Перейти до змісту

Хто зможе виготовити приблуду?

soccer

Рекомендовані повідомлення

Опубліковано

потрібна послуга майстра- радіоелектроніка.хочу виготовити адаптор підрульового управління магнітолою для Рено Канго.інформації знайшов багато,люди пишуть,що це досить просто і дешево.але треба хоча б мати уявлення,що таке резистори,оми,кілооми і т д.інформація є тут http://www.drive2.ru...ournal/1145206/ і тут http://renault.autob...guna/pult.phtml може хтось візьметься?

• 3 місяця потому...
  • 2 місяця потому...
Опубліковано

ще актуально?що саме вам потрібно?

Власне щоб не створювати нової теми - мені теж потрібно виготовити електронний пристрій.

Повідомлення відправив в ПП.

Опубліковано

Теж цікавить. Є підрульовий перемикач,на штатну магнітолу. Потрібно перепаяти на іншу магнітолу. Підкажіть де можна знайти електрика,що це зробить.Дякую.

Опубліковано

Спеціалістів хватає, спочатку толком розкажіть що саме вам потрібно.

Відписав у приват.

Опубліковано

Якщо не складно то я хочу ось цей (готова схема) , варіант 3 з першого сайту в мене вже є (за нього в свій час виклав 150 грн в Луцьку) але він не все може прочитати. Ціну питання напиши в ПП.

Опубліковано

Якщо не складно то я хочу ось цей (готова схема) , варіант 3 з першого сайту в мене вже є (за нього в свій час виклав 150 грн в Луцьку) але він не все може прочитати. Ціну питання напиши в ПП.

Таке простіше буде готове купити: там складна в виготовленні плата (з перехідними отворами).Та й по запчастинах там на $15. Сенс був би, якщо робити партію мінімум 200+ штук.

А з вказаного вами сайту $40 з доставкою.

Опубліковано

Таке простіше буде готове купити: там складна в виготовленні плата (з перехідними отворами).Та й по запчастинах там на $15. Сенс був би, якщо робити партію мінімум 200+ штук.

А з вказаного вами сайту $40 з доставкою.

В упор не бачу де там така ціна , та ще й з доставкою !

кращеб призналися що вам ліньки щось робити.

Опубліковано

В упор не бачу де там така ціна , та ще й з доставкою !

1-2-3

post-25293-0-36519700-1398919370_thumb.j

post-25293-0-95936800-1398919371_thumb.j

post-25293-0-39775700-1398919372_thumb.j

Сумніваюсь що воно дійде до Луцька (тимбільше в теперігній час).

Заархівовано

Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.

Hosting Ukraine
AliExpress WW

• Створити...