

Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.

• Створити...