Перейти до змісту

Куплю паяльну станцію

Рекомендовані повідомлення

Куплю б\у паяльну термоповітряну станцію, недорого. Можливо напівробочу, під ремонт.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

• 2 тижня потому...

якщо "дьошево і сєрдіто" на один-два рази, то я колись собі придбав окремо сам фєн з шлангом3278_G_1348352567985.jpgі підключав його через регулятор потужності (а можна через ЛАТР). Повітря дув 12-вольтовим насосом для матрасів, включеним через регулятор напруги. Температуру, звісно, точно контролювати не вийде, але дивлячись, для чого воно тобі потрібне. Якщо так, як я писав, на один-два рази зхалтурити, то можна і так обійтись, експериментальним шляхом (на око, нагрівальний елемент повинен бути темно-червоним для SMD).

А якщо для серйозних і постійних справ (для заробітку), то тут вже не потрібно скупитись, а придбати нормальну справну паяльну станцію.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Взагалі планую для постійної роботи. Алє є потреба доробляти. Тому і хочу купити напівробочу, бо не доцільно взяти нову і розкурочити її. А нова з потрібними параметрами больше 2000 коштує. А робити повністю з нуля - багато лишньої механічною роботи. Тобто потрібна основа.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

• 2 тижня потому...

якщо "дьошево і сєрдіто" на один-два рази, то я колись собі придбав окремо сам фєн з шлангом…

не поділетесь адресою магазину? а то шось нічого путнього не гуглиться…

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

якщо "дьошево і сєрдіто" на один-два рази, то я колись собі придбав окремо сам фєн з шлангом…

Шукай в запчастинах для станцій

Ось готовий фен з турбінкою

http://masteram.com.ua/ru/Hot-Air-Gun-for-Lukey-702-852D-plus-FAN-868-898.php

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

це було давно, з Києва з радіоринку привіз. Попитай в "Ратексі" (магазин на Сенаторки Левчанівської, біля "старого" базару)

Фени глянь тут (там є й відразу з вентилятором)

отут опис, як самому зваяти станцію, може цікаво)

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

дякую за посилання. можна прицінитись і вирішити чи доцільно купувати, так як паяю не дуже часто останнім часом :-)

Я собі склав таке чудо:

насадок нема

y_20ba0e4a.jpg

y_c10d02c6.jpg

колись була така фен-розчіска

y_173cd63d.jpg

випаює мікрухи нормально. швидкість потоку повітря і темпаратуру регулю дімерами =)

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

а де ви термовозудшки по 2К грн знайшли? )

Нормальний Люкей, якого з головою вистачить для роботи вартує гривень 700 зараз... Не такі і великі гроші.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Підтверджую .

Користуюсь Lukey 702-- все супер . Є купа сумістних зміннних жал , запасних паяльників та запчастин

http://masteram.com.ua/ru/Hot-Air-Soldering-Station-Lukey-702.php

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Продам Lukey 702- є за 670 нова 1 місяць гарантії. Сам користуюсь вже 1 рік такою ніяких нарікань нема.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Заархівовано

Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.

• Створити...