Перейти до змісту

Епіцентр купив Нову лінію

a.shmat

Рекомендовані повідомлення

Опубліковано

Аху*ть... Тепер конкуренції ніякої в епіцентра взагалі не буде...

Це в Луцьку, крім ринку, конкуренції не буде. В сусідніх обласних центрах - таки буде ;)

Опубліковано

Якби я був оптимістом, я б сказав, що це добре, бо ассортимент Епіцентра був би в НЛ, але радше це буде не ассортимент, а ціни, а ще кажуть, що відсутність конкуренції також не сприяє дешевизні.

Цікаво, що зробить антимонопольний? Візьме гроші?

Опубліковано

Порівнював ціни Нової Лінії з базарними на деякі будматеріали, то на базарі вийшло в 2 (!) рази дешевше. І то ще можна поторгуватись. Тому за конкуренцію переживати не варто.

Опубліковано

Порівнював ціни Нової Лінії з базарними на деякі будматеріали, то на базарі вийшло в 2 (!) рази дешевше. І то ще можна поторгуватись. Тому за конкуренцію переживати не варто.

Не вірю, шпаклівка у Новій Лінії дешевша ніж на ринку, дюбеля, якщо брати пачку на 100 - 200 шт, теж дешевше у Новій Лінії, алмазні круги процентів на 15 дешевші у Новій Лінії та й вибір товару у Новій Лінії більший + бонуси + безкоштовна парковка + працює магазин всі дні до пів девятої і т.д.

Опубліковано

bormotuha, я спеціально в темі не розписую що де дешевше бо це не є предметом теми. Для того є тема наприклад Нова лінія чи Епіцентр? а тут обговорюємо дещо інше.

Опубліковано

Сподіваюся бонусну програму не анулюють.

Краще бонуси до Нового Року забрати...

Про умови витратити бонуси на покупки до 1 січня знаємо. Шкода буде втратити картку з 7% ставкою нарахування тих бонусів.

Заархівовано

Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.

• Створити...