Перейти до змісту

Не ходите, дети, в Луцкий парк гулять...

info

Рекомендовані повідомлення

Опубліковано

http://zik.com.ua/index.php?news_id=107075

18 жовтня 2007 р.

Парк Лесі Українки в Луцьку облюбували збоченці

Звернути більшу увагу на дотримання правопорядку у Центральному парку культури і відпочинку імені Лесі Українки обласного центру закликав міського голову депутат міськради Дмитро Москвич. За його словами, це місце останнім часом облюбували громадяни із неадекватною статевою поведінкою, – інформує 18 жовтня власкор ЗІКу.

«У парку Лесі Українки гуляє багато збоченців, які чіпляються до дітей, дівчат до жінок. Люди скаржаться», – заявив депутат Москвич.

Своєю чергою, міський голова Богдан Шиба пообіцяв взяти почуте до уваги. «Я підготую звернення до міськвідділу УМВС, аби правоохоронці звернули більшу увагу на дотримання там громадського порядку», – запевнив він.

Опубліковано

имхо нет ничего страшного когда есть хозяин и он хочет заработать бабла ... просто должен быть публичный договор на оренду стратегическим инвестором - договор на десят лет минимум - и четкий перечень условий и обязательств инвестора ... итд итп... просто подарить какомунибудь "куму" - непреемлемо ... итак всё пороздарили...

Опубліковано
та шо тут такого ? :huh:

я сам часто хожу по парку... пристаю до дітей, жінок, дівчат...

сам хоть зрозумів що сказав ??

Опубліковано
та шо тут такого ? :P

За грати його негайно! :huh:

Слова є слова! Але в кожному жарті є доля правди!

• Адміністратори
Опубліковано
та шо тут такого ? :)

За грати його негайно! <_<

Слова є слова! Але в кожному жарті є доля правди!

"ахтунг" і в африці "ахтунг"

Опубліковано
"ахтунг" і в африці "ахтунг"

Та в Африці то фігня, Африка далеко, а от в нас, то інша справа. Треба їм 3,14... давати регулярно. А то вже зовсім поофігєвали. Думають, що дітям ... з кущів показувати - це демократія. <_<

Опубліковано

Это - эгсгибиционисты. Их во всех парках дофига. Все девченки и женщины об этом знают, потомучто они только им показываются, осторожно. Вообще-то они не агрессивны и пассивны, им бы токо показать. Но бывают и исключения. Когда мне было лет 12 один такой меня схватил и тащил куда-то, но я так отчаянно отбивалась, что попала ногой ему, видать так правильно, что он выпустил меня.

Сколько помню, я их встречала с подружками на пустырях, на Сапалаевке в хащах. Некоторых даже в лицо знаю, а не токо.... Одного даже видела с семьей.

Почему о них только сейчас заговорили?

Опубліковано

Я ж говорю,щас заговорили про маньяков в парке(хотя там их наверно меньше всего),потом начнут говорить про грязные каналы в парке,откуда всякие вирусы распространяются,потом скажут про свалки мусора в парке ит.д. и т.п.Сведут все к тому шо парк городу не потянуть,нужно продавать.Может я задолбал всех этой версией,но поживем увидим.Хорошо если я не прав.

ЗЫ:куда подевался луцкий велопатруль,который должен был парк патрулировать?

• Адміністратори
Опубліковано

Я ж говорю,щас заговорили про маньяков в парке(хотя там их наверно меньше всего),потом начнут говорить про грязные каналы в парке,откуда всякие вирусы распространяются,потом скажут про свалки мусора в парке ит.д. и т.п.Сведут все к тому шо парк городу не потянуть,нужно продавать.Может я задолбал всех этой версией,но поживем увидим.Хорошо если я не прав.

на "покатушках" :)

Опубліковано

на "покатушках" :)

гы. :)

они еще с покатушек в среду 17.10.07 не вернулись или уже уехали на воскресные 21.10.07?

Опубліковано

Я так понимаю, что их велопарк поизносился, а средств (или мозгов) восстановить нет. Двоих на хламе ми летом еще видели. :)

А на покатушках наших им би скоро копец пришел на их-то железяках. У нас маслают непадецки... :)

Опубліковано

а мо запросимо їх на квест? скинимось по 5 грн їм на України - і їай тренуються. і супровід нам буде...

Опубліковано

M-da....Zdajetsia tilku 3 misiaci mene nemaje v Lycky..... :friday: ale vseodno wob ne stalos ja dyze liybliy svoje misto i skoro povernys... :D pravda ja naspravdi ja zabyla za ci 3 misiaci jak Lyck vugliadaje....a osobluvo park......blin sky4ajy tak....... ;):( Liydu......Dopomozit.....rozkazit wo tam xot novenkogo v misti?Wo cikavenkogo?Diakyu zrazy.....vsix cilyjy

Опубліковано
M-da....Zdajetsia tilku 3 misiaci mene nemaje v Lycky..... :friday: ale vseodno wob ne stalos ja dyze liybliy svoje misto i skoro povernys... :D pravda ja naspravdi ja zabyla za ci 3 misiaci jak Lyck vugliadaje....a osobluvo park......blin sky4ajy tak....... ;):( Liydu......Dopomozit.....rozkazit wo tam xot novenkogo v misti?Wo cikavenkogo?Diakyu zrazy.....vsix cilyjy

стать вказана чоловіча...маніяк? :)

стукни мені в асю, розкажу шо в нас і як ;) (номер асі вказаний у профілі користувача)

Опубліковано

Ментовскій патруль єсть, катаються на 2 гробах. А в парку маньякофф німа. "Заметка про нашого мальчіка" чітайте уважно і трішки подумайте.

Закінув віпрос "Москвіч". блін він же дупутат "йо ма йо", манякі тіпа, ахтунг, детей спасать нада. А у "йо ма йо" у власності "Брігантіна" ілі как там корабель-фалос в кішке анала, блін, канала паркавого Лесі Украйонкі + зупіночка (толь оренда, толь уже власность) біля базара старого - навпроти "Велозони".

ІМХО тут кроеться його скритий інтерес....

Опубліковано

Sex Мужской )))

знайшли кого боятись! Якщо один такий збочинець зробить один неправильний рух то відгребе по повній, тут можна не турбуватись, люди підтягнуться...

Опубліковано

как в той шутке Елены Степаненко:

"В подворотне маньяки хотят и могут, в лифте еще хотят и пока могут, а в квартире как дело в телу - так через форточку тикают...."

Заархівовано

Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.

• Створити...