Перейти до змісту

Кальяни

Facktor

Рекомендовані повідомлення

Опубліковано

По порядку.

1. Накладає табак, але так щоб сама фольга до нього не доторкалась навіть під грузом вуглика.

2. Додає трішки мяти (по бажанню клієнта)

3. Змочує це все видушеним з лимону соком.

4. Починає замотувати фольгою але так (рухів нажаль не опишу) шо прошарок фольги між табаком і вугликом десь 5-6 слоїів.

Опубліковано
От ця марка табаку мені зараз найбільше подобається

gallery_19_38_18170.jpg

Класні сорти яблоко, подвійне яблоко і вишня.

Доречі ще один цікавий момент

В Зефірі чувак шо готує кальяни обмотує фольгою те місце де буде кластись вуголь в 5-6 слоїв.

Скільки коштує таке щастя? За 50 гр Al Fakher'a я віддав 16 грн, але табак цього вартий ;)

Опубліковано
3. Змочує це все видушеним з лимону соком.

4. Починає замотувати фольгою але так (рухів нажаль не опишу) шо прошарок фольги між табаком і вугликом десь 5-6 слоїів.

ось цих два пункта змушують думати, що там використовують не таблетку а вуглик, причому треба вуглик конкретно розжарений...

Опубліковано

Курю кальня вже давно, найкращий роблять в зефірі, ІМХО звісно, але те шо дають в караблі і близько не кальян, шахерізада трохи краще, звісно є ше місця, але дісйно кальян це зефір, вдома як не старайся таке не зробиш.

Але от шо мене дійсно цікавить, так це питання про шкідливість кальяна, бо одні кажуть шо це те саме шо пачка цигарок, інші - шо ніякої шкоди він особливо не не несе, і от зрозумій шо правда, в гуглі поки не шукав, може хтось дійсно знає істину в останній інстанції.

Опубліковано

У кальяні майже немає смол і важких частинок. Вони відфільтровуються у колбі. А от на рахунок нікотину сказати важко. На звичайних цигарках його вміст пишуть у міліграмах (чи мікрограмах, точно не знаю, бо не палю), а на пачках табака пишуть у відсотках. Хоча в принципі можна спробувати порахувати. За раз ми забиваємо в чашечку 10-15 грам табака, з яких 0,5 відсотка нікотину. Отже якщо ми куримо кальян без чиєїсь допомоги, то за раз вживаємо 0,05 грам нікотину. Але я не впевнений що правильно рахувати треба саме так.

• 3 тижня потому...
Опубліковано

до речі, а чого кілька барів згадали - а кальян в Кораблику ні? Я зовсім не любитель кальяну, але з того, що пробувала в Луцьку, то як на мене - в Кораблику його роблять найкраще. Це мої 5 копійок.

Опубліковано

Хто їде за кордон і може на замовлення привезти хороший кальянчег? ;-) Адже в Там Тамі толковий кальян зашкалює по ціні

Курив, сподобалось... Домашнього не маю і поки що не зловживаю )

І ще розкажіть хто який кальян використовує (приблизні розміри і т.д.)

Опубліковано

Да кальян это весчь!

Люблю дыню или вишню на молоке и пока не надоело! Хотя и на винце тоже прикольно!

Интересно еще или много людей курит вместо обычных сигарет ежедневно самокруты из продающихся у нас табаков!

... :)

Опубліковано
Интересно еще или много людей курит вместо обычных сигарет ежедневно самокруты из продающихся у нас табаков!

... :lopata:

Бред! Коли в кальяні табак починає пригорати, то дає дуже неприємний привкус. Не уявляю як тоді вже самокрути палити.

• 2 місяця потому...
Опубліковано

Підкажыть будь ласка, яка різниця між великим кальяном і маленьким? Є 100грн. думаю чи варто купляти цей менший кальян?! :( Чи краще вже ще трошка потерпіти і "хапнути" більший:)

Опубліковано
Підкажыть будь ласка, яка різниця між великим кальяном і маленьким? Є 100грн. думаю чи варто купляти цей менший кальян?! :( Чи краще вже ще трошка потерпіти і "хапнути" більший:huh:

Це як для кого. Одним подобається з великого курити а іншим з меншого :o Хоча це дивлячись чи ти сам будеш курити чи з багатьма людьми. Якщо сам + ще одна людина то купуй менший. :)

Опубліковано
Підкажыть будь ласка, яка різниця між великим кальяном і маленьким? Є 100грн. думаю чи варто купляти цей менший кальян?! :( Чи краще вже ще трошка потерпіти і "хапнути" більший:)

Чим довша в кальяні шахта, тим краще! В довшій шахта краще профільтровується і охолоджується дим.

Якщо є можливість, то краще брати великий кальян, не обов"язково декоративний

Опубліковано
Підкажыть будь ласка, яка різниця між великим кальяном і маленьким? Є 100грн. думаю чи варто купляти цей менший кальян?! :( Чи краще вже ще трошка потерпіти і "хапнути" більший:D

Це як для кого. Одним подобається з великого курити а іншим з меншого :o Хоча це дивлячись чи ти сам будеш курити чи з багатьма людьми. Якщо сам + ще одна людина то купуй менший. :huh:

Получається значить, що різниця між ними тільки у "радіусі ураженя":D значить менший кальячик поставлю на робочому столі замість кружки чаю :) а більший в кухнідля гостів дорогих :) нічо плани :)

Опубліковано

в мене проблема.............коли курю кальян з трубки починаэ щось сипатись

точно не табак і уголь........придивлявся вроді щось світле..........думаю купити муштук і вставити фільт в нього

хто що скаже?

Заархівовано

Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.

• Створити...