Перейти до змісту

on-line ігри

slam

Рекомендовані повідомлення

Опубліковано

ВОВ!.. Линейка!...

все остальное в топку!..

раскричались, блин :)

А Magic Carpet 2 по-сети слабо? :)))))))))))))))))))))

• 2 тижня потому...
  • 3 тижня потому...
Опубліковано

Я гоцаю в Ogame.ru прикольна космічна гра! А також в BiteFight війна ваміпірів проти вурдалаків! Багато функцій приколів, мона полювати на людей, працювати на кладовищі і купляти зброю!!! :(

• 1 місяць потому...
Опубліковано

Народ надибав прикольненьку гру, коли немає шо робити можна поприкалуватись даю ссилку:

BloodWorld

кажу зразу - ссилка реферальна (просто якшо 10 рефералів беруть 6 лвл.) переводять 50золотих а там вже появляються свої приколи за золоті... всіх рефералів я бачу хто регаеться еслі шо разом роздуплимся в ігрі =)))

Опубліковано
Народ надибав прикольненьку гру, коли немає шо робити можна поприкалуватись даю ссилку:

http://www.bloodyworld.com//game.php/313231353339/

кажу зразу - ссилка реферальна (просто якшо 10 рефералів беруть 6 лвл.) переводять 50золотих а там вже появляються свої приколи за золоті... всіх рефералів я бачу хто регаеться еслі шо разом роздуплимся в ігрі =)))

Ну така собі... я швиденько награвся і закинув....

Опубліковано

Вже ті Лінейкі Вовікі і т.д..... починають доставати =) і від нефіг робити починаеш грати БРЕД разний +)

• 4 тижня потому...
Опубліковано

хто грає які онлайн ігри ? :D

порекомендуйте якусь харошу онлайн ігру... шось хочеться пограти

грав WarCraft III по Battle, LineAge II, Combats :D

шось нового хочу ! :D

Опубліковано

2Mr. Ves

Похоже тебе за рекламу сервера доплачивают :D

А по теме: combats.ru, Lineage2,WoW ето лучшее что я нашел в инете, а остальное голимые клоны :D

Опубліковано
хто грає які онлайн ігри ? ;)

порекомендуйте якусь харошу онлайн ігру... шось хочеться пограти

грав WarCraft III по Battle, LineAge II, Combats ;)

шось нового хочу ! ;)

в www.ganjawars.ru или neverlands.ru наподобия комбатса токо со своей спецификой, ганжа промафию и наркоту, а неверлендс фентези с магами и прочей лабудой.

Опубліковано

наткнулся по ссылке из журнала вот на эту игрушку

http://toblo.csnation.net/

на пару часов честно затянуло и наверняка как-нить еще побалуюсь. принцип игры простой - бросай в противника всем, что лежит на земле и кради его флаг не давая украсть свой ;)

там всего 26 метров и графика условная, карта быстрая не нужна. трафика тоже кушает немного, есть возможность потренироваться локально против ботов

Опубліковано
наткнулся по ссылке из журнала вот на эту игрушку

http://toblo.csnation.net/

на пару часов честно затянуло и наверняка как-нить еще побалуюсь. принцип игры простой - бросай в противника всем, что лежит на земле и кради его флаг не давая украсть свой :D

там всего 26 метров и графика условная, карта быстрая не нужна. трафика тоже кушает немного, есть возможность потренироваться локально против ботов

Цю гру в журналі "Домашній ПК" за листопад описували, поставили "Вибір Редакції" за гемплей !

Заархівовано

Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.

• Створити...