Перейти до змісту

5% знижка на пальне, 0.50 коп з літри повертаємо.

Резидент

Рекомендовані повідомлення

Заправляєтесь на АЗС в Україні?!

Заправляйтесь з допомогою картиVIZA від GlobalMoney та отримуйте повернення котшів:

- 50 коп з кожної купленої літри пального (бензин, дизель)

- 25 коп з кожної заправленої літри (газ)

Як це працює?

viza_1.png?template=generic1.Клієнт оплачує вартість виготовлення карти (50 грн) та доставку карти на склад Нової Пошти по місцю проживання (16 грн). Отримує картку після виготовлення.

При замовленні карти треба визначитись з денним лімітом споживання пального !!!

Темін від оплати до отримання карти від 5ти до 7ми робочих днів.

termkosh.png?template=generic2. Власник карти поповнює карту на суму яка необхідна для заправки автомобіля. (Максимальна сума денного поповнення за лімітами на одну карту - 8 000 грн)

Поповнити карту можна у будь-якому терміналі ПриватБанку.

Детально про точки поповнень дивіться на сайті globalmoney.ua

term1.png?template=generic

3. Розраховуйтесь карткою на АЗС за пальне та отримуйте повернення на Вашу карту, наступного дня після проведених операцій.

Всі карти підключені під смс-інформування та онлайн-банкінг (виписки в інтернеті, онлайн-платежі в інтернеті, купівля квитків, замовлення послуг та ін.)

Приклад виписки по розрахунку картою на АЗС.

Image-8.jpg?template=generic

Для заявки на виготовлення карти вам необхідно

Імя Фамілія, місто проживання і ном моб телефону.

Одна карта один ном тел, для другої карти потрібно новий моб номер.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Клієнт оплачує вартість виготовлення карти (50 грн) та доставку карти на склад Нової Пошти по місцю проживання (16 грн). Отримує картку після виготовлення.

а офф-сайт каже:

Розрахункова картка VISA від GlobalMoney дозволяє вільно користуватися електронними грошима Вашого гаманця у будь-якому місці, де приймають картки VISA, а також знімати готівку у будь-якому банкоматі. Вартість картки - 25 грн.

А вцілому дорога карта, з купою дурнуватих лімітів, навіть за перегляд балансу у банкоматі - 1 грн :)

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

разводом пахне

Прошу доказів.

Клієнт оплачує вартість виготовлення карти (50 грн) та доставку карти на склад Нової Пошти по місцю проживання (16 грн). Отримує картку після виготовлення.

а офф-сайт каже:

Розрахункова картка VISA від GlobalMoney дозволяє вільно користуватися електронними грошима Вашого гаманця у будь-якому місці, де приймають картки VISA, а також знімати готівку у будь-якому банкоматі. Вартість картки - 25 грн.

А вцілому дорога карта, з купою дурнуватих лімітів, навіть за перегляд балансу у банкоматі - 1 грн :)

25- карта, робота 25- укладення договору (можеш сам з паперами по возитись), лімити не дурні , це все офіційно і бугалтер і трейдер мають бачитити клієнтів а не мертві душі , і бачити що робиця з коштами , адже розраховуватись картою можна не тільки за пальне.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

0.50 коп з літри
...- 50 коп з кожної купленої літри пального
то 50 чи пів-копійки? ;)
Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

А чому неможна зразу купити по-0.50коп

наприклад в мене(тільки дизель)

Перепрошую-в талонах

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

робота 25- укладення договору (можеш сам з паперами по возитись)

з такою граматикою, ще в школі треба довчатись, а не укладати угоди

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

0.50 коп з літри
...- 50 коп з кожної купленої літри пального
то 50 чи пів-копійки? ;)

детальнише по бонусам.

з 1єї літри високо октанового пального --- 50 коп.

з 1єї літри дизеля --- 44 коп.

з 1єї литри ГАЗУ ---- 25 коп.

Це вже перевірено на власному досвіді.

ПО ДИЗЕЛЮ

Якщо проливати в тиждень бак на 500 грн то це = 23,5 грн,

Якщо заправляти автобус на 100 літрів в день, то це вже 47 грн бонус за добу.

Пароплави, Літаки, Поїзди не підраховував, але на одній ФУРІ в місяць економія пристойна.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

По карті Любі заправки вся тереторія України цолодобово + це не тільки пальне можете купувати, а бутерброди і каву, і мастило, свічки, лампочки до фар, і теж будуть бонуси за покупку.

До чого тут талони на конкретну заправку?

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

робота 25- укладення договору (можеш сам з паперами по возитись)

з такою граматикою, ще в школі треба довчатись, а не укладати угоди

Я інформую і нічого не укладаю, для договорів є навчені люди які тратять на це свій час.

Бути всезнайкою в школі це для педагогів це їх хліб, заробляти 10 000 грн в місяць і не горбатитись з 9тої до 16тої думаю більш варте уваги.

Знайдеш ще парочку помилок в поспіхом написаних моїх коментарях можеш підправити , буду вдячний.

Дякую за увагу.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Привіт, викладаю невеличкий звіт по власній карті.

Виписка з мого гаманця на ГлобалМани

заправка на 299.70 + заправка на 150.05 = витрати 449.75 ----- бонус склав 17.99 грн.

Так як я зараз без авто , то просто пішов на АЗС і спитав двох перших водіїв які заправлялись за готівку, чи не проти якщо я розрахуюсь картою , а вони мені готівку, вони були не проти , чеки я їм віддав. + бонуси ФІШКА були примножені і додані до рахунків водіїв без проблем.

На все затрачено 20 хв часу.

Якщо є час і бажання з лімітом на 2 000 грн в можна заробити в сутки від 70 до 90 грн (дизель, бензин), витрачаючи дві три години на таку роботу.

Готівку закидаєте на карту і так по кругу катаєте карту.

Ідеальний варіант у друга є робоча фура, а краще дві.

post-22185-0-36052900-1382255630_thumb.j

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

На офсайті немає ніякої інформації про паливні бонуси

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Це звичайно не моя справа, але для чого морочитися з виготовленням і користуванням карткою, коли можна простіше зробити : заплатити дешевше і отримати свою знижку зразу.До речі можу запропонувати бажаючим талони на дизпаливо ВОГ по 9,20 грн/л (на АЗС 9,99).

Прошу вибачення за оффтоп

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Це звичайно не моя справа, але для чого морочитися з виготовленням і користуванням карткою, коли можна простіше зробити : заплатити дешевше і отримати свою знижку зразу.До речі можу запропонувати бажаючим талони на дизпаливо ВОГ по 9,20 грн/л (на АЗС 9,99).

Прошу вибачення за оффтоп

Повторюсь, талон це талон!!!!!!! за нього не купиш хот-дога і каву і тобі не повернуть за них від 3х до 5ти гривень живих грошей!!!!

І ще раз повторюсь, карта платоспроможна НА ЛЮБИХ ЗАПРАВКАХ ДЕ Є ТЕРМІНАЛ І ПО ВСІЙ УКРАЇНІ!

І ще момент ТАЛОНИ доступні для по знижкам для ОБРАНИХ на Фірмах -- І ще ( а як бути з чеками до тих талонів, для податкової, для звітності про витрати? якщо треба їх показати? )

Я в вечері розрахувався в Нашому Краї, за дві пачки Артек, а зранку бумкнула смс нараховано бонус за транзакцію 2 грн , хоча сума покупки склала 6 грн 13 коп.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Я в вечері розрахувався в Нашому Краї, за дві пачки Артек, а зранку бумкнула смс нараховано бонус за транзакцію 2 грн , хоча сума покупки склала 6 грн 13 коп.

Реально интересует такая карточка.

Но ТС может дать прямой линк на условия начисления бонусов (на оф. сайте или еще где-либо)?

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Вияснив за що повертають по 2 грн--- це комісія при поповнення через приват, буду експерементувати з покупками по різних магазинах.

Відпишусь тут.

Є інформація що до бонусної програми підключено Сільпо і Епіцентер.

Фото прикріпив.

post-22185-0-32545100-1382468450_thumb.p

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Пане Резидент! А можна почитати зразок договору. Дуже до речі приваблива картка як я бачу.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

При замовленні карти треба визначитись з денним лімітом споживання пального !!!

Цього незрозумів. Денний ліміт. Чому не максимум наприклад? Розкажіть детальніше. Встановив ліміт на день 100 літрів, заправився на 100 літрів, пройшло півдня, зрозумів, що мало, що робить картка, блокується чи просто не проводить розрахунок.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

якщо треба підняти бонусний ліміт (сума з якої нараховують і повертають гроші) , то просто я подаю заявку і піднімаю ліміт на суму яку забажаєте.

Максимальна сума на добу 8 000 грн якщо треба більше тоді замовляємо другу карту на одну особу але треба вже інший ном мобільного .

Одна карта один ном тел.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Пане Резидент! А можна почитати зразок договору. Дуже до речі приваблива картка як я бачу.

Карта дуже чудова !!!!!

Договори укладають для Юридичних Осіб окремо якщо це потрібно.

для Фізичних договір Оферти є на сайті ГлобалМані

Я тут раз на добу,

Кого зацікавила карта

для контакту

063 ---- 321---20-- 69

можемо зустрітись і обговорити деталі.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Но ТС может дать прямой линк на условия начисления бонусов (на оф. сайте или еще где-либо)?

давайте лінк на умови нарахування бонусів, з перерахуванням всіх партнерів , тоді будем думати. Вирізані з контексту скріншоти не несуть інформації, ТС може сам собі поповнювати картку на 2 грн, чи любу суму.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Все є на сайті ГлобалМані https://new.globalmoney.ua/business/system/news/

Мій напрямок -- перевід клієнтів з готівки на без готівку при розрахунку за пальне.

Інші напрямки і партнерів не вивчав, хоча розраховуюсь картою постійно в різних магазинах.

Сам користуюсь картою всього 14 днів.

Я повторюсь , я даю інформацію і допомагаю в оформлені карти.

Був вчора момент, при поповнені карти поспішив і в номері свого гаманця пропустив цифру.

як кажуть кошти зависли, спочатку думав все пропало.

Превертаю карту а там тел номер підтримки.

Набрав пояснив ситуацію , вказав хто я і куди і через яку платіжну систему перекидав кошти ( помилковий ном і який має бути)

Повисів на лінії секунд 30-40 після чого мені сказали що кошти будуть зараховані протягом доби.

Але приблизно через хвилин 10 прийшла смс що кошти зараховані.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

На офсайті немає ніякої інформації про паливні бонуси

...

...

давайте лінк на умови нарахування бонусів, з перерахуванням всіх партнерів , тоді будем думати.

...

Все є на сайті ГлобалМані https://new.globalmo...ss/system/news/

- Рабинович, вы где деньги берете

- в тумбочке

- а в тумбочке они откуда

- жена кладёт

- а жена где берёт

- я ей даю

- ну а у вас они откуда

- да я же говорю: в тумбочке

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Ранок почався чудово отримано 19.71 грн з трансакції на 492.90 грн за пальне.

post-22185-0-17005700-1382592174_thumb.j

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Добавляю скрін з екрану + фото чека + виписка з гаманця.

Баланс на карті видно на чеку який лишився після розрахунку.

post-22185-0-20168900-1382593457_thumb.j

post-22185-0-85512900-1382593486_thumb.j

post-22185-0-56599000-1382593675_thumb.j

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Заархівовано

Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.

Hosting Ukraine
AliExpress WW

• Створити...