Перейти до змісту

Жаростійке скло чи може є кращий і дешевший варіант?

Boskurd

Рекомендовані повідомлення

Опубліковано

Доброго дня всім, таке діло купив витяжку кухонну і на 2гий день пластик, шо прикривае лампочки сплавився (не без допомоги особи жіночої статі). Тепер сижу і думаю може хто підкаже чи можне в Луцьку десь не дорого купити шматочок жаростійкого скла чи пластику.....і якщо таки його знайду то на що краще його присобачити до нержавійки?

Опубліковано

Привіт, якщо т-ра не 100-150 градусів то піде просте скло. А кріпити можно за допомогою спеціального дво стороннього скотчу. Скло ріжуть багато де, а надумаєш купити скотч набери мене, допоможу. Телефон у підпису.

Опубліковано

та думаю треба жаростійке бо ж там ше лампочки + десь мо кипятком бризгне то трісне і віддирати не цікаво буде

Опубліковано

десь мо кипятком бризгне

Кип'ятком? На витяжку? Яка на висоті мінімум сантиметрів 90 над плитою (щоб лобом об неї не битись) має бути? Що Ви там варите? :)
Опубліковано

поставь вместо обычных лампочек светодиодные (обычные "экономки" тоже подойдут). я так сделал больше года назад - все довольны. и стекло практически не греется. 2 x 9W более чем достаточно для качественной подсветки кастрюль

Опубліковано

на 2гий день пластик, шо прикривае лампочки сплавився (не без допомоги особи жіночої статі)

Я думаю у випадку ТС варто купити термостійке скло. А краще і броньоване \на всяк випадок\))) Бо не уявляю ЯК можна було його сплавити..... Там же висота пристойна... Яка мала б бути температура в кухні.... Жесть!

на 2гий день пластик, шо прикривае лампочки сплавився (не без допомоги особи жіночої статі)

А в магазинах, що займаютья продажем і обслуговуванням витяжок не питали? Може в них можна замовити аналоги на заміну?

Опубліковано

та бачите висить вона на висоті 82 см десь від плити але у моїх дівчат є такий сильно мудрьоний штатив на плиту шоб сітки ставити і сушити гриби......вот і вийшло шо хоч від витяжки до штатива було см 40 але за ніч сплавилось....саме печальне шо я її 2ва дня як повісив)))))......пробував шось пояснити, а в результаті сам винуватий, як завжди......

Опубліковано

Boskurd, дякую. Тепер зрозуміліше :)

Чесно кажучи, лампою тою користувалась разів 5 за весь час, поки є витяжка \а це вже 8 років\... Якщо гриби більше так не сушити, то вистачить і звичайного скла - воно не нагрівається аж на стільки.

Опубліковано

усім велике Дякую....купив скла і герметику жаростійкого зара буду шаманити))))) проблему вирішено)

Опубліковано

усім велике Дякую....купив звичайного скла і герметику жаростійкого зара буду шаманити))))) проблему вирішено)

Опубліковано

Все гуд приклеїлось, як заводське.....замість жарівок втулив дві діодки......думаю слідів танців з бубном не видно...тепер сижу і думаю якій я дурний шо панікував)

Опубліковано

Думаю можна було юзати звичайне, правда його треба "закалити" - цілим загрузити в якусь посудину, залити водою, довести до кипіння, дати охолонути. Це "розгладить" центри статичної напруги, в яких скло і починає лопати від раптової зміни температури чи ударних нагрузок. 100% гарантії спосіб не дає - скло є скло, сталь з нього не зробиш :)

Заархівовано

Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.

• Останні відвідувачі   0 користувачів онлайн

• Жодного зареєстрованого користувача не переглядає цієї сторінки

• Створити...