Перейти до змісту

скільки коштує зробити закордонний паспорт

mers

Рекомендовані повідомлення

Опубліковано

скільки коштує зробити закордонний паспорт цікавить ціна, тому що говорять що у Ковелі і у Володимирі дорожче

• Відповідей 145
  • Створено
  • Остання відповідь
Опубліковано

в районі 500 гривень... Хоча там дуже багато заманух за які по закону платити не потрібно, але ж ми живемо в УкраїнЄ :)

Опубліковано

знайомий казав 450 грн з всіма довідками) дякую тему можна закривати

Опубліковано

410 грн мені обійшовся, не срочний. Але треба не мовчати і вміти відстоювати свої законні права.

Робив місяць тому на вул. Шевченка - прийшов, тицьнули дві бумажки, заповнив, 30 хв посидів в черзі, попав до тої паспортистки. Внесла мої дані в комп, сфотографувала, і каже:

"З вас 600 грн. Тут буде платити чи в банку?"

А я їй: "Які 600?? На сайті міграційної служби пише 170 грн держмито, 120 грн бланк паспорта, і 87 грн ваші послуги, разом 387 грн. Більше я платити не збираюсь..."

А вона відразу включає задню передачу: "А то вам страховка не потрібна?"

Я: "Ні, дякую, я собі потім куплю"

Вона: "За довідку пру судимість треба ще платити"

Я: "Вона безкоштовна"

Недовольно пометушилась, дала рахунки, і послала платити в Ощадбанк на Ковельській. О тут я і лохонувся - Ощадбанк на Ковельській в зговорі с ДМСУ, і за тих 387 грн, що я мав платити падли здерли ще 20 грн комісії. А якби пройшов трохи далі до ПриватБанка, то комісія була б 0,5% (~5 грн)..

І того десь за 1,5-2 год, сам, без всяких довідок, ксерокопій паспортів, зробив закордонного.

При цьому хочу зауважити, що в ті 87 грн, які ви їм платите офіційно і обов'язково, входить перевірка по базам МВС, і послуги ксерокса.

і ціна на закордонний паспорт скрізь має бути однакова - 387 грн в Луцьку, Ковелі, Володимирі чи ще десь.. Якщо ви мозахіст і маєте трохи вільного часу то можна і за 170 грн зробити ;)

Опубліковано

"атвічаю" зайшов сказала мені 600 , я їй у відповідь те що ти написав зразу спригнула на страховку))

• 3 тижня потому...
Опубліковано

А що за страховка? Це при виїзді за кордон? І чи потрібна вона взагалі?

"атвічаю" зайшов сказала мені 600 , я їй у відповідь те що ти написав зразу спригнула на страховку))

І як проканало скинути ціну до 170+120+87?

Опубліковано

Со скольки лет беспрепятственно можно делать ЗП? Если например пацану 18 лет. Раньше я помню были проблемы с военкоматом (нужно было решать).

Опубліковано

з 18, просто треба довідку з воєнкомата

Это и дурню понятно. Как порешать я знаю. Интересует абсолютно легальный способ, т.к. прийдя в военкомат (а уж я то знаю этих рогопилов) будешь пол дня ходить и нифига не выходишь.

Конкретизирую вопрос. Пацан 18 лет учится в Луцке в институте на стационаре.

Вопрос: Какую справку? Как её получить? Сколько за неё "попросят"?Какие аргументы приводить? Можно по подробнее.

Опубліковано

проблем її отримати не повинно бути. Не дають здається на 5 курсі.

В принципі університет має дати довідку у воєнкомат (на початку навчального року автоматично) а студент вже йде у воєнкомат і просить довідку для паспорта. Попросити можуть лише заяву), хоча....

Опубліковано
Вопрос: Какую справку? Как её получить? Сколько за неё "попросят"?Какие аргументы приводить? Можно по подробнее.

я сам в свої 19 років ходив по справку в військоммат він тоді розміщувався ще за Драм Театром.. зараз в Теремно...

прийшов позвонив в двері, відкрили сказав мол нада довідка для загран паспорта.... записали мене в чергу на такій то такій то день прийти..

взяв справку з місця навчання, приписне і паспорт України.. прийшов в визначений час, там якійсь майор начав бесіду, мол нашо паспорт і тд і тп... я грю світ побачити, дав йому довідку з універа, паспорт приписне.... він шось помулявся... сказав прийти через тиждень і забрати приписне і довідку готову з військомата(довідка з місця навчання залишається ввоєнкоматі)... ось і все...

Висновок: хай хлопчина іде сам, зробить довідку з місця навчання (неважно шо з універа прислали довідку в воєнкомат, вони завжди забуваються), приписне якшо є, і паспорт громадянина України... якшо сам не справиться то тоді вже шось думайте могоричі чи знайомі....

Опубліковано

Апаю, оскільки не отримав відповіді.

Відпишіть хто в темі.

Опубліковано

Свого часу як робив, а це був 2005рік, то довідку з інституту (ЛДТУ) мені не хотіли давати, мовляв в військомат потрібно топати і там все вирішується, бо вони такі довідки не видають (не уповноважені, немає комісара на місці, не хочуть, не будуть, лінь і т.д.). Пішов в військомат, що на вул. Теремнівська прямо до комісара (капітанчик був) і сказав, що причина по якій мені потрібна довідка - це виїзд за кордон на стажування, а на питання про підтвердження з інституту відповів, що іде набір і вирішальний критерій відбору на стажування - наявність закордонного паспорту, почав просити, щоб увійшов в положення і ми вийшли з цього зачарованого кола - комісар виявився Людиною і дав резолюцію на видачу паспорту. Як виявилось я його не підвів і не втік на "багаті села за бугор". Ще була історія з довідкою з МВС, там теж з очима совеняти на мене дивились і питали причину, звісно трішки помуриживши видали і ту довідку, хоча відтермінували видачу на свої законні 5-7 робочі календарні дні. От така історія. Пізніше робив одногрупник, то йому було важче, бо якраз масовий недобір солдатиків був і до кінця не хотіли видавати, мусив зробити якогось там плаката в паспортному столі і отримав паспорт.

Потрібно не соромитись і питати, що входить в ту вартість, які послуги і плюшки, вникати в зміст питання. Багато чого іде бонусом і воно просто не потрібне, а на питання і прохання, що воно знадобиться - відповідати: наразі дякую, потреби немає; навіть якщо гарні оченята паспортиста вас штовхають на понти і марне спустошення свого гаманця, всі хочуть їсти....

http://dmsu.gov.ua/posluhy/dokumenti-dlya-vijizdu-za-kordon/710-vydacha-pasporta-hromadianyna-ukrainy-dlia-vyizdu-za-kordon

Опубліковано

----------------------------

Апаю, оскільки не отримав відповіді.

Відпишіть хто в темі.

Всім, для кого дана інформація актуальна - відписую про результат та повну "процедуру".

Працює паспортний стіл (на Шевченка 17) з 8:00. Я прийшов о 9:15 - то людей було повний зал очікування, і кілька на вулиці.

З часом народу прибавлялось. Але більша частина їх - по довідку на прикордонний рух.

Через певні проміжки часу виходить чоловік, потрібно у нього попросити бланк заяви на закордрнний паспорт, або в кабінеті.

Заповнити 2 бланки: на погодження оплати послуг 87.15 грн, а друга на згоду пошуку по базі інформації про себе.

Потім потрібно стояти біля дверей кабінету. Черги як такої немає - хто ближче пропхнувся - той першим і буде.

Вийде чоловік - запитає "хто на закордонний паспорт?", та запустить у кабінет.

Паспортистка сфоткає, оформить документи, підпишетесь.

Потім скаже що платити потрібно 603 грн(фото прикріплю). -Будете у нас платити, чи в банку?

Я сказав, що в мене зарплата на карточці - піду в банк.

На що вона: "Ну можете зняти гроші і заплатити нам, бо в нас без комісії, а якщо хочете побігати - то бігайте" і видала реквізити на проплату. Я запитав що то за платіж 50 грн - без всяких назв, тільки номер рахунку. Вона сказала, що це довідка про несудимість. Я їй - "-вона безкоштовна". Вона: "-То принесіть нам її". Домовились що оплачу все.

Пішов платити в ПриватБанк - проплатив держмито, бланк, послуги, і ту 50ку. Страховку касирша не зарахувала - сказала потрібно якийсь номер догорову.

Приніс 4 квитанції, і дав 75 грн за страховку. Сотку у "Послуги ВФ ДП Документ" не платив і вона нічого не казала. Не знаю, хоч би через ту сотку проблем не було.

І все, сказала що через місяць передзвонить.

post-19677-0-02289500-1385055381_thumb.j post-19677-0-09311500-1385055423_thumb.j post-19677-0-81095900-1385055440_thumb.j

Опубліковано

Так другий бланк, який ти заповняв " на згоду пошуку по базі інформації про себе" це ж ніби ти даєш їм дозвіл, щоб вони взяли довідку про несудимість, і це ніби безкоштовно. Чи я помиляюсь?

Щодо страховки, касирша в банку оплату (страховку) неприйняла, так як небуло номера договору, тоді ти приніс ці гроші і віддав паспортистці? без всяких квитанцій? я правильно зрозумів?

Опубліковано

Так другий бланк, який ти заповняв " на згоду пошуку по базі інформації про себе" це ж ніби ти даєш їм дозвіл, щоб вони взяли довідку про несудимість, і це ніби безкоштовно. Чи я помиляюсь?

Щодо страховки, касирша в банку оплату (страховку) неприйняла, так як небуло номера договору, тоді ти приніс ці гроші і віддав паспортистці? без всяких квитанцій? я правильно зрозумів?

Я не знаю чи безкоштовно, але я заплатив, бо в заяві було щось типу "термін РОЗГЛЯДУ заяви - 30 днів" тому западло вони можуть зробити без проблем - 30 днів розгляд і 30 днів виготовлення.

Паспортистці приніс 4 оплачені квитанції і 75 грн за страховку.

Опубліковано

Я не знаю чи безкоштовно, але я заплатив, бо в заяві було щось типу "термін РОЗГЛЯДУ заяви - 30 днів" тому западло вони можуть зробити без проблем - 30 днів розгляд і 30 днів виготовлення.

Паспортистці приніс 4 оплачені квитанції і 75 грн за страховку.

На цьому вони і живуть, лякаючи всіх, що термін розгляду і видачі по максимуму влуплять, всі кудись спішать, платять за повітря.... вони не мають права розглядати заявку 30 днів і виготовляти 30днів, бо граничний термін від подачі заявки до видачі паспорту тільки 30!!! Самі переконаєтесь, що скільки б ви не платили за "інші" послуги, все-рівно паспорт буде готовий через 20-30 днів :_07: На рахунок лівих довідок, по типу - довідка про судимість - то це їхня робота, їхній клопіт, їм на це дається тих самих 30днів і за це не потрібно платити, вартість входить в суму послуг по оформленню, як і інша їхня робота, в переліку документів на подачу це не вказано і не у вашій компетенції, бо найшвидший термін, щоб зробити паспорт 3-5 днів, а система бюрократії і адмінресурсу дає право їм розслабитись. Закордоном, наприклад, паспорт як внутрішній так і закордонний робиться 1-3дні, і термін залежить не від лінощів паспортиста і інших структур на відповіді по заявкам, а від завантаженості самого паспортиста, який бігає як білка в колесі цілий день і ні на що не нарікає - менталітет!

Уважно читайте сторінку dmsu.gov.ua/posluhy :0167:

Опубліковано

На цьому вони і живуть, лякаючи всіх, що термін розгляду і видачі по максимуму влуплять, всі кудись спішать, платять за повітря.... вони не мають права розглядати заявку 30 днів і виготовляти 30днів, бо граничний термін від подачі заявки до видачі паспорту тільки 30!!! Самі переконаєтесь, що скільки б ви не платили за "інші" послуги, все-рівно паспорт буде готовий через 20-30 днів :_07: На рахунок лівих довідок, по типу - довідка про судимість - то це їхня робота, їхній клопіт, їм на це дається тих самих 30днів і за це не потрібно платити, вартість входить в суму послуг по оформленню, як і інша їхня робота, в переліку документів на подачу це не вказано і не у вашій компетенції, бо найшвидший термін, щоб зробити паспорт 3-5 днів, а система бюрократії і адмінресурсу дає право їм розслабитись. Закордоном, наприклад, паспорт як внутрішній так і закордонний робиться 1-3дні, і термін залежить не від лінощів паспортиста і інших структур на відповіді по заявкам, а від завантаженості самого паспортиста, який бігає як білка в колесі цілий день і ні на що не нарікає - менталітет!

Уважно читайте сторінку dmsu.gov.ua/posluhy

После боя кулаками не машут. Тим більше як я просив це за день до подачі заяви.

Требуло тоді і пояснити, а зараз повчати мене треба. Зараз вже всі розумні, розказують як потрібно було робити.

Опубліковано

Вже відписувалась тут

Здала документи на оформлення закордонного паспорта в суботу (перший раз виробляла) на Кравчука - 377,15 грн + послуги банку.

Довідку про несудимість не брала. Але документи прийняли, хоча просили довідку донести через 2 тижні.

Вчора пішла замовила на всяк випадок довідку (сказали прийти забрати через місяць). За довідку не платила.

Дівчина мене хотіла послати в банк, але я кажу, як так, адже на сайті мвс вказано, що довідка надається безкоштовно, а вона мені: це плата за інформативно-консультативні послуги. Я кажу: платити не буду. Вона: добре.

В паспортному сказали забирати паспорт 16 грудня, і довідку в той же день. Побачимо, як воно буде)))

Опубліковано

После боя кулаками не машут. Тим більше як я просив це за день до подачі заяви.

Требуло тоді і пояснити, а зараз повчати мене треба. Зараз вже всі розумні, розказують як потрібно було робити.

Нічого особистого і повчального, виключно ділюсь своїми знаннями, досвідом і логікою речей, тим більше не слудкую за Вашим особистим розкладом. :_12:

Опубліковано

Здавала документи 25 числа на вул. Шевченка, прийшла не було черги заповнила 2 бланка сфоткали підписалась, сказали 600 грн а я їм у відповідь:" Як так? всього треба 380 грн, у мене брат здава місяць назад тут у вас йому сказали 380 грн, вона мені у відповідь , не може такого бути у нас паспорт коштує 600 грн, а потім помовчала і каже, а так ви праві може бути так що він страховку не купував" Висновок Я заплатила 380 грн + 20 грн послуги ітого 400 грн мені обійшовс паспорт сьогодні забрала)

Заархівовано

Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.

• Створити...