Перейти до змісту

В Украине готовят новый налог на старые автомобили

Adeon

Рекомендовані повідомлення

Ось воно, лице українського "автопрому", якого так захищають законами.

Аchtung! після перегляду можливі приступи сміху і плачу!

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

• Відповідей 68
  • Створено
  • Остання відповідь

Ось воно, лице українського "автопрому", якого так захищають законами.

Аchtung! після перегляду можливі приступи сміху і плачу!

нда за пару цих робітників і за одного двух "алігаторів" вся країна має страдати. Люди від податків і зборів при розмитнення авто і держава не допулучає в казну кошти це брєд брєдом.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

я нічього не мав би проти авто українського виробництва, якби не їхня ціна! яка має бути мінімум в 2 рази меншою....

а так це бред! маю машинку 1990 р.в. і після прийняття дибільного закону змушений буду платити по 5000 грн (чи скількі там) за що?

я би хотів подивитись на ту форзу чі ше шось(яке в нас складається) яка проїздила б 23 роки і не поржавіло б.... без суттевого капітало вложення але за умови вчасній заміні розхідників!

а що далі ? налог на виброс СО2 від коня?!

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Проекти пакращення один за одним... Ставку утильсбора могут намного увеличить

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

А чому б велосипеди, самокати, дитячі каляски утилізаційним збором не обкласти?

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Їм вигідніше чорнобильців обкласти різними утилями, щоб ті пошвидше скапцаніли. А в нашій країні хворих через Чорнобиль набагато більше ніж офіційно виданих посвідчень. Узагалі подібні податки першим ділом нещадно б'ють по середньому класу, а ще сильніше по тих, хто щойно пересунувся в середній клас.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Новые детали о законопроекте о введении налога на старые автомобили. "Налог на автомобили старше 15 лет, вероятнее всего, будут взимать при их перерегистрации на нового владельца", такое заглавие получила статья о новых подробностях данного законопроекта в интернет издании "Факты": http://fakty.ua/1710...novogo-vladelca

Чиновники подобным законом могут создать универсальный механизм коррупции, который позволит нагреть руки нерадивых буквально на всем что связанно с эксплуатацией автомобиля. Таким образом чиновники смогут снять сливки даже с помощью обязательных страховок, размер которых может измениться от возраста авто. А про ГАИ я вообще молчу, просто ковровую дорожку к деньгам расстилают.

p.s. И что я еще заметил, что украинские чиновники кричат про ЕС, а сами все законы как под копирку слизывают у русских. Своих глупостей мало, так они еще глупости российских чиновников заимствуют.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Мда...як піде в силу буде капець!!!А скільки стареньких машин!

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

З одногу боку добре що старезні "газенвагени" проганяють з доріг, а з другого боку що вони зробили щоб люди могли купить собі сучасні нові більш екологічні автомобілі.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Я от думаю, більшість людей, які їздять на старих машинах, зазвичай не завжди і на ремонт мають гроші, за який *уй вони їх утилізувати мають, взагалі не зрозуміло.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Якщо нема грошей на ремонт, нема чого і виїзджати на дорогу тими корчами і не створювати небезпеки іншим учасникам руху. А то як камікадзе їздять і не знаєш кого виберуть собі у жертву.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Не можна всіх судити під одну мірку. А що, коли для когось його корч - остання надія для його сім'ї, здоров'я чи повернення боргів. Я вважаю, якщо вводити такий податок, то робити це тільки поступово. Конкретно цим податком зараз вони захищають тільки людей із пристойним рівнем життя.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Якщо машина доглянута і немає технічних проблем хай їздить, а корчам нема чого робить на дорогах загального користування.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Технічно справна - досить відносне поняття. Зараз і нові машини часто такі приколи викидають: то аірбеги самі по собі вистрілюють, то електрика горить, то ще яка фігня, а потім їх сотнями тисяч по світі відкликають.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Якщо нема грошей на ремонт, нема чого і виїзджати на дорогу тими корчами і не створювати небезпеки іншим учасникам руху. А то як камікадзе їздять і не знаєш кого виберуть собі у жертву.

якраз оті корчі і не створюють основної небезбеки. Їздять собі помаленько.. Коли ти останій раз чув про ДТП через неспраність машини з участю Москвича, Копійки чи Волги? Основна причина аварійності - перевищення швидкості, попробуй тим москаликом чи жигуликом вижати 100-ку... Всі знають0 що в основі тих покращень лежить лише бабло, їх не цікавить ніяка безпека дорожнього руху і екологія.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Якщо машина доглянута і немає технічних проблем хай їздить, а корчам нема чого робить на дорогах загального користування.

Хотів би я взнати яку машину ти вважаєш корчом ??? У якої років дуже багато чи гнила ??? Чи може ти оприділиш на око корч вона чи ні

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Да що за дискусія? При чому тут корч чи нова іномарка. Основне на що треба звернути увагу - це прокладка між сидінням і кермом. Якщо в людини голова не пуста то вона буде експлуатувати автомобіль в силу її технічних можливостей, віку, стану і врахування стану дороги. А це вже зовсім інша тема, де є місце згадати і культуру водіння і знання ПДР і конструкції авто.

А по темі: в такій країні замість того щоб боротись з бідністю, боряться з бідними....

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Да що за дискусія? При чому тут корч чи нова іномарка. Основне на що треба звернути увагу - це прокладка між сидінням і кермом. Якщо в людини голова не пуста то вона буде експлуатувати автомобіль в силу її технічних можливостей, віку, стану і врахування стану дороги. А це вже зовсім інша тема, де є місце згадати і культуру водіння і знання ПДР і конструкції авто.

А по темі: в такій країні замість того щоб боротись з бідністю, боряться з бідними....

Згідний з Вами.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

И все таки у меня теплится надежда на то что этот закон не будет доведен до общественности и останется пылиться в полке того автора-дол*...а.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Заархівовано

Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.

Hosting Ukraine
AliExpress WW

• Створити...