Jump to content

Кальяни

Recommended Posts

Хто з форумчан курить кальяни?

Пропоную ділитись в цій темі рецептами, порадами і так далі.

Цікаво було б почитати хто які суміші табаку використовує і які напої заливає в колбу <_<

Курив в Метро на молоці з диньою... прикольний..

але диня швидко надоїдає... ;)

Роки два назад, курив на морі з смаком клубніки, сподобалось. Але як каже дімон надоїдає... Це залежить скільки чолоків курить і скільки набито табаку, ну мож ше шото там, я не спец...;) Мені тож цікаво було би почути думку, тих, хто реально цим захоплюється, шось цікавого на цю тему...

Самий нормальний табак-це яблуко, а якшо бадати трохи м'яти зовсім кльово. В колбу заливаємо водку з бьорном ( пропорція так 60-40) і куримо.. ;) М'ята дадає прохолодного відчуття в горлі, просто класне відчуття. Просто отримуєш задоволення. А взагалі рецептів так багато, що всі не перепробуєш.

На рахунок де курити. Курив в Шехерезаді, Метро, але в Зефірі краще (суто моя думка).

але диня швидко надоїдає... ;)

На молоці пробували,- не дуже сподобалось. Якщо на молоці - то бажано брати табак зі смаком меду)

Роки два назад, курив на морі з смаком клубніки, сподобалось. Але як каже дімон надоїдає... Це залежить скільки чолоків курить і скільки набито табаку, ну мож ше шото там, я не спец...;) Мені тож цікаво було би почути думку, тих, хто реально цим захоплюється, шось цікавого на цю тему...

У одної людини вдома четверо людей пихтіли 3 години. Не сказав би шо дуже надоїло)

Самий нормальний табак-це яблуко, а якшо бадати трохи м'яти зовсім кльово. В колбу заливаємо водку з бьорном ( пропорція так 60-40) і куримо.. ;) М'ята дадає прохолодного відчуття в горлі, просто класне відчуття. Просто отримуєш задоволення. А взагалі рецептів так багато, що всі не перепробуєш.

На рахунок де курити. Курив в Шехерезаді, Метро, але в Зефірі краще (суто моя думка).

Думаю що спиртне в кальяні може дуже сильно пошторити.

А взагалі-то булоб добре збирати в цій темі найкращі рецепти і поради від тих хто про це трошки знає

Кальян у меня дома (купил полтора года тому назад на арабском рынке в Яффо). Из табаков люблю "лепестки розы". Из дельных советов - всегда следите за тем, чтобы между натянутой на чашечку фольгой и порцией табака оставалось пространство, иначе прилипнувший изнутри табак пригорает к раскаленной фольге и может подпортить аромат и вкус. :)

ріспект всім кальянщікам

теж маю вдома причому давно, перепробував багато способів і рецептів, улюблений все одно 1 - вода 60/40 з сухим червоним вином і яблучний табак. ароматний дим має від вина трішки терпкуватий смак

У меня тоже есть кальян. Любимый табак - зелёное яблоко или вишня, вкусно, когда табак смешивают с мятой...

А оптимальный состав жидкости в колбе - вода с красным вином.

у меня тоже дома кольян! Год назад купил в Хургаде! Из табаков предпочитаю вишню и двойное яблоко! А по мне так само лучше в колбу заливать молоко! Дым мякгм становиться! Кстати курю свой только на молоке! И ещё если вдруг у кого-нить побъется колба или ещё какие-нить приколу случаться маякуйте в аську дам номер аськи типа в Киеве который продаёт запчати к кольянам! У меня пол года назад побилась колба 4 месяца искал дёшовые и качественные колбы в инете, но таки нашол!

[[Template forums/front/topics/postContainer is throwing an error. This theme may be out of date. Run the support tool in the AdminCP to restore the default theme.]]
у меня тоже дома кольян! Год назад купил в Хургаде! Из табаков предпочитаю вишню и двойное яблоко! А по мне так само лучше в колбу заливать молоко! Дым мякгм становиться! Кстати курю свой только на молоке! И ещё если вдруг у кого-нить побъется колба или ещё какие-нить приколу случаться маякуйте в аську дам номер аськи типа в Киеве который продаёт запчати к кольянам! У меня пол года назад побилась колба 4 месяца искал дёшовые и качественные колбы в инете, но таки нашол!

Мені більше подобається кальян на сокові. Для кальяна на молоці існує якісь окремий рецепт

Але сьогодні начитався в неті толкові поради, так шо тепер кортить попробувати...

а з братанами тут поділитись слабО?

[[Template forums/front/topics/postContainer is throwing an error. This theme may be out of date. Run the support tool in the AdminCP to restore the default theme.]]

Зиберс, ты уже запарил со своей коноплей. Люди о кальяне и табаке говорят... а ты о ганджубасе...

КАЛЬЯН МОЖЕТ БЫТЬ ОПАСЕН ДЛЯ ЗДОРОВЬЯ

Во время священного для всех мусульман месяца рамадан бахрейнское Общество против курения выступило с инициативой о запрете популярного в Бахрейне и других странах Ближнего Востока кальяна. По мнению членов этого общества, кальян ни в коей мере не ассоциируется ни с исламом, ни со священным месяцем рамадан.

Как известно, во время рамадана все мусульмане обязаны соблюдать строгий пост с восхода до заката солнца. Вечером, после заката солнца, разрешено пить, кушать и даже курить. Как правило, большая часть жителей Бахрейна собирается в специально установленных в различных местах столицы и других городов больших палатках с тем, чтобы неспешно поужинать, пообщаться с родственниками и друзьями. Члены Общества против курения обратили внимание на то, что кальян является непременным атрибутом таких встреч, а из палаток разносятся клубы табачного дыма, сообщает АМИ-ТАСС.

Подсчитано, что один час курения кальяна эквивалентен выкуриванию 200 сигарет. В дополнение к этому считают противники курения, используемая при курении кальяна фольга плавится, что приводит к попаданию в легкие курильщика вредных паров, что наряду с содержащимися в табачном дыме веществами создает повышенный риск раковых заболеваний. Повышенная влажность табачного дыма при прохождении его через воду, создает дополнительную опасность для легких человека.

Представители общества уже добились того, что курение в Бахрейне было запрещено в магазинах и ряде других общественных мест. Они считают, что пора начать наступление и на популярный среди местных жителей кальян. При этом, одним из важных аргументов в антитабачной кампании считается то, что если человек совершенно спокойно может не курить от восхода до заката солнца, то совершенно не стоит делать это и в вечернее время. Тем более, полагают противники курения, табак наносит непоправимый вред здоровью.

МЕДИЦИНСКИЕ ИЗВЕСТИЯ

джерело

:o :o :o Цифри - Жесть. По-моєму вони явно завищені

Подсчитано, что один час курения кальяна эквивалентен выкуриванию 200 сигарет.

imho бредятіна. курили годину, і не раз. хай хтось викурить пачку-дві сигарет за раз (а не 200) - передоз нікотином буде ще той, до блідого обличчя, тошноти і запаморочення. після ж кальяну нічого подібного.

В дополнение к этому считают противники курения, используемая при курении кальяна фольга плавится, что приводит к попаданию в легкие курильщика вредных паров, что наряду с содержащимися в табачном дыме веществами создает повышенный риск раковых заболеваний.

угу, тільки чогось к-ть ракових захворювань в різних видах процвітає саме у техногенних країнах. там де курять кальяни з дитинства такого немає...

Представители общества уже добились того, что курение в Бахрейне было запрещено в магазинах и ряде других общественных мест. Они считают, что пора начать наступление и на популярный среди местных жителей кальян. При этом, одним из важных аргументов в антитабачной кампании считается то, что если человек совершенно спокойно может не курить от восхода до заката солнца, то совершенно не стоит делать это и в вечернее время.

ха-ха-ха, філіп моріс наступає :) і спонсорує всякого вида такі "общества". логіка проста - курить кальян кожний (прикиньте КОЖНИЙ) мусульманин, заборонять кальян, а курить то хоцца, будуть брати дійсно отраву (якщо врахувати що зараз в "гарні" сорти табачку включилась і генна інженерія) в пачках і платить світовим табачникам...

здається явно заказна статєйка...

Додам трошки від себе.

Почав курити кальян десь місяців 4 назад. (коли кинув курити цигарки, до того чогось не тянуло).

Найкраще смакує мені або яблуко або вишня.

Купую в основному в такому специфічному ларьочку в Там-тамі.

Доречі цікавить мене хто яку марку самого тютюну курить?

Я курю той що там за 9.5 ІМХО він найкращий з усіх що можна купити в Луцьку.

Подобається мені кальян в Зефірі. Просив пачку з під тютюну який вони у себе використовують, принесли але я такого різновиду нажаль у нас в Луцьку не знайшов.

Як найдеш то відпишись де.

Але в Зефірі я бачив коробку розміром та 20х10х10 от такої упаковки і логотипу на ній я в Луцьку не бачив.

В "Табакерці" (ларьочку в Там-Тамі) солідний вибір табаків. Є табакі Al Fakher і Havana. За відгуками на деяких форумах вони одні з найкращих. В "Сові" був взагалі тільки Prince Molasses виноградний. У "Троянді" є тільки табак Nakhla, який за відгуками миє ноги проти Al Fakher і Havana, проте там його дуже широкий вибір смаків. В "Фуршеті" і в середині торгової зали Там-Тама був тільки Prince Molasses. Отже поки що з відомих торгових точок найкращою я вважаю "Табакерку" shisha_goza22.gif

Теж маю кальян. Найбільше подобається "яблоко на молоці". А взагалі, стількі вже всього перепробував....і фісташкі, диня, полуниця, персик, банан, м'ята,........

але диня швидко надоїдає... <_<

добав до дині трішки м`яти...

давайте мінятись табаками по можливості. серед свого запасу маю наприклад по 2 більших пачки банану, апельсину та "двойний яблучний" - що мені скурить просто здоровя не хватить. усі "звідти" ;) можливо хтось також має чогось по дві...

а м'ятки би взяв на обмін ;)

post-58-1192832438.jpg

сухий??? навпаки як на мене, на нього вічно треба розжарений вуглик... нормальний табак, гілочки звичайно троха попадаються, але я будь-який перебирай на предмет "гілочок" перед заправкою

• 2 weeks later...

От ця марка табаку мені зараз найбільше подобається

gallery_19_38_18170.jpg

Класні сорти яблоко, подвійне яблоко і вишня.

Доречі ще один цікавий момент

В Зефірі чувак шо готує кальяни обмотує фольгою те місце де буде кластись вуголь в 5-6 слоїв.

Доречі ще один цікавий момент

В Зефірі чувак шо готує кальяни обмотує фольгою те місце де буде кластись вуголь в 5-6 слоїв.

тобто? між табаком і вугликом? чи саму чашечку під вуглик? поясни детальніше пліз

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Create New...