Перейти до змісту

дек купити оригінальне мастило Elf?

zaHARE

Рекомендовані повідомлення

Власне виникла потреба заміни мастила.

В офіціалів 96грн за літру,але божаться,що оригінальне.

На базарі до кольору,до вибору від 280 до 300грн за 5літрів.Але шо там насправді-загадка,холча боджаться теж,що оригінал.

Буду вдячний,якщо хтось здасть перевірену точку.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

43000, Украина, Волынская обл.,

г.Луцк, ул.Карпенка-Карого,7

ЧП «Компания ММС»

тел. 0-332-294669

Як варіант поцікавитись за цими координатами.

Серйозний дилер у західному регіоні, сам купував у них Repsol неодноразово, 100% ориг, приємні ціни.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

заливав тотал куплений в офіційного дилера і на базарі за 280 грн, різниці не помітив. думаю можеш брати на базарі

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Сам постійно і фільтра і Масло "ELF" беру на базарі. Точну адресу не знаю, але якщо мені не зраджує пам'ять, магазин №10а. Орінтовно він з лівої сторони ринку на углу. Десь 2 місяці тому купляв 225 грн/5л.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Я беру на Дукат-Ойл вже 3 роки, саме Elf-Excelluim, на якість не жаліюся. Можна на Формулі можна на офісі, де бокси в них. Плюс безплатна заміна (і фільтрів докучі).

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Масел "ELF" багато. Один за 225 а другий за 280 грн. Яке? Я купую 10W40 турбодизель завжди в одному місці на формулі за 200 грн 5л, як пост клієнт.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Масел "ELF" багато. Один за 225 а другий за 280 грн. Яке? Я купую 10W40 турбодизель завжди в одному місці на формулі за 200 грн 5л, як пост клієнт.

Ну раз пішла така "пьянка", то вискажусь. Буквально вчора забрав 2 каністри такого ж масла від інтернет магазину "все до авто", тернопільського, по ціні 181 гр з копійками. Звичайно, не тільки масло замовляв, тому зеконимив значно більше. На якість нічого поганого сказати не можу. А висновки робіть самі.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Тут http://www.frants-oil.com.ua/ ціна як на варшавці майже. Може ймовірність підробки нижче? Звонив, казали що з Бельгії. А якщо заказати гуртом всім хто їздить на елфі бочку.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

• 3 тижня потому...

Мені Elf-Excelluim 5W40, якщо бучку купувати надумаєте :)

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Заархівовано

Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.

Hosting Ukraine
AliExpress WW

• Створити...