Перейти до змісту

Епіцентр купив Нову лінію

a.shmat

Рекомендовані повідомлення

Опубліковано

Аху*ть... Тепер конкуренції ніякої в епіцентра взагалі не буде...

Це в Луцьку, крім ринку, конкуренції не буде. В сусідніх обласних центрах - таки буде ;)

Опубліковано

Якби я був оптимістом, я б сказав, що це добре, бо ассортимент Епіцентра був би в НЛ, але радше це буде не ассортимент, а ціни, а ще кажуть, що відсутність конкуренції також не сприяє дешевизні.

Цікаво, що зробить антимонопольний? Візьме гроші?

Опубліковано

Порівнював ціни Нової Лінії з базарними на деякі будматеріали, то на базарі вийшло в 2 (!) рази дешевше. І то ще можна поторгуватись. Тому за конкуренцію переживати не варто.

Опубліковано

Порівнював ціни Нової Лінії з базарними на деякі будматеріали, то на базарі вийшло в 2 (!) рази дешевше. І то ще можна поторгуватись. Тому за конкуренцію переживати не варто.

Не вірю, шпаклівка у Новій Лінії дешевша ніж на ринку, дюбеля, якщо брати пачку на 100 - 200 шт, теж дешевше у Новій Лінії, алмазні круги процентів на 15 дешевші у Новій Лінії та й вибір товару у Новій Лінії більший + бонуси + безкоштовна парковка + працює магазин всі дні до пів девятої і т.д.

Опубліковано

bormotuha, я спеціально в темі не розписую що де дешевше бо це не є предметом теми. Для того є тема наприклад Нова лінія чи Епіцентр? а тут обговорюємо дещо інше.

Опубліковано

Сподіваюся бонусну програму не анулюють.

Краще бонуси до Нового Року забрати...

Опубліковано

Сподіваюся бонусну програму не анулюють.

Краще бонуси до Нового Року забрати...

Про умови витратити бонуси на покупки до 1 січня знаємо. Шкода буде втратити картку з 7% ставкою нарахування тих бонусів.

Заархівовано

Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.

Hosting Ukraine
AliExpress WW

• Створити...