Перейти до змісту

Візові послуги

tanetka

Рекомендовані повідомлення

Надаю послуги з відкриття шопінг візи (шенген). Плата за надані послуги 100 грн. Повний розрахунок отримання візи в зак. паспорт можу надати при потребі. Консультую про порядок перетину кордоону, при потребі.

Дякую за витрачений час на перегляд теми.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

• Відповідей 51
  • Створено
  • Остання відповідь

100 грн? щось якось мало всі беруть від 100 євро як мінімум.

Якого типу візи можете відкрити і які гарантії що не відмовлять?

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

MACCEN, сам анкету заповнити не можеш?

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Н да підтримаю автора топіка і завезу Ваших клієнтів в Польщу на закупи.Луцьк Хелм Люблін Луцьк ціна 300 грн з особи в дві сторони.Від себе мовна та інформаційна підтримка(безкоштовно). О99-290-81-2О

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Розцінки в 100 Є. не випрадані абсолютно. Послуга включає консультування, розяснення всіх нюансів, постійне супроводження і підготовка повного пакету документів для подачі в консульство. В попередньому повідомленні зазначала, що це шопінг віза. Це віза яку видають без запрошень і т.д.. Я детально розкажу процедуру оформлення візи, і заповню як вищенаписано Вам "анкету", в призначену дату передам всі необхідні документи, також готуємо документи, якщо з Вами буде виїзжати неповнолітня дитина.

Якщо у Вас не має колонки відмов, то не відмовлять. Якщо відмовлять поверну кошти за свої послуги

Н да підтримаю автора топіка і завезу Ваших клієнтів в Польщу на закупи.Луцьк Хелм Люблін Луцьк ціна 300 грн з особи в дві сторони.Від себе мовна та інформаційна підтримка(безкоштовно). О99-290-81-2О

когда едешь на этой неделе?

Гарна пропозиція. Якщо потрібно звертайтесь на рахунок перетину кордону на пропускному пункті Ягодин, є знайомі, які допомагають. А до Варшави не має рейсів?

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

MACCEN, сам анкету заповнити не можеш?

Звичайно все можливо, якщо витратити час і бажання......... хоча великі шанси, що з першого разу може і не вийти. Знаєш, приведу аналогію, я абсолютно не маю відношення до програмного забезпечення і ніколи не стикалася, але при бажання і віндовс звичайно навчусь перестановлювати і кулер міняти і т.д., і т.п. Проте кожен займається тим, що уміє, це і називаються ринкові відносини. Мені набагато простішее займатися тим, що добре умію і хай професіонал ремонтує мені комп"ютер. Послуга і включає в себе інформацію, а не виконання певних робіт. Хоча в цьому випадку виконання робіт також включені. Чи в тебе своє бачення світу?P.S. Хто володіє інформацією, той володіє світом.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Заповнення анкети займе 3 хв, щоб написати своє прізвище, дату, місце народження, номер паспорта, код, адресу - спеціального навчання непотрібно. Думаю середньої школи цілком достатньо.

Вся детальна безкоштовна інфа є тут:

Як заповнити анкету на шенген-візу

Як відкрити шопінг-візу

Як відкрити другу шопінг-візу

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

<p>

Заповнення анкети займе 3 хв, щоб написати своє прізвище, дату, місце народження, номер паспорта, код, адресу - спеціального навчання непотрібно. Думаю середньої школи цілком достатньо.

Як там в біблії говориться? Як кару Бог зробив так, що всі почали говорити на різних мовах і не розуміти один одного) Дискусія вичерпана

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Підтримую Black, 100 грн за заповнення анкети то якось дорого - розраховано на лохів, неодноразово допомагав заповнювати анкети друзям абсолютно безкоштовно, вони ще потім дивувались, що то так легко і просто.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Візовий центр - це вже посередник між вами і консульством Польщі, який консультує, перевіряє і приймає документи і бере за це 200 грн. Навіщо ще шукати додаткових посередників і консультантів?

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Ви не зрозуміли, це не лише заповнення анкети. Це реєстація на сайті, без візового центру (де людина віддає 200 грн.). Я ж зазначала, що це є послуга, тобто розяснення, що, як, в якому порядку і що потрібно для некст віз і т.д. Це оформлення страховки, надання переліку документів, копіювання док., оформлення нотаріальної згоди батьків, якщо є дитина, підготовка наказів, довідок, згод і т.д. якщо перетин кордону машиною іншого власника чи фірми і т.п. Розяснення необхідних док. на границі, оформлення зеленої карти. Надання зразка документів, які слід привезти з зак. країни для відкриття подальших віз, і т.д., іт.п.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Ви не зрозуміли, це не лише заповнення анкети. Це реєстація на сайті, без візового центру (де людина віддає 200 грн.). Я ж зазначала, що це є послуга, тобто розяснення, що, як, в якому порядку і що потрібно для некст віз і т.д. Це оформлення страховки, надання переліку документів, копіювання док., оформлення нотаріальної згоди батьків, якщо є дитина, підготовка наказів, довідок, згод і т.д. якщо перетин кордону машиною іншого власника чи фірми і т.п. Розяснення необхідних док. на границі, оформлення зеленої карти. Надання зразка документів, які слід привезти з зак. країни для відкриття подальших віз, і т.д., іт.п.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Шопінг-візи оформляються виключно через візовий центр.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Візовий центр - це вже посередник між вами і консульством Польщі, який консультує, перевіряє і приймає документи і бере за це 200 грн. Навіщо ще шукати додаткових посередників і консультантів?

Ну Ви і ... вибачте на слові справді "чуєте лише себе"... Який Візовий центр, я ж написала за 100 грн. роблю все для подачі документів у Консульство. Розписую, як Ви там писали - для людини, яка має лише загальну середню освіту.

Візовий центр робить це за 200 і крім візи він Вам більше нічого не пропонує, я ж надаю консультвування до перетину кордону (тобто допомагаю з оформлення документів для перетину кордону на машині і не тільки) і навіть, після повернення. Більше того беру на себе нотаріусів, страхові і підготовку документів.

Все за 100 грн. готова віза на руках без візового центру

Будь ласка не вводьте людей в оману. І краще того ніж витрачати свій час і час інших людей, витратьте цей час на поновлення своїх знань.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Посміявся)

В принципі нормальна ціна, якшо туди ще входить страховка.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Посміявся)

В принципі нормальна ціна, якшо туди ще входить страховка.

Що ів потрібно було довести

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Arthur1992, tanetka, посміятись можна тільки з ваших послуг - це те саме, що консультувати на заповнення карток постійного покупця в супермаркеті. Все робиться без проблем самостійно. Всю потрібну інформацію можна отримати в консульстві або візовому центрі.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Arthur1992, tanetka, посміятись можна тільки з ваших послуг - це те саме, що консультувати на заповнення карток постійного покупця в супермаркеті. Все робиться без проблем самостійно.

Я вже побачив як Ви проконсультованні на рахунок того, що шопінг візу відкривають лише через візовий центр. Ви вже втратили 200 грн на свої знаннях )

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Я не втратив. Прийшов здав доки за 2 хв і через тиждень забрав візу. Ви приймете пакет документів за 100 грн і видасте мені паспорт з візою? VFS Global сертифікована контора, яка має представництва і договори з міністерствами внутрішніх справ багатьох країн по усьому світу. Допоки її в нас не було, "візові консультанти" дерли від 300 до 900 євро за візу, забиваючи навіть електронну чергу віртуальними подавачами.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Arthur1992, tanetka, посміятись можна тільки з ваших послуг - це те саме, що консультувати на заповнення карток постійного покупця в супермаркеті. Все робиться без проблем самостійно. Всю потрібну інформацію можна отримати в консульстві або візовому центрі.

Ми в жодному разі не хотіли задіти Ваші амбіції, але не буду уже розписувати, що тут мова іде не про анкету. Якщо Ви довіряєте 100 % статтям з в інтернету пропоную для того, щоб в майбутньому не виникала таких незручних ситуацій - подивитися у вікіпедії, що таке послуга, перечитати законодавство іноземних країн і дізнатися, що потрібно для отримання віз, і що взагалі за орган візовий центр.... а, ще загальні принципи права, щоб дізнатися, що жодним підзаконним актом не дозволяється обмежувати права.

Зрозуміло, якщо вважати, що візовий центр центр подачі віз, то можливо Ви і справді думаєте, що отримати візу = анкета.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Я не втратив. Прийшов здав доки за 2 хв і через тиждень забрав візу. Ви приймете пакет документів за 100 грн і видасте мені паспорт з візою?

Знаєте у Вашому випадку мені здається, якщо Ви не володієте іформацією, краще просто тихо уникнути розмови. Мене дивують люди, які живуть за принципом "чув шум, але не знаю де він". Люди і справді подумають, що у Ваших словах є доля істини. Є люди на яких не варто витрачати своєї енергії. Своїм клієнтам я надаю і більше ніж візовий центр

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Може я і не володію інформацією, але принаймі 3rd-party консультаціями не користувався.

В мене і в моєї дружини зараз відкриті річні шопінг-візи. Щоб їх отримати ми подавали:

Фотки - 20 грн

Страховка на рік - 120 грн

Анкета - безкоштовно

Ксерокопії паспорта і страховки - безкоштовно

Паспорт закордонний

Паспорт громадянина України

Оплата:

Послуги візового центру - 190-210 грн залежить від курсу євро (якщо є вільні дати на подачу в консульстві, можна подавати туди)

Послуги банку - 20 грн

Консульський збір - 35 євро

Першу дають на 1 в'їзд, другу мульти на півроку-рік.

На другу подаються ще фактури ВАТ на будь-яку суму і страховка, яку оформляли на першу візу.

В чому можуть виникнути проблеми, якщо з доками все гаразд?

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Посміявся) В принципі нормальна ціна, якшо туди ще входить страховка

Багато віз відкрив, що так смієшся? Підозрюю, що в ціну страховка не входить.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Може я і не володію інформацією, але принаймі 3rd-party консультаціями не користувався.

В мене і в моєї дружини зараз відкриті річні шопінг-візи. Щоб їх отримати ми подавали:

Фотки - 20 грн

Страховка на рік - 120 грн

Анкета - безкоштовно

Ксерокопії паспорта і страховки - безкоштовно

Паспорт закордонний

Оплата:

Послуги візового центру - 190-210 грн залежить від курсу євро (якщо є вільні дати на подачу в консульстві, можна подавати туди)

Послуги банку - 20 грн

Першу дають на 1 в'їзд, другу мульти на півроку-рік.

На другу подаються ще фактури ВАТ на будь-яку суму і страховка, яку оформляли на першу візу.

В чому можуть виникнути проблеми, якщо з доками все гаразд?

Я думаю, що кому потрібно різницю зрозуміє скільки економії.

Мої послуги по Вашій формулі. Перша шопінг віза

Фотки - 20 грн

Страховка - безкоштовно, входить у вартість.

Анкета - безкоштовно, входить у вартість повністю заповнення її, на відміну ВІД ВІЗОВОГО ЦЕНТРУ

Ксерокопії паспорта і страховки - безкоштовно, , входить у вартість.

Паспорт закордонний

Оплата:

"Послуги візового центру - 190-210 грн залежить від курсу євро (якщо є вільні дати на подачу в консульстві, можна подавати туди)

Послуги банку - 20 грн" не стягуються

Не знаю, чи Ви зрозумієте щось з того, що я написала, враховуючи, що Ви вважали, що я беру 100 грн. лише за заповнення анкети у Візовому центрі, хоча я неодноразово пояснювала Вам інше. і вважаючи, що спочатку Ви вважали, що абсолютно непотрібна послуга, а самі переплатили більше ніж у два рази у візовому центрі. Та й людей переконуєте, що лише через Візовий центр вони оформляються, тим самим і інші будуть витрачати свої гроші - 440 грн. на державу Польща (яка .....) , що є не так і мало (за Вас і дружину).

Гаразд дискусія вичерпана. Я краще витрачатиму свій час на інші справи

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Послуга була потрібна, бо вільні дати у консульстві були через 2 тижні лише, а в візовий центр пішов відразу і здав.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Заархівовано

Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.

Hosting Ukraine
AliExpress WW

• Створити...